Colectia de toamna - iarna 2005
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
negaracristina m-am uitat la poze si filmulete: mortala Elise cand mananca si zice kk si cand cere de mancare la bar... si imi place cum coboara scarile de manuta. In poza in care suneti amandoua am vazut: pai cu tine seamana!
Joy ce ma bucur ca Bulucel e bine! Multumim mult de vesti! M-am tot gandit la ea.
Corap eu sunt pe invers: cel mai mult imi place vara, cu toata caldura. Imi place soarele, lumina, caldura. Din noiembrie pana in martie traiesc in asteptarea verii, mai mult vegetez de fapt decat traiesc.
Poate are legatura cu faptul ca eu sunt nascuta in mijlocul verii iar tu iarna. La fel, tata e nascut toamna si toamna i se pare cel mai frumos anotimp.
Tare dulci Andrei si Anais.
lavi02 spune:
Bic multumim de raspuns!
Deci ramane pe maine, ora 17, parcul National fost 23 august unde? La locul de joaca pt copii?
Probabil, ca de obicei, vom veni pe rand.
ioana_77 spune:
sa va povestesc cum doarme Maria mea de 4 zile cate 3 ore dimineata si eventual 1, 2 dupa masa. Asta in conditiile in care o culc normal, pe la 21 si se trezeste pe la 7, 8 dimineata
CristinaN, super pozele!
Dordia, sa va fie de bine concediul, ce fain e ca aveti gasca mare si petrecareata!!!Vazut poze!
Noki, ti-am admirat si tie domnisoara in pozele de la Sovata!
Maria(29.11.2005) si Ioana 29+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
felicia74 spune:
Buna!
Mai fetelor azi am continuat cautarea unei stofe de mobila, dar nu-mi place ba culoarea ba textura... Of, of, asa mi se intampla de fiecare data cand cumpar ceva, nu gasesc ce-mi place din prima nici gand.
Insa vreau sa va intreb: ce culori are sufrageria voastra? Ca ma bate un gand sa fac o schimbare coloristica
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ALEXANDRELOR, ALEXIILOR SI ALEXANDRILOR!!!
Corap, suuuper tare Andreiul iubaretz de Anais!!!
Ioana, bravo pentru Maria , bun program de nani, sa vezi ce creste!! De burtik ce ne mai spui?
Ma bucur mult ca Bulucelul e bine!!!
Cristina N. superbe pozele, se vede v-ati simtit bine!!!
Joy, spor la treaba si pupici pentru Vladonele mamos!!
Mai Alinush esti de belea cu viziunea aceea cu Sarah in fruntea piticilor de la gradi sariung prin paturi!!!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
Dordia vazut pozele, mama, ce chef acolo si ce baiat rasfatat de veri
Lavi super faza cu "tei". Cifra noastra preferata e 2.
Ina habar n-aveam de Teodora, eu stiam ca se sarbatoreste pe 8 august. Ma rog, cate bordeie...
Maria uite un sa-ti treaca starea!
Camelia este posibil sa fi tinut mai mult de 2 ore pisu acela in borcanel? Ca atunci poate fi suprainfectat. Altfel nu se justifica rezultatul.
Corap mai mare galant Andrei asta, o s-o rasfete pe Anais.
EDit: merge netul infect, asa ca raspund pe seara la ce a mai ramas.
mirabilis spune:
LA MULTI ANI tuturor Alexandrilor si derivatiilor....(din nume..)
Super cu intalneala de maine, vin sigur daca nu apare ceva neprevazut....Eu nu cunosc parcul bine, dar imi imeginez ca nu e un singur loc de joaca...de fapt, nici nu stiu daca exista vreunul. am putea oare sa ne vedem la o terasa sau ceva si apoi sa mergem impreuna la joaca? Zic si eu...ca sa nu ne cautam prea mult.
madau spune:
Mirabilis cred ca se poate lua ca punct de intalnire intrarea in parc, acolo la rest Riviera. E destul loc.
Incerc si eu sa vin, macar o fugutza, eu la 19 am programare la psiholog, dar sper sa ajung inainte.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
crissy77 spune:
Lavi, langa Elise era fratele meu care manca icre si ca sa nu ceara si ea i-am spus ca "aia e kk, papa doar oamenii mari nu si Elise. Elise papa borsuc". Ne-a naucit cu cerutul mancarii pe plaja... Mergea si se uita in gura lumii si, cum vedea pe unul ca mesteca cum "mnea-mnea". Daca nu era blonda cu ochii albastri as fi banuit ca mi-au dat astia de la maternitate un puradel. Unii spun ca seamana cu mine, altii ca trage spre tat'su. Sanatoasa sa fie, ca restul nu mai conteaza.
Feli, sufrageria mea e gri ca doar am tencuit, dar ma gandesc sa o fac portocalie. Am vazut undeva si mi-a placut f. tare. Am insa o problema cu restul camerelor, cu culoare gresiei / faiantei din baie si bucatarie. Cu electrocasnicele si multe altele.
Cristina & Elise-Stefania
bb_alinus spune:
Rapid ca azi am o zi infernala, ca trebuie sa pregatesc party de adio de maine de la cresa, si numai bine ca s-au anuntat ca vin si 2 vecine la o cafea - taman azi . Plus un aperitiv la niste prieteni germani la ora 18h. De ce oare nu se brodesc lucrurile unu' cate unu, ca sunt zile cand nu am nimic de facut.
Biculetz noi sosim in Ro abia duminica - cand tu cred ca pleci.
In Bucuresti stam pana marti.
Joy nu am net la Bucuresti, dar am telefon fix. Poti sa imi dai pe pm nr tau. In masina am un loc doar sper ca e ok sa fim 6, nu? Si tu sper ca nu ai nimic impotriva sa stea Vlad fara centura. Te intreb pt ca missa mea va sta in scaunel si atasata, altfel nu o las.
Stau la Cultural langa fosta Arcadia ( am piata Berceni in spatele blocului). Voi pe unde stati?
Feli cum adica stofa de mobila??? Nu inteleg... Noi avem un coltar maron inchis si ....atat
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii