Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Culori + amenajari:
-nu va recomand gresia f inchisa si zgrunturoasa cum am pus noi in baie (si am facut un scandal monstru cand a venit V cu ea acasa si uite ca am avut dreptate); mizeria se imprima si nu iese la un simplu mop. Intr-o zona se face mereu balta (se varsa apa din cada/dus) si chiar cand e uscat a ramas patat albicios - de la sapunuri & geluri.
-in schimb gresia rosu stins lucioasa din hol si bucatarie e super; se curata f bine si nici nu sare in ochi orice mizerie pe ea
-placile mari "micsoreaza" spatiul, cele mici dau senzatia de mai mare.

Stofa canapea:
-bineinteles ca e mai eleganta o canapea alba/crem etc dar mult mai practica atunci cand ai copii mici o culoare intermediara si neuniforma (un oarecare model/imprimeu/etc). (Nu se vede imediat orice pata, creion, etc).

negaracristina noi nu putem manca la masa cu Nati ceva ce ea nu are voie pt ca e o pofticioasa de zile mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi eu am gresie rosie, deschisa ce-i drept culoarea. si nu arata bine decat dc o frec cu carpa in genunchi. si oricum dupa juma de ora zici ca nu e spalata de un secol asa se vad scamele pe ea. proooasta alegere am facut. nu faceti ca mine.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

iiihiiii, nu, cea mai proasta alegere am facut-o eu: gresie vanilie deschis in baie.
eu umblu in picioarele goale prin casa. iau praf pe talpi de pe parchet. intre cu talpile prafuite pe gresia cea pretioasa. pe greise se vad urme ca in yeti. daca nu se intampla acest scenariu, se intampla celalalt. in baie sta geamul deschis aproape mereu. intra praf. se depune pe jos. coneva stropeste 3 stropi de apa pe gresie (doar suntem in baie, se intampla asta de 9 ori pe zi). instantaneu s-a facut o pata maro, zici ca era praf ca-n sahara.
eu sterg gresia vanilata de 2 ori pe zi. nu suport covorasele in baie.acum am inceput sa mai arunc cate un prosop pe jos, pe care sa calcam ca simt ca-mi pierd mintile de la pete.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli eu am totul in nuante de bej+maro...sunt multumita per ansamblu. Da senzatia de spatiu. Gresia e din aia mata, foarte buna ca nu aluneca si nici nu se vede totul pe ea.

Io am "pasarelele" mele...cu alb+negru+inox...sau cu albastru si gri deschis...dar tre sa cauti mult mobila si e greu de asortat. Insa asa ma bate gandul sa fac cand ne-om muta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

buna! Am intrat si eu sa scriu cu un deget, ca sa zic cateva vorbulite.

In primul rand, La multi ani sarbatoritilor zilei!

In al doilea rand, imi pare rau dar nici la intalnirea viitoare nu am cum sa ajung, este prea departe de mine.

IN al treilea rand, raspuns pentru Ilenutza. O sa gaseasti tu singura solutia potrivita pt copiii tai, sunt sigura, dar uite cum a fost la noi. In prima faza, Stefania dormea ziua indiferent cat de tare urla sau trantea Bogdan. INDIFERENT! Iar noaptea, indiferent cat de liniste era, ea urla. Bogdan dormea cu toate urletele ei.Nu stiu cat de bine, dar n-am auzit nici un sunet de protest venind de la el in vreo noapte.
Dupa fix doua luni, Stefania s-a cumintit brusc si a trecut la programul din viata in afara burtii. E drept ca am avut taria s-o las noaptea sa urle si cate doua ore in sir, pt ca se oprea sa-si traga sufletul si incepea din nou dupa 2 secunde, nu ii curgeau lacrimi, nu patea nimic, urla pur si simplu, indiferent daca era tinuta in brate sau statea in pat. Asa ca o lasam sa urle in pat, pana a vazut ca urla degeaba. Atunci a inceput sa doarma noaptea, iar ziua mai tragea vreo doua somnicuri. Acum are un somn ziua, maaaare cat o zi de post, cam odata cu Bogdan. Ba, exact ca si el, cateodata il amana pana mai tarziu. Acum de ex la 14:15 suge, inca nu s-a culcat pe ziua de azi (sculata de la 7:30 sau mai devreme - nu stiu cand se scoala, pt ca nu zice nimic, iar cand ma duc s-o iau din patut, e treaza). Nu e problema de mult timp cu somnul, pt ca si la noi, ca si la Corap, de aprox 3 luni e mare dragoste mare intre ei. O pupa pe cap, maini, picioare, burtica, pe ce apuca, o imbratiseaza, se culca langa ea... ii da jucariile daca ii cad. Ii zice "eata" de dimineata. Si zice 'batze', adica brate, sa i-o dau s-o tina in brate cateva secunde. Se aseaza pe jos in fundulet si trebuie sa i-o pun in brate, o dragaleste putin si apoi ma lasa sa o iau.
Cu culcatul seara e super simplu, ii culcam pe amandoi odata. Spalam Bogdan, ii dam sa bea laptic, timp in care face baie Stefania. Cat o imbrac asista, apoi cand o alaptez fie se uita la TV, fie doar sta langa noi sa-l mangai, ori cu cartea de povesti sa-i zic cate ceva despre poze. Apoi mergem toti la culcare, o lasam pe Stefania in patutul ei, apoi pe el. Pe el il incuiem in camera, ca a iesit intr-o noapte. Dupa-amiaza daca nu vrea Bogdan sa se culce, fac la fel. O iau pe Stefania in brate si o culc intai pe ea, ca sa ii dam exemplu lui Bogdan, apoi mergem la el in camera sa se culce. Daca Stefania e la program de joaca, dupa ce l-am incuiat pe Bogdan in camera, o iau inapoi in camera de zi si ne jucam, pana i se face somn. Ea nu protesteaza, indiferent unde o pun.

Oricum, in primele doua luni, pana isi face cel mic un program, nu -ti face prea mari probleme ori sperante. E clar ca unul va plange in timp ce te vei ocupa de celalalt, daca nu ai noroc ca cel mic sa doarma cat mananca cel mare etc, asa cum am cam avut eu cea mai mare parte a timpului. In final, tu esti singura obosita si sacrificata. Deci, cu o buna organizare a timpului si mult calm, e foarte simplu. Daca insa ai si ajutor, e minunat! E absolut superb cu doi copii mici.

Stefania este minunata, imi vine sa o mananc cat de scumpa si nevinovata este. Bogdan deja a inceput sa fie foarte smecher si prefacut, deja nu mai e la fel de nevinovat... e un mic dracusor. Sunt extraordinari cat sunt mici, zau!

A adormit si Stefania, ma asez si eu putin, cat mai pot pana se trezeste Bogdan.

Pupicei tuturor si intalnire placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Happy name day tuturor sarbatoritilor cu nume de Alexandru, Alexandra.chiar Alexia sarbatoreste astazi nu?

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Cristina Negara, m-am uitat la poze si filmulete. Superbe. Apa este minunata, eu nu stiu unde ati fost? Iar maimutica cu cercei are niste ochisori albastriiii si e o dulce. Foarte dezinvolta in mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Gandacel, ce frumos povestesti tu mereu....

Va rog frumos sa ma lamuriti: a fost sau nu Sf Ion ieri????

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Merci, Alinush. Nu am timp sa povestesc mai multe. Frumos este ce traiesc eu acum alaturi de copiii mei. Si din franturile pe care le zice Corap, se pare ca si ea la fel. E greu de pus in cuvinte si sunt multe amanunte de zi cu zi care sunt absolut dumnezeiesti si iti umplu inima de fericire. Intr-adevar vremurile astea nu se mai intorc. Si ma bucur ca am ramas acasa pana acum, sa-i vad asa.

Nu, nu a fost Sf. Ion. Sf Ion este pe 7 ianuarie. Ieri a fost Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul, sarbatoare mare dar nu de nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

bb alinus, ieri a fost taierea capului sf. Ion, asa cum a zis Ina
FELICIA, sufrageria mea e verde cu marouri
sanatate multa tuturor si intalnire placuta celor de la Bucuresti!
ANDA, a iesit bine placinta? eu sunt o mancacioasa si ma pasioneaza povestile despre mancare...
NEGARA, dulce mai e Elise...

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput