Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor,m-am uitat la ceva patuturi sa vad cam ce mi-ar place si m-am oprit la ACEST model.Ce parere aveti?!

Poze - Recente & David Benyamin 22+

Mie imi place. Si eu ma gandeam la ceva asemanator

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Am gasit un alt model de patut.www.babiitalia.com/html/issi_ccm.html" target="_blank">ACESTA imi place mult mai mult.
Zilele acestea, as vrea sa merg cu sotul sa-l vad in magazin.Sper sa se merite!Va place?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetelor , nu stiu ce e cu mine...mi-e rau tare .
A inceput in seara asta cu o puternica durere de cap , am mancat ceva c-am zis sa nu fie din cauza foamei , dupa care am incercat sa stau linistita la TV. Durerea de cap s-a intensificat si a aparut si o stare de greata teribila. N-am mai rezistat si pe la 10.30 m-am bagat in pat sperand s-adorm si sa ma lase. Cred c-am atipit putin insa m-am trezit acum 15 min. cu aceeasi durere de cap si cu niste dureri de stomac insuportabile. Pur si simplu simt ca si cum cineva ar umbla cu un cutit in burta mea si m-ar sfasia. Incerc sa vomit dar nu-mi iese. Am baut un pahar de lapte si mi s-a atenuat un pic durerea de stomac ( nu mai stau cocosata ) insa tot nu-mi da pace.
Sunt speriata rau de tot , sunt singura ca sotul e plecat la parintii lui , n-am pe nimeni langa mine si m-am gandit sa va scriu voua , poate ma mai linistesc putin.
Am mai patit-o asa acum cativa ani cand am facut o toxinfectie alimentara severa .Tot asa a debutat , cu aceleasi dureri de stomac sfasietoare.
Sper sa nu fie cazul acum de asa ceva , atunci am fost foarte rau , era sa mor , de-asta sunt asa de speriata.
Incerc acum sa ma duc inapoi in pat si daca nu ma lasa durerea , cred c-am sa chem salvarea. Mi-e groaznic de frica si ma rog la Dumnezeu sa nu mi se intample nimic.

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

GinaM nu stiu daca te consoleaza, dar nu stiu ce e mai rau.Sa vomiti mereu sau sa ai doar senzatia aia ciudta si stomacul sus toata ziua.De multe ori zic:sa vomit si sa scap...asa..Acum nu mai e chiar asa rau ca in primele 3 luni, dar din senin ma iau.La mine a functionat bine pe stomacul gol apa cu lamaie, asta un timp.sa treaca cat mai repede iti doresc.

Gattasalvaje mie imi e asa cand ma ia migrena, vezi sa nu ai tensunea mica.Stai cumintica in pat ,nu lua nimic, daca e rau chiar suna medicul si vezi ce zice.Sanatate multa!

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Fetelor , nu stiu ce e cu mine...mi-e rau tare .
A inceput in seara asta cu o puternica durere de cap , am mancat ceva c-am zis sa nu fie din cauza foamei , dupa care am incercat sa stau linistita la TV. Durerea de cap s-a intensificat si a aparut si o stare de greata teribila. N-am mai rezistat si pe la 10.30 m-am bagat in pat sperand s-adorm si sa ma lase. Cred c-am atipit putin insa m-am trezit acum 15 min. cu aceeasi durere de cap si cu niste dureri de stomac insuportabile. Pur si simplu simt ca si cum cineva ar umbla cu un cutit in burta mea si m-ar sfasia. Incerc sa vomit dar nu-mi iese. Am baut un pahar de lapte si mi s-a atenuat un pic durerea de stomac ( nu mai stau cocosata ) insa tot nu-mi da pace.
Sunt speriata rau de tot , sunt singura ca sotul e plecat la parintii lui , n-am pe nimeni langa mine si m-am gandit sa va scriu voua , poate ma mai linistesc putin.
Am mai patit-o asa acum cativa ani cand am facut o toxinfectie alimentara severa .Tot asa a debutat , cu aceleasi dureri de stomac sfasietoare.
Sper sa nu fie cazul acum de asa ceva , atunci am fost foarte rau , era sa mor , de-asta sunt asa de speriata.
Incerc acum sa ma duc inapoi in pat si daca nu ma lasa durerea , cred c-am sa chem salvarea. Mi-e groaznic de frica si ma rog la Dumnezeu sa nu mi se intample nimic.

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Acum am vazut mes tau. Cum te mai simti? Sper ca mai bine. Daca nu se amelioreaza, nu ezita sa suni la spital. Nu vreau sa te sperii, dar daca iti e din ce in ce mai rau, ai grija sa nu existe posibilitatea sa lesini.....Esti singurica, asa ca ai mare grija. Te pup, sper ca ti-a mai trecut, eu nu stiu ce remediu sa-ti sugerez, dar am vrut sa fiu alaturi de tine, pt ca si eu sunt singurica acasa si te inteleg cat de speriata esti acum cand ti-e rau...

Gya 16+

http://lilypie.com/pic/070701/sh8J.jpg

http://bd.lilypie.com/JnFup3.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/car038py_.png

Mergi la inceput

gatta - Iti sunt alaturi si ma rog ca Dumnezeu sa te vindece.
Cam o luna in urma am avut si eu parte de aceiasi experienta groaznica intr-o seara.Asa de tare ma durea/intepa ca nici nu puteam sta in picioare.Am stat insa in pat ghemuita, am luat ceva de durere de cap,am baut o cana de lapte caldut,dupa care am supt un TUMS si mi-a trecut.De atunci nu am mai avut probleme!Nu stiu ce a putut fi! Sa ai grija de tine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

GinaM nu stiu daca te consoleaza, dar nu stiu ce e mai rau.Sa vomiti mereu sau sa ai doar senzatia aia ciudta si stomacul sus toata ziua.De multe ori zic:sa vomit si sa scap...asa..Acum nu mai e chiar asa rau ca in primele 3 luni, dar din senin ma iau.La mine a functionat bine pe stomacul gol apa cu lamaie, asta un timp.sa treaca cat mai repede iti doresc.
Gabriela, Rebecca si Phillip

Babee - In mod sigur, cea de-a 2-a parte cu "senzatia ciudata si stomacul sus toata ziua" este cea mai rea/grea.Am avut parte si de acesta stare din plin si te pot intelege asa de bine...
Se poate si mai rau - ai mare dreptate.In tot raul insa, este si un bine.
Personal, ma alin mult cu starea de usurare de dupa si sunt sigura ca atunci cand ne vom tine copilasii in brate, vom uita tot greul intampinat pe acest drum.Impreuna, vom reusi sa ducem totul la bun sfarsit.
*P.S: - ce iti mai fac copilasii?! In a cata saptamana de sarcina esti?! Ai aflat ce sex are BB din burtica?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bey dar ce ati mai scris aseara,ati fost foarte harnicute.
Lala20 pe 22 septembrie,o sa fie cununia civila si un fel de nunta eu nu ma voi imbraca in rochie de mireasa.
Ancasoare cand ai DPN ca nu te-am vazut pe listuta?
Multumesc tuturor de urari.

Madalina 16+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Gatta, sper ca esti mai bine... e f aiurea sa fii singura si sa-ti fie si rau...parca din cauza fricii si a gandurilor negre se amplifica starea de rau...ufff... sa ne dai o veste buna

Gina, cand te asteptam la Galati?

Miutza 18+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

casa de piatra fetelor care aveti nunta in curand.eu sunt prima cu o mica cununie sambata acum!!!mai sunt 4 zile si o sa innebunesc!!!cate pregatiri,cate organizari...
sambata va intrebam de vopsit... ei bine am facut-o si pe asta.am gasit o vopsea fara amoniac si nu am stat foarte mult cu ea pe cap.
am deja 16 sapt si cateva zile si banuiesc ca de acum ar trebui sa il simt pe bebe,nu?abia astept!poate imi da vreun picior cand tb sa raspund "da" la primarie!!!!
gabrittza
16s

Mergi la inceput