Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

:) eu abia astept sa vina toamna sa putem sta mai mult pe-afara :)
mie vara nu-mi place, ca e prea cald. si nici copiii mei nu se dau in vant dupa caldura mare. in schimb toamna si primavara sunt super ok, mai ales ca in bucuresti nu-s cine stie ce ploi (ma refer la zile ploioase, nu la cantitatea de ploaie). chiar si iarna e mai ok de iesit afara decat vara, din punctul meu de vedere (da' ma rog, sefu' meu mi-a zis odata "asa esti tu, mai spartana"
sa va zic ceva de copiii mei: duminica am fost la ikea (ma rog, o iesire cam nereusita, ca doar am ajuns acolo si am vrut sa mananc ceva ca nu apucasem acasa si l-au sunat pe gabi ca tre sa mearga la servici, asa ca ne-am intors urgent acasa sa ne debarce). si baietelul meu cel drag a ales 2 jucarii (un elefant si un soarece) si soarecele i l-a dat imediat lui anais , ca luase de fapt 1 jucarie pt el si una pt ea. si sa vedeti ce iubeste anais soarecu' (lu' ta-su i se pare sinistru). pana la case il morsocase deja pe tot, asa ca mi s-a parut inutil sa-l mai spal acasa.
si azi i-a dat excavatorul lui nou, cu care a dormit azi-noapte
o iubeste, mai...
ah, ile, pb mea cea mare a fost si la mine cum sa-i impac cand unul urla si celalat vrea sa doarma. sau cand anais sugea si andreio voia sa ma joc cu el. ce pot sa spun e ca le trece cu timpul si mai degraba m-am ocupat de ala care facea galagia mai mare si l-am lasat pe celalalt pana potoleam spiritele.
tre sa fug, ca am programare la epilat. cand vin pun si filmuletul cu sobolanul
pa-pa-pa, tre sa fug

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Lavi, merci ca ma aperi, dar stai linistita ca eu vin cu masina oricum, ceea ce intr-un fel de mai nasol ca stau in trafic si in tzeava de esapament...
In fine, nu prea am inteles cind ne intilnim. Mie mi-e indiferent, numai sa-mi spuneti cind.
Va rog dati-mi un semn de mobil, ca sa stiu ce fac cu fii-mea azi.

Ina, ai incurcat datele, draga mea, azi e Sf. Alexandru.

Alinush - tu esti deja in Bucuresti? Atunci de ce nu vii si tu azi sau miine cind o fi? Ar fi fost misto. Ne ofticam ca va ratam asa la mustata.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

as vrea si eu sa stiu dk ne intalnim azi sau maine, e important.

roxi, placinta este mancata deja

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Intalnirea: azi sau mane?

Pai cineva trebuie sa ia hotarirea.

Eu as zice s-o ia Bic, pentru ca ea e musafira. Sper sa mai intre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata.

IN PRIMUL RAND SA VA SPUN CA AM "VB" CU BULUCEL. sunt bine, cam greu cu descurcatul acolo din cauza limbii - trebuie sa mearga insotita ca nu se intelege la piata - INCA nu are net dar spera ca luna viitoare sa puna ca-i este dor de colectie.
SIMON rupe cuvinte in doua limbi dar inca nu leaga propozitii.(....pai al meu nici intr-o limba nu vb)
detalii cand va reveni ne va da ea.

LAVI sa nu crezi ca la mine lingi miere de curatenie acum, dar inainte de Vlad eram rau de tot cu capu'.

INA stiu ca nu merita sa stai toata ziua cu stresul treburilor, dar asa am fost crescuta. dimineta faci patul, scuturi, stergi praful...aranjezi ce trebuie si apoi poti sta frumos linistit restul zilei.
e asa bine sa intri in casa si sa fie toate cele la locul lor...doar ca trebuie sa-mi rezerv timp pt copii si pt mine si de aceea le mai las alandala... (dar le vad si nu-mi pica bine deloc)

ALINUSH si eu si Ela stam la Cultural!!!! ai net aici? sa vb si poate ne vedem. ori in cartier, ori in parc daca ai un loc liber in masina.

ILE chiar ramasesem uimita ca este in Buc. .... dei este destul de greut cu bebelacii amandoi.
(toata lumea imi zice ca numia dau sacul asta jos odata?? nu m-am saturat??? eu: nu si nu si nu. mi-e cam frica de ce ma asteapta)
cu atentia pt V. si eu cred ca din cauza ca despartirea a fost prea lunga...si de aia este acum asa.
adica acelasi lucru il spun si eu despre Vlad si de aia nu prea as vrea sa-l las la tara, dar nu are cine ma ajuta. si cu siguranta imi va fi f greu in primele zile dupa operatie.

sa va zic ceva: am plecat de 2 ori in zile diferita pena la piata si Cristi a ramas cu Vlad acasa. fetelor...a urlat dupa mine de ti se rupea sufletul. s-a dus in dormitor si a luat o bluza de-a mea si s-a trantit la usa de la intrare si a urlat acolo, la cristi nu vroia...abia a reusit sa-l impace.
si a doua oara la fel. m-am strecurat din casa fara sa ma vada el, dar la cateva minute a dat ocolul casei si daca nu m-a gasit s-a dus in hol si plangea si tragea de geanta mea...
asa ca..nu vreau sa ma gandesc sa-l las o luna - doua la tara dupa ce nasc ca o sa fie mai greu apoi cand va veni acasa...

PISCHI bine ai revenit din concediu.

MONET stii ce caraghjios este Vlad cand vrea sa stea rezemat de burta mea si asta mic protesteaza si loveste???? se intoarce Vlad si se uita asa uimit la burta cand o vede ca se intinde in toate directiile...

CORAP sa stii ca am cazut in panica cand am citit ca ai ramas singura cu cumnata la 3 copii...io care ziceam ca tie ti-e mai usor (asta pt ca nu te-ai plans)
eu una ma gandesc cu groaza ca vine vrema ploioasa si cu noroaie si nu o sa putem iesi prea mult pe afara. nu ca imi place vara f mult.

GANDACEL eu credeam ca vlad al meu este singurul care cade numai in cap. sau oricum care nu si-l fereste.
a venit cu zgarieturi de la tara si au facut cojite si nu le suporta. punea lapte pe ele sa nu se mai vada....
si este si el plin de vanatai pe picioruse. dar le trece pana se fac mari.

plec la piata sa cumpar finet si elastic. apoi poate apuc sa ma epilez, asta pt ca al meu sot coace vinete.
si poate apuc sa fac totul pana se trezeste maimuta.

Joy 37 FIX & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ziua buna!
Ne-am intors si noi din concediu, mai obositi decat am plecat. Vremea a fost f. buna, chiar f. calda pt aceasta perioada, apa calda (26 C), hotel bun, mancare multa si buna, copil razgaiat, alintat, mofturos, care nu a stat locului nici 5 min. Plaja nu am prea apucat sa facem ca trebuia sa alergam dupa copil. Fetei i-a placut apa, o scoteam in urlete din mare de se uita lumea ca la circ la noi (inca mai era pe antibiotic). Ultimele 2 zile s-a plictisit, nu-i mai trebuia nici apa, nici nisip. Doar "PA". Cateva filmulete si poze.
roxi, si ca ati intrebat de noi. Sanatate Alexiei. Ati scapat definitiv de suzi?
catutza, hilde, lavi, madutza , concediu placut.
alinush, calatorie placuta si vreme buna in ro. Ai gasit cresa pt Amalia?
noki, distractie placuta in mini-excursia la mare. Haioasa rau Sarah cu "evadarea" ei in camera de la camin.
madau, hai ma ca pe tine nu te-a daramat Miruna cu habaucelile ei si te lasi doborata de panica... Sa te faci bine repede si sa revii pe forum ca ne lipsesc postarile tale.
lavi, si Elise tot t'ei spune. Candva mai zicea si n'ooo dar in ultimul timp se limiteaza doar la t'ei. Imi pare rau ca nu ti-a iesit pasienta cu firma de programare. Dar avantajul tau e ca Bucurestiul e un oras mare si firme sunt destule. Silviuk cu matematica.
Ina, pt Rachie cea vorbareata.
maria-alexia, ce bine ca scapati de bubite... De unde a luat Cristi varicela? Asteptam poze cu noua freza.
Joy, Ina, si eu eram obsedata candva de curatenie dar am observat ca e bine uneori sa mai si lenevesti.
monet, foarte dragalase fetele tale. ce diferenta de varsta e intre ele?
Trimit ca trebuie sa-mi spal argila de pe fatza.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si noi pe la pranz...

Tocmai ne-am intros de la Tara Piticilor, am fost cu ADDYA si cu piticii din dotare si i-am incaltat ptr toamna, am facut afacere super buna, ca am dat 1.1 mil pe 2 perechi de ghete, frumoase, rezistente, io-s incantata. Asa ca mi-am luat o piatra de pe suflet, mi-era groaza ca vin ploile si eu n-am cu ce incalta maimutza

Joy felicitari ptr sotul gospodar

La multi ani tuturor Alexandrilor, Alexandrelor si Alexiilor...io i-am cumparat Mirunei un tortulet mic..deh..sarbatorim

Corap baga filmuletul cu sobolanul odios...sa vaza si okiu' nostru

Ina felicitari ptr harnicie

Ma duc ca devasteaza Miruna casa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

LA MULTI ANI! zic si eu tuturor celor care poarta numele de ALEX>>>

Roxi, iaca ultimii trandafiri pe care i-am facut:

de aici incolo

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

eu acum mi-am cam facut programul ca sa merg la intilnire miine, vineri.
Nu prea am avut timp sa citesc cine cind si la ce ora poate, dar din ce am spicuit, vad ca Dordia oricum nu poate mai devreme de 19.00, iar noi pe la 19.00 tre sa o taiem oricum.
De ce nu poate Dordia miine?

Deci, alegerea mea este pentru miine. Dar daca se schimba ceva, Lavi sa-mi un SMS.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

zi buna si de la noi! Noroc cu voi ca m-ati amintit de Sf Alexandru, eram ferm convinsa ca e maine si taica-meu e Alexandru

La Multi ANi sarbatoritilor zilei! sa fie sanatosi si fericiti!

Ile, chiar imi era dor de tine! Ma bucur ca sunteti ok, sa stii ca si eu consider dormitul cea mai mare problema, oi vedea eu cum o fi. Vad ca esti incantata de wrap, cred ca am sa ma documentez si eu pana nasc.

Corap, imi creste inima cand povestesti de cele doua minuni ale tale, nu ca ar fi general valabil, dar ma bcuur ca sunt si frati care se iubesc de mititei.

Ina, pup mult pt urari, sf Ion cel sarbatorit e pe 7 ianuarie, mai sunt inca vreo 6 in decursul anului si nu ma supar sa fiu felicitata de fiecare data

Maria(29.11.2005) si Ioana 29+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput