Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
ginnette spune:
Lala D,
Si eu ma duc la buda des; noaptea ma duc doar odata (pe la 3 m-apuca, indiferent dak beau sau nu inainte sa ma culc) dar ziua cam la 3h.
Cred ca este in regula sa te mergem la buda mai des, mai ales acum, cand incepe sa creasca.
Dar pentru linistea ta, fa-ti analiza.
Roxana 21+
Abia astept sa ne intalnim !
honey79 spune:
Miri esti WOW !!!! Sincer.. esti superba. Acum am vazut si eu,acle"glow" despre care se vorbeste in cazul gravidutelor. Bravo!!! Cat despre Bruno...daca da DD si o sa avem roz la carucior, sigur ne-ncuscrim.
LalaD si eu merg la toaleta des. Noaptea cam de 2 ori, apoi la 8 dimineata, iar peste zi..si de 5-6 ori.Incerc si sa beau multa apa. Aseara, dupa vreo 3l de apa am bagat si pepene.
bebe de Honey 15
14
Lala_D spune:
Mda ...des la mine inseamna din jumatate in jumatate de ora ( azi, cam de 3 ore incoace).Am baut si lichide, nu am transpirat ca e mai racoare, m-am si enervat ingrozitor plus ca am smotruit.
Dimineata m-am sculat cu bucataria vraiste de la teava de scurgere ce a refulat in tot blocul ...asa ca va imaginati ce distractie
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
deiutz spune:
Buna fetele!
Desi nu am mai scris pana acum, v-am tot urmarit cu mare atentie. Vreau sa va anunt ca bb-ul meu e FETITZA!! La echo de astazi (16 sapt.) statea turceste si cu o mana la fetishoara. Si are deja 10,7 cm. Sarcina usoara si numai sanatate!
miky_mamica spune:
Salutare zuzici,
Uite eu tocmai am picat din concediu si am inceput munca. Cam nasoala prima zi, dar stau cu gandul ca va trece si ca maine merg la control sa vad daca BB e ok.
Am petrecut de minune in CO pt ca am fost la munte si au fost zile de vis cu soare si fara pic de canicula. Pot sa va spun ca am reusit chiar sa ma bronzez undeva pe o pajiste superba si sunt tare incantata de lucrul asta pt ca n-am mers anul asta la mare......
Tot ce pot sa va spun deocamdata e ca sunt bine, sunt relaxata dupa aproape 2 sapt de concediu si ca abia astept data de 11 Sept sa vedem si noi ce culoare va fi caruciorul!!!! Bebe face in fiecare zi din ce in ce mai multe miscare si mai ales noaptea cand eu incerc sa ma odihnesc.......
Va mai tin la curent cu toate noutatile, dar acum merg in urma sa citesc ce ati scris ca ati scris 4 capitole de cand eu am plecat la munte.
Va pupicesc dulce,
Miky
P.S.: Si eu stau in zona pietei Minis............ poate ne intalnim la o muratura ca am deja experienta la asa ceva ( Stau undeva la Morarilor pe Basarabia)
fix 22 sapt
virgo spune:
Gagici , chiloti de sarcina se exista , are mama deja . Pot fi : normali - slip - peste burta , reglabili sau ne- , boxer cu piciorus , tanga , mini sub burtica pentru lunile mici sau maxi peste de la 5 luni incolo . Scotociti bine ca sunt la greu .
Eu pap fructe de mi-e rau , si paine neagra , si beau si apa cu lamaie , dar tot ma mai constip . Sa fie de la Elevit ? Ca am simtit schimbarea chiar dupa ce am inceput sa le iau .
irinouka spune:
bine-i revenit, miky! cam nasol, mai ales intr-o zi de luni, da' aia e. important e ca te-ai relaxat in concediu. ce bine era, fara nicio grija...eu m-am intors duminica si inca sunt nostalgica. :-) tin pumnii pt eco, sa fie cum va doriti voi!
puuuup
irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
miri-mik, cu poazele cele noi tare esti buna de facut reclama la grossesse. ravisanta, ce sa mai! felicitari si pt pusti. deja ma distrez cu gandul la pozele cu care o sa umplem cu toatele forumul dupa ce-o sa nastem. sa te tii atunci!!!
in alta ordine de idei, am receptionat si 45-ul, s-a lipit perfect de ambele buci (cu plici, chiar!).
vreau si eu la C&A pt hainute, mama lor de nesimtiti ca nu-si fac drum si pe la romanica...
puuuuup!!!
irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Miutza spune:
LaLa20, bine ai venit! primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mai tarziu, cand deja fetele au citit tot si au trecut si pe pagina cealalta! de aceea nu ti-a raspuns nimeni. nu ne parasi, vei vedea ca fetele-s tare primitoare! scrie-ne data nasterii tale, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii lui bebe(chiar daca le-ai mai scris) si scrie mai multe mesaje sa depasesti repejor nr 10! felicitari pt sarcina si multa sanatate!
Miutza 18+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169