Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
gabrittza spune:
madalina pot sa intreb de ce nu te imbraci mireasa?
daca vrei sa-mi spui daca nu,nu...nu te supara ca am intrebat
gabrittza16s
AngeliquedeS spune:
Gatta, sper ca te simti mai bine acum!! Scrie-ne, suntem ingrijorate!
Kossir, bine ai revenit si felicitari pt baietzel!!!
Asadar in total avem trei miresici!! Ce frumos!!! Gabritza, era pacat sa nu te faci frumoasa la asa un eveniment!! Si sa stii ca ai putea foarte bine sa incepi sa il simti pe bebe!!
Gina, fffff frumoase amandoua patutzurile!
Azi ma simt foarte bine si frumoasa, am o rochita elastica mulata si asa bine imi sta cu burtica!!! Sunt tare mandra de ea si ma simt ff bine ca toata lumea m-a laudat! Vaaai, si ce modesta sunt!!!
Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ginnette spune:
Neata fetelor,
Ce faci Gatta? Cum iti mai e? te simti mai bine?
Roxana 21+
Abia astept sa ne intalnim !
zeririlouiza spune:
Neata zuzici si sperand sa nu uit pe nimen incep si eu:
Gina misto patuturile, mi e imi place mai mul tal doilea
matgravidut, nu mi se pare normal ca un preot sa nu te primeasca pentruca nu te duci des la bisetrica, asta inseamna sa te oblice si nu scrie nicaieri de asa ceva, asa ca daca nu te primeste sa-ti arate unde scrie in bilie ca daca nu fregventezi biserica des nu-ti boteaza copilul, iar eu ma gandeam sa chem preotul sa-i citeasca ceva si botezul il fac prin mai iunie cand o fi mai cald si copilul mai maricel asa fac botez picnic la ai mei in curte.
Kossir, bine ai revenit sa-ti traiasca baietelu, si lasa ca si eu vroiam baietel si e fetita dar merge, ce nu pot sa io imbrac in pantaloni
Muitza, eu nu am gasit poza cu burticu ori sunt ori am chiombit de tot.
Si acum felicitari miresicilor, gabrittza, madalina, lala20 sa fiti sanatoase, fericite, iubite, sa aveti bebei frumosi si cuminti, si cum se spune mai nou, casa de rahat sa nu-ai bage nimeni nasul in ea.
Si sperand ca nu am uitat nimic termin romanul.
PS: sa nu uit a vazut cineva pana acum un semn cu graidutza on bord, cum sunt cele de bebe ca vreau si eu
Louiza 19s + 60%
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
alina023 spune:
Buna de dimineata la toata lumea!!!
Gatta, sper din suflet sa-ti fie mai bine. Imi pare rau ca nu am vazut mesajul tau aseara. Cred ca pentru cazuri de genul acesta se poate ar fi excelent sa ne ajutam una pe cealalta mai ales cand suntem singure. In functie de zona in care locuim ma gandesc sa facem schimb de numere de telefon si sa ne putem cere ajutorul. Eu raman rareori singura dar in mod sigur pot ajuta. Am masinuta la scara si cheia la indemana si ma pot deplasa repejor.
Ce ziceti? Facem asta? Oricum va incepe sa ne fie ceva mai greu acum ca sarcinile inainteaza si o mana de ajutor sau cineva pe care sa stii ca te poti baza, nu strica niciodata. Cine doreste numarul meu de telefon (eu locuiesc in Militari dar in caz de nevoie ma pot deplasa si mai departe) sa dea PM si facem schimb.
Astept cu mare nerabdare sa stiu ca esti bine, Gatta.
Alina 24+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
miri_mik spune:
gatta, cum esti? s-a linistit durerea? esti mai bine? da un semn ceva ca ne-ai cam ingrijorat.sau poate sotul tau sa scrie o vorba.
pusici, asteptam vesti!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Miutza spune:
Gina, si mie imi place mai mult al doilea patutz.
Louiza, si eu vreau tot picnic la ai mei la curte. singura problema e ca bebe al nostru va fi f greu, ii va rupe mainile nashei cat il va tine in brate in biserica, iti dai seama ca va creste mult . Pozele cu burtica sunt aici jos, in primul link afisat.
Miutza 18+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
numeioana spune:
Gata, sper sa-ti fi revenit! Si eu am patit-o si stiu cat de nasol este. Ai grija de tine si aveti grija ce lapte beti, fetelor, e f periculos pe caldurile astea! Trebuie tinut la frigider si daca a fost transportat in conditii improprii alea suntem!
Ioana
14+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
carmen e spune:
Gata sper ca esti bine si nu ai probleme, da-ne un semn sa ne spui cum esti.
Alina eu sunt de acord cu ce ai propus tu, eu stau in baneasa dar pot lasa un nr de tel si pot ajunge in bucuresti oriunde daca fetele au nevoie, eu nu raman singura acasa mai ales noaptea asa ca il iau pe sot si venim dar sper sa nu aibe nimeni nevoie.
Felicitari miresicilor si casa de piatra , sa fiti fericite si bb-i sanatosi si frumosi sa aveti.
cum creste
Carmen 17+
zeririlouiza spune:
gatta da un semn sa stim ca esti bine, si sa fii atenta sa nu fi facut o indigestie ca se poate si asa.
Miutza, frumoas burtik si sa-ti traiasca ce ai in interiorul lui, iar cu bebe mare nu-mi fac probleme ca e si nasu pe aproape, si in plus nasa va fi obisnuita ca al iei are acum 2 luni, deabera stept sa-l vad, sa va spun ieri am sunato si auzeam eu ceva pe acolo si o intreb ce se aude fata pe langa tine cica suge ala micu de rupe tata in doua , ma asa frumos se auzea de nu va pot explica.
Louiza 19s + 60%
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere