Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria eu despre pielea ecologica (imitatie de piele) am o parere proasta, ca despre orice care imita altceva. Mi se pare misto ori piele-piele, ori o stofa cinstita. Imitatia asta de piele se si simte nu-stiu-cum la pipait, mie una nu-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki iti explic diseara cum e cu vaucherele alea si cu ora plecarii. la 17 azi ne vedem, da?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, am tot vrut sa-ti spun si n-am apucat: nu te necaji prea tare cu job-ul, o sa vina altul cat de curand, sunt sigura!
Asa e si la noi, dezorganizare totala cand e vorba de noi angajari, n-as mai vrea sa trec prin stresul bietilor candidati (carora ba li se dau serante, ba ii amana, ba... renunta la ei de-a dreptul. Si dupa cateva luni reincepe de la capat tura de recrutari ).
Cel mai fain ar fi sa prinzi intr-o firma proaspata, de-abia infiintata. E si riscul ca lucrurile sa nu mearga unse, dar sansele de promovare sunt maxime, devii om de baza, etc. etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor ma iertati ca intru asa rar, sunt in plin sindrom al cuibului, nu prea stiu pe unde mi-e capul si ...nu am citit inca din urma.

Azi noi ne-am luat "la revedere" de la bona, pt ca de luni incepe Che cresa, eu sunt terminata de emotie, nu ma intrebati de ce nu ma pot controla, dar de 3 nopti am cosmaruri cu Stefan plangand la cresa. Of-Of!. Despartirea de bona a fost lacrimogena, mi-a marturisit ca e trista rau de cateva zile, ca s-a atasat de Stefan si vrea sa vina sa-l mai vada. I-am luat cadou o floare frumoasa in ghiveci ai a fost f emotionata. A botezat-o "Stefan".

BB2 - Anna - este f activa in burtica, reactioneaza extraordinar la vocea lui Stefan si la cantecelele pe care i le cant eu lui Che la culcare. Stefan are momente dese de tandrete in care iubeste burtica si striga "Bebe Anna!".

Mi-am facut si bagajul de spital cam 80%, de acum sunt in sapt 37 si stau in stand-by, dar sper totusi sa nasc la sf lui septembrie, sa se mai acomodeze si Stefan cu cresa (Doamne-ajuta!)

Azi a ziua lui Cosmin, organizam o mini-petrecere la noi acasa, sa nu plec eu te miri pe unde, poate avem timp fain si stam in gradina. Pe Stefan l-am dus la ai mei, asa ca acum sunt in pline pregatiri.

Va pup pe toate si pe pitici/piticele asemenea!

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuupi, Taniuk!!! sa-ti traiasca Cosminul drga si scump! Sa fitit fericiti pana la adaaanci batranetzi!

Anda, nu vad ce ai putea sa-mi mai zici ce nu stiu deja, dar astept cu nerabdare sa-mi cresti moralul!

MAria - io am canapelele din piele ecologica si sunt ok dpdv al intretinerii. Si io preferam pielea, dar este o maare diferenta la pret si din pacate dupa multe zeci d emilioane bagate in casa, canapelele au fost cele dezavantajate in final. DAr parerea mea e ca avand copil in casa nu trebuie s ate stresezi prea tare cu alesul si ti-as sugera sa nu investesti prea mult!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria multumesc de incurajare!
Adevarul e ca eu am mers doar pe varianta asta pt ca mi se potrivea si ca domeniu, sediul era bine pozitionat (usor de ajuns); nu s-au oripilat la ideea de norma redusa, etc. Echipa era in constructie, proiectul nou-nout, urma sa inceapa. Era, cum ai zis tu, de la 0. Dar uite ca nu se mai face echipa.

Sa mai zic si ca mi-a placut si sediul pe interior, iar lumea (celelalte echipe) parea pasnica si relaxata?

Acum am tot cautat si am gasit cu greu 3 firme la care mi-am trimis CV; (sa-mi placa/convina cat de cat ce fac). Dar nu sunt convinsa de nici una cum eram de cealalta. Efectiv simteam ca aia trebuie sa fie (si inca imi mai pastrez undeva o speranta pt viitor- psst! asta e secret) Plus - sa vedem daca vreuna din astea ma va chema la interviu, daca accepta part time, etc. Plus ca nu prea vad cand ma pot duce la interviuri, am un program criminal pana plecam in concediu iar dupa aia e prea tarziu; nici pe cei din Poli nu pot sa-i incurc.

Eu as mai ramane un semestru in Poli si as cauta pe indelete + poate se razgandesc aia (in firme de-astea mari uneori se mai schimba directia din care bate vantul). dar Virgil zice ca e contraproductiv, aman lucrurile si pierd vremea. Well.

Tania la multi ani lui Cosmin si bafta lui Stefan la cresa!
S-o mai tii pe Anna cumintica prin burtik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Cum ramane cu intalnirea din parcul 23?Va rog dati-mi si mie detalii..

Dordiasa fie intr-un ceas bun! Superrr!!!!

Tania, nastere usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Acum am mai citit...ce de noutati!!!!!

DORDIA, oauuuuuuuu, sa fie cu ochi, asa cum iti doresti! Sarcina usoara iti doresc, desi stiu ca asa va fii, la cat ti-ai dorit-o.

LAVI wowwwwwwww iti cauti un nou job???!!! Ai renuntat la facultate? Sunt defazata rau....

NOKIUTZ, LAVI, MIRABILIS multumesc de urari!

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dordia mai sa-mi stea inima...felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa mearga totul ca pe roate!!!!

Taniuk LMA lui Cosmin, sa fie sanatos!!!! Bafta la cresa, o sa fie bine, ai sa vezi

Ma duc sa ma bag in pat, acusica se trezeste maimutza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...va multumesc din suflet la toate si deja ma simt mult mai bine...si din ce in ce mai sigura de...bb care e ok. Sa va zic de ce: la sarcina cu Stefan...singurele neplaceri erau niste usoare greturi daca imi era foame si dupa ce mancam. eee...asa e si acum. De ieri am observat...iar azi dupa ce am papat de pranz (piept de pui la gratar cu salata de varaza si un iaurt) iar m-a luat greatza...dar...nu de dat la boboci...ci asa ...mai usor. Deci...sunt superfericita si sper sa am greturi mari ... orice...numai sa fie bb ok...si sa stea la mine in burtik pana il voi alapta!!!

Va poop~~~

Si noi ne apucam de amenajari...adica....e mai lunga povestea...oare aveti rabdare sa ma cititi??? Sau va plictisesc cu problemele mele??? Ma mai gandesc ...

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput