Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Am inteles, mersi mult. Ma prezint si eu la intalnire.

Leea laptele de capra este f bun dar...nu pentru varsta asta. Cica are multe calitati. Insa e muuult prea gras si incarci ficatelul copilului. Oricum, majoritatea pediatrilor mari din Buc. recomanda mamicilor dc nu alaptarea, macar laptele praf pana la 2 ani sau aproape de 2 ani. Si apoi continuat cu un lapte degresat partial. Personal stiam ca laptele de capra nu se da copiilor sub 3 ani. Am avut si eu ocazia sa ii dau Iuliei ( mai bine zis parintii mei au vrut sa ii dea) si nici nu am vrut sa aud. Acum...decizia e a ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Wowwww ce mult ati scris! Si numai vesti de vesti aici, asa-mi place!

Dordia felicitari pt samburel, sarcina usoara si un bebe la fel de cuminte ca si Stefanel!

Joy sa stapaniti sanatosi golanul!

Tania chiar imi era dor de tine! Si zau de aveam habar ca fratiorul lui Che s-a transformat in fetitza! Frumos nume ati ales....ei, inspiratie de la cuscra, nu?
Sa-ti traiasca sotiorul!

Leea si de tine imi era dor, mereu prin lume tu....Ce fain!

Roxi pupacim la voi si multumim ca ne intrebi de cresa....uf, azi e ultima zi la cresa veche, i-am facut un tortulet de cioco cu bomboane M&M ( de ieri numai despre asta imi "vorbeste") plus bomboane pt "tovarase", iar acolo i-au pus coronita pe care scria Amalia pleaca de la noi ( tradus aprox), i-au pregatit un scaun de printesa si i-au decorat sala ca sa o serbeze....asa ca am plecat de acolo cu lacrimi in ochi si un nod in gat....Missa nici nu m-a bagat in seama....era ca in transa de la bomboanele M&M....Deseara cand vine sper sa pun niste foto.
La cresa noua incepe cand ne intoarcem din Ro.
Alexia ce mai face?

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dordia, felicitari!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte ca si Stefan!
Mi se parea mie suspect faptul ca strigi ca esti "happy", ma gandeam eu ca dai vreun anuntz ceva, da am recitit mesajul de cateva ori si nu vedeam nimic "suspect"... Uite ca s-a elucidat!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ROXI, noi suntem destul de bine, ne laudam cu 3 canini iesiti intr-o luna si cu nas infundat mai nou, dar am fost la dr si ne-a incurajat ca vom scapa usor... sper ...
SERBAN numara prin casa unu do tei patu cini , vorbeste mult, cunoaste toate culorile importante, asta pt ca e deficitar la capitolul fizic ( e slabut si din pacate cam sensibil), asa ca se concentreaza pe activitati mai statice... jocuri, povesti, cantece... e tare cuminte, sper sa nu-l prea laud, dar chiar e cumintel, doar ca nu mananca bine si e anemic, dr ne-a dat fier de luat 2 luni si un sirop Liv 52, ati auzit ceva de el? altfel , toate bune... va dorim tuturor sanatate si sper sa scriu mai des...

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tania pt Cosmin...sa fiti sanatosi si voiosi!

Alinush...offf...poate ajung si eu luni la intalnire...dar nu promit nik.

Camelia ...voiam sa vad care sesizeaza prima....si tot Lavi... s-a prins...si a observat...!!!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Apropos de intilneala voastra era cit pe ce sa va anunt pompos ,ceremonios si chiar oficial ca a trecut 23 august, poate ati vrut sa ziceti 23 septembrie.Asa-i cu provincia.Alooo!?

Alina.Ce super tratament pentru Ama la cresa.
Bia io am auzit de LIV 52,dar atit.Da Lavi e la curent cu tot ce misca.De vede intrebarea,ai raspunsul.
Mira multumesc.Stiam io ca-i sanatos da parca aveam niscaiva retineri si nelamuriri.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gata am venit de la masa din oras cu sotul si ma pregatesc sa spal putina de la birou, oricum nu am facut nimic azi, dar asta e de luni mai vedem.
Roxi draga mea eu seara nu functionez corespunzator, adica imi pica ochii in gura la 22.00, deci nici nu discut o eventuala sesiune de gateala la ora aia. Iar da, bona mea este foarte ocupata, si nici nu are timp sa gateasca, ca are serviciu si copil in grija. Deci nu poate.
Leea este singura solutie pe care am gasit-o sa ii explic cum e cu domnul pipi. Am inteles ca cel mai bine functioneaza puterea exemplului, asa ca tati e exemplu. Bine sa nu ne imaginam ca rezultatele sunt spectaculoase; nici vorba, poate doar o data pe zi, inainte de baie. In rest sa traiasca pampersul, ca altfel, ar mirosi ca o latrina la noi.
Gata ma pregatesc sa plec la o petrecere de copii, de la 5 la 1 an deci sinucidere in grup, si se desfasoara si la carciuma, asta ca sa simta si chelnerii aia cum e sa alergi cu farfuriile in mana si gasca nebuna pe urmele tale.
va urez un week-end placut si va pup
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Leea revin apropo de laptele de capra, desi ca la radio Erevan, nu e lapte de capra ci de magarita. Habar nu am de calitatile lui sau daca se poate da la copii asa mici, dar mi-am adus aminte de una din experientele vaste ale soacei mele si am zis sa va amuz si pe voi. Este citire de la soacra mea manco-ar mama. Povestea incepe cu George mic mic, copil de tata, cateva luni avea, si care raceste iar concluzia satului, a soacrei mele si a soacrei-soacrei mele, ca are copilul tuse magareasca si daca nu gasesc o magarita cu un pui de magar, sa o mulga si sa ii dea laptele moare copilul de tuse magareasca. Deci a plecat socrul meu, care e un fel de pacalici al familiei, adica e atat de bun ca numai el munceste si face toate treburile tuturor, sa caute magarita cu lapte. A umblat saracul 3 zile ca avea interdictie de reintoarcere pana nu gaseste laptele cu pricina. Cert e ca l-a gasit si i-au dat lui George sa bea, si concluzia este ca laptele de magarita i-a salvat viata. Deci si cand a racit Titi si tusea cele doua doamne mai sus mentionate l-au trimis pe socrul meu iar in excursie dupa lapte de magarita. A avut noroc cu mine saracul ca le-am potolit pe astea doua cu laptele lor cu tot, ca altfel si acum cred ca se plimba saracul dupa magarita miraculoasa.
Noki sa nu te dai de gol la George ca am scris de laptele de magarita ca el e convins si acum ca i-a slavat viata.

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Leea revin apropo de laptele de capra, desi ca la radio Erevan, nu e lapte de capra ci de magarita. Habar nu am de calitatile lui sau daca se poate da la copii asa mici, dar mi-am adus aminte de una din experientele vaste ale soacei mele si am zis sa va amuz si pe voi. Este citire de la soacra mea manco-ar mama. Povestea incepe cu George mic mic, copil de tata, cateva luni avea, si care raceste iar concluzia satului, a soacrei mele si a soacrei-soacrei mele, ca are copilul tuse magareasca si daca nu gasesc o magarita cu un pui de magar, sa o mulga si sa ii dea laptele moare copilul de tuse magareasca. Deci a plecat socrul meu, care e un fel de pacalici al familiei, adica e atat de bun ca numai el munceste si face toate treburile tuturor, sa caute magarita cu lapte. A umblat saracul 3 zile ca avea interdictie de reintoarcere pana nu gaseste laptele cu pricina. Cert e ca l-a gasit si i-au dat lui George sa bea, si concluzia este ca laptele de magarita i-a salvat viata. Deci si cand a racit Titi si tusea cele doua doamne mai sus mentionate l-au trimis pe socrul meu iar in excursie dupa lapte de magarita. A avut noroc cu mine saracul ca le-am potolit pe astea doua cu laptele lor cu tot, ca altfel si acum cred ca se plimba saracul dupa magarita miraculoasa.
Noki sa nu te dai de gol la George ca am scris de laptele de magarita ca el e convins si acum ca i-a slavat viata.

album dn Titi

....!!!

idem si cu canapeaua, parca ai descris=o pe a mea

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

leea bine ai venit acasa! imi era dor de postarile tale.

bia, cate kg are serban? nu am auzit de liv 52, acum am cautat prospectul pe net si vad ca este pentru afectiuni hepatice si undeva pe ultimul loc scrie ceva si despre tulburari de nutritie.Ati facut analizele si are probleme ?
in sfarsit am gasit un prospect pe care am putut sa il copy :
Hepatoprotector herbomineral
Ac#355;iune
Stimuleaz#259; regenerarea #355;esutului hepatic
Normalizeaz#259; transaminazele
Stimuleaz#259; eliberarea fermen#355;ilor biliari
Protejeaz#259; celulele hepatice de metaboli#355;ii toxici ai alcoolului
Regleaz#259; metabolismul hepatic

Recomand#259;ri
Hepatite acute sau cronice

Dischinezie biliar#259;
Steatoz#259; hepatic#259;
Toxicitatea indus#259; de medicamente, alcool, solven#355;i, metale grele
Tulbur#259;ri digestive (st#259;ri de grea#355;#259;, balon#259;ri, constipa#355;ie)

Adjuvant al tratamentelor antiparazitare la copii

Anemie, malnutri#355;ie

Acesta este?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput