Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by Miutza

Medamaya, la fel am patit si eu cu Maya. cat despre Unu, Doi, Trei, m-am amuzat copios. ar fi tare haios sa te-auda cineva in parc "Doi, hai sa mergem! Trei, fii atent sa nu cazi! Unu, vino la mami!" si tot asa hihi

Iulia, tot nu merge link-ul. scrie-l cu spatii, poate trece neobservat si merge.

Irinouka, nu reusesc sa ma abtin mereu, nici nu vreau sa renunt la placerea de a savura o bucatica de ciocolata, dar nici nu mananc cate dulciuri as vrea ...mai ales ca am vazut la tv o stire conform careia poftele mamei din timpul sarcinii se transmit fatului care va avea acelasi comportament si...am inceput sa spun stop la mai multe chestii la care-mi dadusem liber mai ales pt ca nici eu nici sotul nu suntem slabanogi de la mama natura si riscul ca bebe sa aiba tendinte de ingrasare mai tarziu e deja crescut. eh, probleme existentiale, ce mai! nu dati!

Gina, si eu mai mult seara obisnuiam sa . sper sa fie cat mai rare episoadele astea si la mine si la tine si la restul fetelor! fericite-s cele ce nu au greturi si nu deloc toata sarcina...oare cum o fi? hmmm

Miutza 18+

http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

http://reclama/categories/2-imbracaminte/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Somn usor Miri! Nu ma pot opri din a-l lauda pe Bruno! Tare frumusel si scump este, seamana cu mami lui!

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

vad ca nu ma lasa nicicum sa postez sit-ul.......
incerc asa ca poate merge: c h i c b e b e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

iulia mersi de site, eu am copiat am intrat pe google am scos spatiile si am gasit situl, ma duc sa-l studiez

Louiza 19s + 60%
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

miri_mik, foarte frumoase pozele, radiezi! Ai un baietel tare dulce si zambaret! Sa-ti traiasca! :)

Anca D.

17+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

miri, noi iti tot laudam baietelu dar din asa mama e si normal sa iasa asa baiat frumos

Louiza 19s + 60%
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Miri , in poza de pe canapeaua rosie esti leita Teo Trandafir.Bruno e mortal si acum vad cat de mult seamana cu mamika lui.

Eu a trebuit sa-mi reinnoiesc in totalitate garderoba de chiloti , ca aveam numai d'aia minusculi care acum ma strang de mor. Am trecut pe modelul combinatie intre boxeri si tanga ( adica aia mai latutzi pe solduri , dar care nu acopera decat juma' de buka , v-am spart cu explicatia asta ...)

Loiza , felicitari pentru 60% gogoshica...!

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Intrebare :

- eu am 21 de saptamani si de azi dimineata tot vizitez baia pt pp .A crescut uterul in faza aceia in care apasa pe vezica sau m-am pricopsit cu vreo infectie urinara ???
Nu am senzatie de usturime, de facut fac de fiecare data iar secretia arata/ miroase normal .
Este normal, a mai patit cineva sau ar trebui sa ma ingrijorez ?
Evident ca dr meu erste in concediu

Mercic mult

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Lala sa stii ca si eu urinez destul de des, acum depinde si de uter cat a crescut, de cata apa ai baut, daca ai transpirat sau nu, eu de exemplu vineri am urinat mai putin dar in schimb au curs apele de pe mine ca am copt vinete si ardei, iar azi noapte ca nici odata ma-m trezit de doua ori in loc de o data cum ma-m obisnuit de cand cu bb, dar daca vrei poti face o urocultura sau un sumar de urina sa te linistesti

Louiza 19s + 60%
cand vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

in sarcina nu ai voie sa te enervezi!!!va multumesc ca raspunde-ti cui aveti chef....esajul meu nici macarnu a aprut...in lista nu ma bagati....am intrat aici crezand ca o sa gasesc sprigin intelegere...etc...da tre sa va rog ca sa ma treceti in lista sau macar sa ma luati in seama...NU AM STIUT CA NOU VENITII NU AU CE CAUTA AICI

Mergi la inceput