Aspirator- de care???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Draga , nici eu nu am covoare in casa , dar nu dau cu aspiratorul , ci spal pe jos. Pun in apa cu care spal o solutie ce se foloseste in spitale care contine si clor , iar parchetul nu are nici o problema si spal de 2 x / zi ... asa de control.(avem ceva probleme)

Daca vrei ceva care sa curete si aerul din casa , atunci ... am vazut in revista de la Metro , un "purificator de aer" - 237,88 ron , pag 24. Cere detalii in magazin , eu cred ca merita vazut.

Alegere usoara!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, al meu e electrolux mondo, are putere de 1400W. Nu-mi mai place. Adik vorbesc prostii, nu e kestie de placut. Dar as fi foarte incantata daca parul de pisica si al meu ar iesi din covoare doar dupa ce aspir, fara sa fie nevoie sal e perii. Deci vreau ceva mai puternic si vreau ceva cu filtrare prin apa ca sa nu mai iasa praful inapoi.
Altfel ce sa-ti spun a fost bun, il am de vreo 5 ani si ii prevad un viitor stralucit in mainile soacrei.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Adroix multumesc mult de link. Daca il gaseam nu mai deschideam alt subiect.

Ce n-am inteles eu: Daewoo-ul asta e cu filtrare cu apa...cum e?

Aidaciolac nu pot sa spal doar pe jos fiindca mie imi cade parul intr-o veselie, si nu stiu de unde Doamne iarta-ma apare o groaza de praf. Deci trebuie sa iau intai grosul...
Dar daca as gasi un aspirator care sa si splele in acelasi timp...mamaaaaaa, ce placere..sa tot aspir..
De Longhi( oi fi scris bine?) are cineva?

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu cautam un aspirator cu filtrare in apa, dar si-a cumparat o amica de a mea un De Longhi si se cam chinuie cu el, ca e greu si il curata greu...

pentru cine nu are mochete in casa nu se merita investitia.

eu nu posed deloc covoare, doar parchet si gresie si cum in ultima vreme aspira si fiica-mea am gasit o varianta mai facila, un Electrolux ZAC 6705, fara sac (super usor de curatat - fiica-mea este incintata), cu filtru Hepa lavabil, are 1600W, mai mult decit ce imi trebuie mie. ce m-a incintat la Electrolux este ca au o reprezentata solida in tara, este o firma serioasa, iar aspiratorul nu a costat foarte mult.

Mergi la inceput

Mama lia, si eu la fel doar gresie si parchet...Electroluxul este normal, doar ca nu are sac? Si ia praful bine? Ca Mihnea sta numai pe jos....

Haideti povestiti-mi ca sambata ma duc la cumparaturi...

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

La fel si aici, gresie si parchet si la fel, mult par de-al meu si praf. Fi-mea face frimituri, hartii, etc. Am luat un aspirator vertical, combinat intr-o matura Swivel Swipper si un aspirator: http://www.marketonline.ro/electrocasnice/confort/aspiratoare/hoover/su180t2/
Personal sunt multumita de el, nu are sac, are filtru Hepa si aspirare ciclonica; nu are cablu spre priza, merge cu acumulator. Il folosesc o data la 2 zile ceea ce nu-mi facea placere daca aveam unul clasic si trebuia sa-l tarasc prin casa.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guguluff

La fel si aici, gresie si parchet si la fel, mult par de-al meu si praf. Fi-mea face frimituri, hartii, etc. Am luat un aspirator vertical, combinat intr-o matura Swivel Swipper si un aspirator: http://www.marketonline.ro/electrocasnice/confort/aspiratoare/hoover/su180t2/
Personal sunt multumita de el, nu are sac, are filtru Hepa si aspirare ciclonica; nu are cablu spre priza, merge cu acumulator. Il folosesc o data la 2 zile ceea ce nu-mi facea placere daca aveam unul clasic si trebuia sa-l tarasc prin casa.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Ce o fi tehnologia asta ciclonica??
Parca am vazut ca are sac de capacitate 0.7l M-oi fi uitat eu gresit?

Mergi la inceput

Pai si la noi praf (nu stiu de unde) , par (eu si sotu avem par lung) , frimituri (Emma are grija) , hartiute de la decupaje ... din cauza asta tot spal ca nebuna.
Dar nu dau cu mop. Am luat anul trecut ceva (habar nu am cum se cheama)... are burete in cap si il inmoi in apa si mai are o chestie de care trag ca sa stoarca buretele. Si asa matur si spal in acelasi timp ca practic trag toata mizeria si se lipeste de burete , iar apoi se curata in apa cand il bagi.
Incearca intai cu asta ca nici nu este scump , maxim 30 roni .

Maicamea avea Rowenta , cumparat cu destui ani in urma , ca are si spalare , dar crezi ca a fost multumita? Nici vorba , ca cica umezea prea mult , asa ca a cumparat si ea un spalator ca al meu si nu are treaba in toata casa , unde mai pui pret , energie , galagie.

Bafta la cumparaturi!

A , cred ca am vazut prim primavara ceva asemanator la 11 roni , avea buretele albastru.

Mergi la inceput

Scuze , ce am vazut la 11 roni era la Real in Timisoara.

Noi aspirator folosim doar la masina , ceva cu sac , no name adus de prin Italia , e naspa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

quote:
Originally posted by asi

quote:
Originally posted by madalinad

exista la zepter.
doar se ridica un capac, si se goleste rezervorul de apa. e mai mare decat cele obisnuite, dar nu e urias. de spalat insa, nu spala (sau cel putin modelul asta, or mai avea si altceva). cu spalat exista la rainbow, dar nici nu vreau sa ma gandesc cat costa...

Ai tu de la zepter?
Merita cumparat?E eficient?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

da, am de vreo 4 ani. cred ca era vreo 300 eur dar s-a ieftinit sigur. merita, ca nu se mai ridica praf si nu mai miroase a... cnu stiu, a praf dupa aspirare (ba chiar ne-au dat si o zeama cu aroma de portocale pentru odorizat atmosfera). doar atat, ca mi se pare ca putea sa traga un pic mai tare, in rest face treaba buna.

Mergi la inceput