Colectia de toamna - iarna 2005
Raspunsuri - Pagina 26
roxisialexia spune:
hello !
va multumesc tuturor pentru urari, sper si eu sa avem un concediu linistit.
diana, felicitari! Sa ai sarcina usoara si bebelusa sanatoasa ![]()
Have fun la nunta!Sanatate micutului sa ii treaca mucisorii.
gandacel, saru'mana de info cu furazolidon, am reusit sa o pun pe picioare
si ma voi gandi la tine, sper sa treaca repede cele trei zile fara tati.
noki nu promit nimic, incerc sa ajung..te voi suna.uite un pupic de la mine ca sa iti treaca supararea
tania ce bine ca ai mai dat un semn de viata, nastere usoara la termen si succes cu cresa.La multi ani, sotului!te asteptam si cu alte detalii despre che cand o sa ai timp.
lavi, nu te macina prea mult, o sa fie bine ai sa vezi....cauta linistita si cand se arata ceva aplica indiferent cand va fi asta.Iti dau si o sugestie, cauta in ziar Romania Libera sunt multe oferte cu angajare imediat, pe net si eu caut de mult timp si mi se par date anunturile la norma.Sau intra pe site-ul firmei pentru care vrei tu sa lucrezi si aplica direct la ei.
feli, cum e cu noul look? te-ai relaxat?
mihaela, stiu ce inseamna treziri matinale
, de ce nu ii gatesti tu seara? Bona ta nu poate pune nicio cana cu apa la foc?![]()
maria sa petreceti frumos la bv.
alina ce se mai aude cu cresa?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
dordia2000 spune:
Mirabilis din cate am retinut eu...intalnirea e la ora 17.00 in 23 dar...ceva pe langa rest. Riviera...sau cam asa ceva...
Sincer...mai sigur cred ca stie Lavi dar....sigur la 17.00 are loc intalnirea.
Vai fetelor...plutesc de fricire...nik nu am muncit la scarbici...e ceva ...de nedescris.
Ma duc sa incerc sa rezolv cate ceva!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Noki_Lara spune:
Mirabilis, e stabilita d eieri treaba. Parcul 23 august, pe la 17. Fiecare ajunge cand poate si da telefon.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bianca_mo spune:
DORDIA, FELICITARI!
C NEGARA, eu sunt institutor, adica invatatoare cu studii superioare, si reincep si eu serviciul, doar ca eu m-am reintors din noiembrie anul trecut pt ca am mama proaspat pensionata si mi-am permis... succes!
STEFANALEX, succes si tie in noul an scolar!
MARA, daca nu gresesc si tu lucrezi in invatamant... te intorci la catedra?
TANIA, ma bucur ca ai mai intrat!
DELIA, cum te mai simti?
va pupam si va dorim weekend placut!
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
roxisialexia spune:
bia, ce mai faceti? nu ne mai spui nimic despre voi?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
lavi02 spune:
Am hranit fetele. Adik pe mine si pe Nati. Ca pe Silvia.. 
mirabilis nu s-a stabilit nimic in plus in afara de ora 17, parcul 23. Loc mai exact, nu. Eu am propus locul de joaca cel mare. Sau, daca vreti, putem sta pe banci mai in liniste mai depoarte de locul de joaca; sa se joace astia mici cu jucarii.
Dordia faceti totusi schimb de apartament? Spor!
Tania dap, m-am plictisito-saturat si in plus nu prea vad cum mi-as putea face un doctorat onorabil in conditiile (mai ales umane) "care este". Asa ca mai bine dau bir cu fugitii spre alte zari, de soare pline. Sper eu. Si simt nevoia de o schimbare, de o alta etapa in viata, nu stiu.
Ai deschis pensiunea?
roxi multumesc de incurajare!
Ideea e ca nu pot pleca din facultate decat intre semestre, nu pot sa-i las balta in mijlocul semestrului. Ar fi urat din partea mea pt ca nu ar avea cu cine sa ma inlocuiasca.
In Romania libera.. cred ca sunt mai mult anunturi de interes general (alte meserii). La mine metoda e: cautat pe bestjobs, ejobs & co, apoi uitat pe site-ul firmei sa vad ce fac exact si ce pozitii au disponibile (se cam regasesc cele de pe net), apoi cautat eventual pe cineva cunoscut din interior pt informatii si bagat CV.
leea_cv spune:
Noki corect.Nici tigani ,nici manele nici fitze.M-am gindit la explicatia ta.Dar fiind o statiune super accesibila mi-am zis ca poate si nesimtitii sa acceada.De-aia nu-mi venea sa cred ochilor.Iar tu unde te crezi de-ai avut inpresia ca o sa-ti mearga ca pe roate chestia cu vaucherele???
Dordia vezi cu dantzul sa nu imblatesti simburica de cap.Fetitza nu?
Tania La multi ani! si tot binele din lume pentru Cosmin.Iar pentru fecioara ce va sa vina : sa astepte rabdatoare exact ziua prezisa ca sa poata fi in cea mai buna forma.
Maria io am de piele canapele si fotolii.M-am plins io 3 zile la rind ca mi le-a scris fii-miu cu pix si nu stiam cu ce sa-l scot.Pe de alta parte se pot curata usor.Ma gindesc ca si ecologica o fi la fel.
Miha parca il vad pe Titi benoclindu-se la instrumentul cu care fac baietii mari pipi.
Despre laptele de capra nici o parere?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Leea, esti de coma!
quote:
Iar tu unde te crezi de-ai avut inpresia ca o sa-ti mearga ca pe roate chestia cu vaucherele???
Da' ai perfecta dreptate!
Intalnire 23 august- pentru binele psihic+fizic!!! al comunitatii copilaresti care ia parte la intalneala ar fi indicat s amergem la un loc de joaca. Prietenii stiu de ce!
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Lavi, Romania Libera are lunea si joia ditai rubrica de anunturi. pe langa cele clasice+banale, posteaza anunturi firmele mari de tot, multinationalele. E...alea sunt pentru tine!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah