Colectia de toamna - iarna 2005
Raspunsuri - Pagina 20
lavi02 spune:
Gresia mea rosie din hol si bucatarie e vag reliefata, dar lucioasa, asa ca nu prinde mizerie. Si are un vag "imprimeu" ca niste bule f vagi, asa ca nu se prea vad scame, ate, etc.
Cea neagra fiind uni si inchisa e calamitate - se vede orice scama. Plus ca fiind cumva poroasa se opreste mizeria acolo. Nu va recomand asa ceva.
Feli culoare - trebuie sa va placa voua!
Gandacel faine povesti; eu nu prea am ce povesti ca la mine diferenta de varsta e mai mare. Silvia intelege daca ii spun sa stea cuminte ca eu sa ... ceva. Well, in majoritatea timpului.
Si eu stiam ca sf Ion se sarbatoreste pe 7 ianuarie, pe 29 august e Taierea capului sf Ion Botezatorul; la fel cum pe 8 septembrie e Nasterea Fecioarei Maria si pe 15 august Adormirea Maicii Domnului - onomastica se sarbatoreste la nastere, nu la moarte.
La multi ani pentru Alexandru, Alexandra, Alexandrina, Alexia!
roxisialexia spune:
hy!
Multumim pentru urari , sa aveti si voi petrecere frumoasa si numai sanatate.
ce face coelctia?
Vad ca s-a stabilit pentru vineri, va pupic si va doresc sa aveti intalnire placuta.eu maine am de impachetat si inca ceva cumparaturi pentru vacanta.
azi am fost cu lexi la cosmetica,apoi de nu mi-a urlat non stop..m-am epilat cu ea pe mine,noroc ca am mai facut o parte marti ca altfel imi luam campii.
eu azi as merge in IOR, mada esti amatoare? Daca mai iese cineva in ior azi mi-ar face placere sa ne vedem, voi fi in zona de joaca de la intrarea fosta chip&dale
yo am gresie culoarea iaurtului amestecat cu o capsuna , in sufragerie feli, ar merge o canapea culoare rosu sau visiniu si verde e frumos..depinde si de restul mobilierului.
cris n , desuzetarea e incheiata de multttt, roxana happy!!! frumoase pozele voastre, e scumpica micuta elise.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
corap spune:
am revenit:
feli, noi in sufra avem crem/maroroscat. cremu n-a fost o idee prea inspirata (in special pe canapele) dar o sa le schimb cand or intra copiii in clasa I
gresia din baie: eu am una albastra matuita cu ceva alb pe ea si e suuuuper, n-am nicio pb, nu se vede orice strop sau calcar pe ea.
joy, nu era pb ca eram 2 mame la 3 copii. era pb ca ma setasem la programul de we relaxat, cu tati acasa, si eu sunt cam data peste cap daca mi se schimba "targetu'". daca stiam dinainte ca in we o sa fie asa ma programam la "programul nerelaxat de we si mai e o saptamana pana o sa fiu mai libera" si gata, m-as fi simtit mai bine
ma bucur ca ati vb cu bulucelu', m-am gandit de multe ori la ea
gandacel, asa-i, de multe ori nu poti sa descrii in cuvinte ce frumos e cu doi bebei .
acu' sa-mi laud ciorile:
EXCAVATORUL cu care a dormit andrei azi-noapte (si cu care doarme si-acum, by the way
sobolanul
balerina si galushka
poze cu andrei nu am prea multe, ca nu mai sta la pozat, vrea sa pozeze el ;)
edit: se spune excavator sau escavator ???? ma rog, neuronu-i mort deja
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
roxisialexia spune:
diana, te intreb pe tine stiind ca esti in domeniu, ma intereseaza sa stiu cand pot sa deduc impozitul pe profit si tva-ul pentru o firma( debitoare mie) pe care am dat-o in judecata si pentru care s-a inceput procedura de insolventa, acum s-a la finalul procesului?
lavi02 spune:
cora, eu cred ca se spune excavator, a excava = a scoate. prefixul ex se potriveste
Faine filmulete; hai ca-i simpatic sobolanu'
madau spune:
Roxi eu nu vin azi in parc ptr ca plecam in vizita la niste prieteni, dar vin sigur ADDYA si cu ANK.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
corap spune:
pai asa ma gandeam si eu, ca-i cu prefix. da' dup-aia m-am gandit ca-i luat din vreo limba gen it si e fara x.
cred ca totusi corect e excavator.
nici mie nu mi se mai pare sobo odios. da' lu gabi i se face rau de cate ori il vede. anais e indragostita de el (de shobo) si de codita lui cea roz
roxisialexia spune:
cora, e minunata pitica ta la nici 4 luni are o energie fantastica si observ ca e foarte ambitioasa
Si alexia a primit de la ta-su( cam pe la 5-6 luni) un iepure -sobolan oribil mie mi s-a facut rau cand l-am vazut insa alexia era fericita( bine ca l-a distrus repede )
Acum m-a sunat mihai ca de fapt vrea azi sa mergem la cumparaturi, imi cer scuze ca nu mai pot ajunge
hilde, felicitari! Trebuie neaparat sa faci ceva in directia asta, ai talent si este pacat sa nu scoti si bani din asta.
alina, iti tin pumnii sa fie bine cu noua cresa
ina, de cand incepe rachel cresa? ce ai mai facut cu abonamentul de la sala, ai mai fost?
Gandacel spune:
M-am delectat cu pozele si filmele Corei. Anais pare mai mare ca Stefania! Si are ochii foarte inchisi la culoare! Dar ce voiam eu sa zic: Corap, tu chiar ai curaj sa-l lasi pe Andrei cu jucarii tari pe langa ea? O poate lovi. Eu l-am invatat cu care are voie sa se joace pe langa ea si cu ea, dar chiar si asa imi e teama cand se apropie cu cate o masinuta prin curte...
Feli, eu ma apuc in curand de reamenajarea sufrageriei. Doar ca nu cumpar alta mobila. Doar o mut putin. Insa as vrea sa cumpar o mocheta ieftina de la Brico, pt vremea cand va misuna Stefania pe jos, care sa inveseleasca atmosfera, ca mobila e foarte inchisa la culoare. Asa ca m-am gandit la ceva foarte vesel, care se potriveste mai mult intr-o camera de zi pentru copii, plus vreau sa schimb si perdelele cu ceva mai putin elegant, mai mult vesel, sau si-si... Oricum, ceva deschis la culoare, cu multe culori pe jos.
Ne auzim in alta zi, astazi gata, ca altfel e dezastru!
corap spune:
am curaj, ca io-s cu okiu pe ei. adica nu-s niciodata singuri impreuna. acum n-o mai loveste, are destula grija, numa' ca io nu ma bazez pe asta