Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
kalosalina spune:
Neata zuzici!
Matgravidut te-am trecut pe lista!
Deiutz, Kossir felicitari pt fetita, respectiv baietel, sa fie sanatosi, frumosi se destepti! V-am pus carucioare pe lista.
Lala 20, Madalina, Gabritza felicitari miresicilor! Sa aveti parte numai de fericire, de iubire si de copilasi sanatosi si dragostosi!
Alexia felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Gatta ma rog sa fiti bine! Da-ne te rog un semn de viata!
Aseara am luat si eu rezultatele la TT. Cred ca sunt bune:
Trisomia 21: 1 la 8000 si ceva
Trisomia 18: 1 la 10.000
Defect de tub neural: 1 la 10.000.
Ce m-a speriat putin e ca la Trisomia 21 mi-a scris ca riscul de varsta este de 1 la 1200 si ceva. Adica la mamele care nasc la varsta de 26.9 ani, 1 din 1200 si ceva a avut copil cu S. Down. Dar asta este strict o statistica, in care nu s-a luat in considerare nici eco mea si nici analiza de sange, doar varsta...
toate zuzicile!
A venit Bebica!!!
18+
Anca.Diana spune:
neatza fetele! ce mai faceti, cum va simtiti?
ce sunt de fapt ir urile lui Iosup si dr T(utunaru)? ce reprezinta?
Anca D.
17+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
medamaya1 spune:
Gatta, sper ca esti mai bine acum, astepatm vesti
Felicitari miresicilor, Lala, Madalina si Gabtritza, casa de piatra , sa fiti fericite toata viata si bebei sanatosi . Si nu uitati , un sfat daca vreti , la petrecere Voi 2 trebuie sa va simtiti bine, dupa aia urmeaza restul.
Pup fetele
Meda 13+
zeririlouiza spune:
Fetelor am si eu o intrebare mai intima sa zic asa adica sa nu va suparati ca intreb, eu de cand am ramas gravida il tin pe sotul meu pe prezervative, acum intrebarea este oare sperma e daunatoare copilului, sau ma rog nu stiu cum sa spun ca stiu ca il ultima luna poate provoca nasterea dar acum? poate renunta si el la prezervative ca s-a saturat
Louiza 19s + 60%
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
carmen e spune:
Luiza mie mi-a zis dr ca afecteaza pe bb si ca e bine sa folosesti prezervativ, mai multe detali nu am intrebat nici pana la cate luni e bine sa folosesti, nici in ce masura afecteaza.
cum creste
Carmen 17+
zeririlouiza spune:
mersic carmen inseamna ca este asa cum am mai citit undeva, nu mai stiu unde, ca cica sperma ar afecta bb, ea nu este daunatore partenerilor dar poate contine anumite chestii care sa-l afecteze, asta este, tot e bine ca putem sa
Louiza 19s + 60%
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
medamaya1 spune:
Ce norocoase sinteti in legatura cu , eu nu am mai vazut din iunie la inceput si nici nu mai vad pina la anu... naspa, nici nu va mai zic ce vise am , aproape in fiecare noapte
grati.ela spune:
Lala20 eu am fost nasha pe 18august si am avut rochie cu corset. Nu acolo e problema ci la fusta...de la stat in picioare te balonezi si trebuie neaparat sa fie pe elastic sus ca sa nu te stranga. Am pus o poza cu rochita mea...
16+
zeririlouiza spune:
madamaya, poate o sa zici ca sunt nebuna dar eu am vise si asa, si nu va spun sambata sotul meu s-a dus la treaba si a vrut saracu sa ma pupe ca pleca, sa vedeti ce la-m bestelit ca eu visam frumos si el m-a trezit, nu a zis nimic m-a pupat si a plecat, dupa ce a venit acasa m-a intrebat ce visam, culmea ca faceam chiar cu el in vis, a ras o ora de mine, m-a facut obsedata, nesatula..... etc dar asta este
Louiza 19s + 60%
cand vine
Anca.Diana spune:
Fetelor mai stiti ceva de laura Dimitrakis? Parca plecase in Grecia pentru o amniocenteza?
Gatta, esti mai bine? Sper ca nu mai ai probleme acum... Doamne ajuta! Mie ieri mi-a fost rau toata ziua. Totul a inceput de la un sana marca tnuva luat din Gima Plazza Mall. Am avut greturi, durere de burta si diaree toata ziua. Abia acum ma simt cat de cat bine. Ma bag la regim si beau ceai de menta :(
Galuscuta! Felicitari pentru ecografie:) Sunt maricei bebeii...Sa-ti traiasca!
Lala_20 bine ai venit! Ai destul timp sa-ti creasca burtonul! Mai incolo cred ca o sa ne plangem la cat de mare e :)
Miutza, frumoasa burtica ta, frumos zambet, alta mamica radianta :)
Cat despre vopsit inca nu am unda verde de la doctorita. Am intrebat-o cand aveam 16 saptamani si mi-a zis sa mai astept dupa ce imi fac morfolofia fetala (19 septembrie). De ce oare, habar n-am! Am trei culori in cap, un pic de negru, roscat si un pic de saten inchis. Zici ca-s matza din aia tricolora! Mai asteptam pana in octombrie cand ma vad iar cu doctorita mea. Poate i s-o face mila cand m-o vedea :))
Madalina, Lala_20, Gabrittza felicitari pentru nunti! Casa de piatra! Sa puneti poze cu voi mirese pe site sa va vedem si noi, da?:)
Kossir, felicitari pentru baietel! Si eu tot fetita mi-am dorit si totusi uite ca Dumnezeu ne-a dat un baietel! N-am putut sa fiu suparata dar mi-a luat o zi doua sa ma obisnuiesc cu ideea. Acum sunt tare mandra ca port un bebe baiat in burtica. Sunt mandra pentru ca-i al meu. Orice ar fi l-as iubi, asa-i mamici? Dulce baietelul tau mai mare, Mihai, i-a vazut palmutele deschise si s-a linistit :) ce griji frumoase.... La nume v-ati gandit?
Gina, misto patutul :)
Alina023 sunt pentru schimb de telefoane. Vezi ca ai PM de la mine. Eu stau pe 1 Mai, cine mai sta prin zona? Cine vrea nr meu poate sa-mi dea PM.
Anca D.
17+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/