Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 26
iulia82 spune:
offffff...gata...am terminat de citit cele 10 pagini cu care am ramas in urma ca vad ca aveti spor nu gluma.
saptamana viitoare cred ca merg in ungaria la cumparaturi si cum acolo sunt lucrusoare de bebe la preturi mici de tot am unda verde de la sotul meu la cumparaturi(ca el nu prea ma lasa sa iau nimic de bebelusi...eh..superstitii) asa ca de-abia astept sa iau una alta pt micuta noastra.
iulia 21+ iris-maria
nemary spune:
m-am intors de la eco. si in burtica la mami creste o pasarica, asa cum a spus dna doctor. fetita mea statea picior peste picior, era foarte vioaie, nu prea ii placea cand vroia doc sa-i vada fetisoara, isi ridica manutele. in rest a spus sa morfologic este bine, dezvoltata normal. nu mai tin minte cate grame a zis ca are, a zis 300 si ceva si nici centimetri, ma gandeam ca scrie pe ecografie dar nu gasesc pe nicaieri.
Asa ca, rog fetele sa treaca si la mine si sa modifice DPN care s-a modificat 28.01.2008. La nume inca nu ne-am hotarat, dar mai avem destul timp.
Gatta, ma bucur ca esti bine.
Miutza, hai si tu cu caruciorul
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Anca.Diana spune:
Gatta! Ce bine ca esti ok! Toata ziua am dat refresh la forum in speranta ca vei scrie ceva de bine. Ai grija ce papi ca e risc mare cu mancarea de la noi... :( Si mi-ai facut pofta de cartofiori fierti, in concluzie o sa-mi fac si eu diseara. O sa pun pe ei branzica rasa, smantana si un pic de unt mmmmmm.... si cine stie poate pun si de o salata orientala ca tare ne mai plac maslinele! :)
Carmen, cine stie, daca vom continua cu coincidentele, poate o sa fim colege in sala de nastere :))
Kossir, poate cum exista la ei numele maria, or exista si nume comune pentru baieti! inspecteza piata si vezi:)
Ioana merci de info! m-am mai linistit. Doctorita nu mi-a dat info. mi-a zis doar ca "sa speram ca nu se reactiveaza ca ar putea sa moara copilul" :O:O iti dai seama ce panica m-a cuprins!
honey! fruntea sus! e normal sa te ingrasi si la fel de normal e sa si slabesti dupa. Stai linistita, o sa dai jos repede kg in plus. O sa fii toata absorbita de bebe (care o sa te suga si la propriu si la figurat) o sa vezi ca o sa scapi de kg acumulate in timpul sarcinii.
A! si am uitat sa va transmit ceva din partea ursuletului meu (sotului). M-a rugat sa va transmit ca va pupa si va multumeste ca existati! E constient ca daca n-ati fi voi l-as teroriza cu zeci de mii de intrebari si probleme imaginare :))
Anca D.
17+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
miri_mik spune:
anca.diana, la mine problema era ca ieseau ambele pozitive. dupa ei insemna ca anticorpii pt citomegaloman erau in plina activitate vulcanica si au urmarit evolutia pana in sapt 18. abia pe la 22 de saptamani au hotarat ca infectia e anterioara sarcinii. de fapt nicaieri in lume analiza nu mai e relevanta pt ca exista praguri foarte subrede intre valori. mie mi-au tras o spaima - a vietii de altfel - din prea multe griji ce si le fac si dintr-o medicalizare exacerbata a sarcinii. dar bruno nu are nimic absolut, e un frumos si-un sanatos tun, si-un destept si-un cuminte! atat trebuie sa stii,c a daca infectia e anterioara sarcinii n-au decat anticorpii sa faca spume, daca nu.. atunci e urat de tot. dar nuc red ca e cazul sa-ti faci probleme, fix deloc.
honey, io pt tine am luat 2 shlapi, ca sa-ti dau sa alegi care-l preferi! fata, baga-ti mintile in cap! esti frumoasa! imi placi mai tare ca in poza de 70 sis tii de ce? ca nu esti "grasa" de grasa, esti viitoare mamica mah! si burtica aia face cat toate fotomodelele scheletice si uscate la un loc!
gatta, si tie un shlap ca ne-ai pus pe jar. ne cam impacientaseram noi p-aci. da totul e bine ca esti mai bine! adica nah, dureri de cap chestii, astea-s slabe, mai grave sa nu fie! si ia sa deshcideti voi contul comun cu adrese si nr de tel, macar cele care sunteti mai mult eprintr-un oras, ca io d-aci n-am cum sa viu cu roaba dupa voi:)
kossir, io ma intreb asa, pe tacutelea cum ai ajuns taman in maroc:) da nu tre sa si raspunzi daca nu vrei. cat despre nume, ba sa-i pui unul romanesc si unul marocan, ce? fratele lui are doua, tu ai inca originilme romanesti, deci se poate! gaseste unul sa-ti placa, pt sufletul tau, si celalat, pt sotul tau. bruno are doua prenume, e clar ca si sasha va avea tot doua:)
ma duc la program de somn, si sa-mi bat copilu, ca tranteste usile d ela dulapuri la el in camera. ce bine era cand era in pat cu zabrele:))
pusi pusi
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Anca.Diana spune:
Felicitari nemary! sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa nu te supere prea tare la nastere!
:)
Anca D.
17+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
irinouka spune:
hop si eu pe ziua de azi!
felicitari zuzelor care se pregatesc de nunta! sa fie-ntr-un ceas bun, casa de piatra si sa va bucurati de baietii vostri si de pitici!
gatta, imi pare rau de sperietura pe care ai tras-o. trebuie sa avem grija la ce mancam si ce bem ca fix intoxicatii si dea-stea ne lipsesc. te si-ti doresc sa-ti revii cat mai repede.
kossir, bine ai revenit si sa-ti creasca bebelul si sa se faca un flacau frumos si mintos. nu-ti face griji cu numele, aveti suficient timp sa gasiti ceva care sa dea bine si in romania si in tara ta adoptiva.
sigur mai vroiam sa transmit cuiva un mesaj dar am uitat. da' tot sigur imi amintesc repede si umplu forumul.
puuuuuuuup!!!
irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ginnette spune:
Ciao fetelor,
In primul rand, Gatta , bine ca ti-ai revenit cat de cat - ce ti-e si cu poftele astea?! Stai cuminte in pat, sa linisteti stomacul.
In al doilea rand, am fost la medic (stiti ca v-am zis ca la morfo, mi-a zis ca inima ii bate cam lent : 120 BPM in loc de 140; ei, dr mi-a zis ca sa stau linistita, la varsta asta a sarcinii, bataile inimii oscileaza, chiar sa mai opresc 1-2 sec., deci nu este relevant. Dupa 25 de saptamani se regularizeaza. De-abia atunci vedem dak ar trebui sa-mi bat cuie'n talpa sau nu (eu mi-am batut de-acum, cum mi-e obiceiul
Am si eu o intrebare la voi: stiti cumva cu as putea sa-mi fac niste analize la Coltea, evident fara trimitere? sunt analize pt pb mea (cu coagularea aiurea a sangelui). Adica ar trebui sa ma duc la un dr la hematologie. Dar la cine?
Multumesc anticipat si aveti grija de voi.
Roxana 21+
Abia astept sa ne intalnim !
Lala_D spune:
nemary felicitari pentru fetita
Fetelor nu va mai modificati DPN-ul dupa cel ecografic, acesta o sa se schimbe constant de la ecografie la ecografie ...parerea mea , nu va suparati pe mine
Eu daca ar fi sa ma iau dupa cel ecografic ar trebui sa ma mut la alta odisee
kossir felicitari pentru baietel
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
kalosalina spune:
Mari felicitari pt fetitza!!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii in viata!
Ginette ma bucur ca te-a mai linistit dr.
A venit Bebica!!!
18+
matgravidut spune:
salut fetelor,
Gatta... ma bucur tare tare ca te simti mai bine... Cand ai zis ca ai scris mesajul pe forum noaptea, asa de rau mi-a parut ca nu am mai intrat aseara sa ma uit. Eu daca sunt pe alt fus orar as fi putut sa fiu alaturi de tine...
Mai mai... si singurica acasa. Stiu cum este, te inteleg perfect. Eu am sangerat in luna a doua si sotul era in Romania iar eu aici. L-am sunat in toiul noptii si tare mi-a parut rau ca saracul de el s-a ingrijorat si nici nu ma putea ajuta... iar eu stateam ca proasta cu telefonul la ureche si plangeam... ca nu vreau sa-l pierd pe BB.
Ma bucur tare ca esti bine... sa ai grija de tine.
Mari si Louiza... sa stiti ca problema cu botezul e nasoala rau de tot. E o complicatura familiala de numa... pe care nu stiu cum sa o rezolv deloc. Concluzia este ca trebuie sa facem botezul imediat dupa ce ne mutam in casa la sfarsitul lui Martie sau inceputul lui Aprilie. Asa ma streseaza problema asta de numa ...
Mari - felicitari pentru fetita. Ma bucur tare ca sunteti bine amandoua si ea e vioaie. Sper sa aflu si eu cat de curand. Eu voi avea 19 saptamani cand am programare la eco. Abia astept.
Carmen, tu ziceai de statul acasa... offfff doamne ce n-as mai sta... ca tare mi-e gradina plina de astia de prin birou. Eu m-am gandit sa intreb azi cate zile de vacanta mai am si daca mai am destule o sa iau cat pot pana in ianuarie. Ideal ar fi fost sa bag si un medical in ianuarie... ca sa pot lua salariul intreg, ca tare prost se plateste concediul de maternitate (ca si somajul).
18+
M ((