Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 27
honey79 spune:
Matgravidutz mie nu-mi vine sa cred ce citesc. Cum adica sa nu poti boteza copilul???? Cum adica sa nu te primeasca la Biserica si sa faca cele cuvenite?? Doar nu e Biserica preotului.Draga mea... e preot roman sau???
Nu au voie!!!! prin legamant sa respinga nici un enorias,fie ca vine o data pe an, fie ca vine in fiecare Duminica.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15+
14s2z
irinouka spune:
pt zuzele pe care le doare gatul! un medicament bun si fara interdictii este HOMEOGENE 9. se ia intre mese o data pe ora iar 'doza" scade pe masura ce se reduce si durerea. asa. ca de multe zile ma tot cacai sa iau ambalajul cu mine si sa va scriu cum se cheama.
matgravidutz, si mie mi se pare culmea ce povestesti tu cu bisericile? poti sa dai detalii, pliz?
irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
eris spune:
fetelor io va tot citesc mesajele dar nu pot tine pasul cu voimereu raman in urma.oricum astazio sunt asa mai suparici k vad aici la voi k aproape toate stiti ce o sa aveti si io maine fac 19 saptamani si nu stiu ce bebel o sa am.
Angleiquemerci si eu am auzit k e foarte buna k doctorita.
Vreau sa spun k si eu o sa am o nunta in octombrie si mi-am cautat rochie am gasit una super frumoasa doar k nu am luat in considerare k in data ai o sa am un bebe mare mare...si mi-e k se ridica rochia pe burtain materie de chilotei nu gasesc nimik in cta asta pt gravide nici macar chiloti:(
Mada 18+
nemary spune:
toate burticile si multumesc celei ce mi-a trecut carucior.
Lala, poate ca ai dreptate cu DNP.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
matgravidut spune:
Stiu Honey...
Si eu am fost prost impresionata de chestia asta.
Eu nu ma duc la biserica pe aici decat la Paste. Pentru ca toti preotii de aici sunt niste shnapani... care nu fac altceva decat sa ceara bani...
Prietene de pe aici imi spuneau ca ele au fost refuzate categoric.
Una dintre ele zicea ca si-a dus copilul la Halifax si l-a botezat anglican (ca si tatal) la biserica parintilor lui si au mintit ca au venit acolo ca sa fie aproape de parinti.
Toate bisericile de pe aici fac la fel.. iar romanii nostri fac la fel.. ca deh... ce e rau se lipeste de ei ca timbrul de scrisoare.
M ((
irinouka spune:
eris, nu fi trista, o sa afli si tu repede ce culoare iti pui la carucior. oricum, si no iam aflat in momente f diferite. unele zuze stiau de pe la 13-14 saptamani, altele au aflat dupa 17 asa ca...se-ntampla cum ni se nimereste si noua, dupa noroc, medic, programari etc.
pup!
irina 19+
carmen e spune:
Mary felicitari pt fetita sa fie sanatoasa si frumoasa.
Gata bine ca ti-ai revenit si te simti bine.
Anca mai stii tot ce e posibil, dar cine stie ce alte coincidente mai gasim intre timp.
Luiza mersi esti o draguta.
matgravidut eu ziceam pt ca nu mai suport sa stau la servici as sta acasa, ca tare obositor si stresant e si mie "mi-e gradina plina de astia de prin birou".
cum creste
Carmen 17+
matgravidut spune:
Irinouka... ziceam eu ca preotii de aici te pot refuza sa-ti boteze copilul daca nu mergi constant la biserica respectiva.
M ((
matgravidut spune:
Veste mare fetelor... am 18 zile de vacanta ramase.
Tineti-va bine... Matzu isi ia vacanta si nu-l mai tine pe Piperush la birou
M ((
irinouka spune:
si oamenii astia ar trebui sa fie cei care sa iti hraneasca credinta in dumnezeu si sa te faca sa vrei sa iti botezi copilul in religia ortodoxa... biserica e casa domnului, nu un loc unde sa trebuiasca sa pontezi, sa faci act de prezenta...ufffffff, ce ma enerveaza!!! cred si eu ca iti vine sa botezi copilul in alta religie.
irina 19+