Aspirator- de care???

Aspirator- de care??? | Autor: Maryela

Link direct la acest mesaj

Tocmai ce am terminat de aspirat.
Cu aceasta ocazie am terminat si apiratorul.
Nu-i bai ca oricum vroiam sa-mi cumpar altul.
Vin si va intreb de care?
Eu nu am covoare in casa, doar gresie si parchet.
Am insa un bebe mic si as vrea sa curete cumva si aerul.

Exista cumva vreun aspirator care sa si spele( parchetul, gresia...)?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre....

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Nu pot sa cred ca nu are nimeni aspirator cu apa, cu filtre..Chiar nu stie nimeni ce si cum?Offfffffff

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Exista aspirator cu filtru de apa. A mai fost un subiect tot in subforumul asta, da o cautare.
Si eu vreau sa schimb aspiratorul dar la mine treaba este mult mai complicata: am covoare, pisica flocanoasa si rinita alergica asa ca imi trebuie un aspirator puternic si cu filtrare prin apa.

Asa ca ma alatur tie in rugamintea de a ne impartasi posesorii de aspiratoare bune impresiile lor.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu am un aspirator cu apa, si e maaare, cel mai greu este la curatat: dupa fiecare folosire apa trebuie aruncata (bineinteles!!!!) si trebuie sa desfac tot aspiratorul in bucati, adica scoate furtunul sau cum se mai cheama, desfa capacul, scoate ceva ca un filtru, apoi un fel de galetusa, inca un piciorus, si gata ...pot sa arunc apa...
ce am vrut sa spun de fapt... daca optezi pt un aspirator cu apa, cauta un model care sa fie usor de golit si care sa aiba totusi putere destul de mare, si ca dimensiuni...sa fie acceptabil!

diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

exista la zepter.
doar se ridica un capac, si se goleste rezervorul de apa. e mai mare decat cele obisnuite, dar nu e urias. de spalat insa, nu spala (sau cel putin modelul asta, or mai avea si altceva). cu spalat exista la rainbow, dar nici nu vreau sa ma gandesc cat costa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by madalinad

exista la zepter.
doar se ridica un capac, si se goleste rezervorul de apa. e mai mare decat cele obisnuite, dar nu e urias. de spalat insa, nu spala (sau cel putin modelul asta, or mai avea si altceva). cu spalat exista la rainbow, dar nici nu vreau sa ma gandesc cat costa...

madalina
serban

Ai tu de la zepter?
Merita cumparat?E eficient?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Din cautarile mele un Rainbow e intre 2000 si 3000 de euro..... La mine pica varianta asta..
Hai ca renunt si la functia de spalare.....

Ziceti ca Zepter-ul e bun?...Asi?
Editez: Madalinad vorbea de Zepter....

Mergi la inceput

Addiana aspiratorul tau are si functia de spalare....Ca ma risc si iau unul asa greoi ....macar sa faca treaba buna...

Mergi la inceput

DSin ce stiu eu si zepterul e destul de scump asa ca la mine iese si varianta asta din discutie.
Numai putin ca incep sapaturile dupa celalalt subiect, am si eu niste haleala calare pe tastatura si cum termin caut subiectul.

Mergi la inceput

Voila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

si eu tot in cautarea aspiratorului perfect
Ce ziceti de Electrolux? parca ma tenteaza...cel putin pe site din prezentare reiese ca sunt foarte bune...acu in realitate ramane de vazut...
poate a avut careva dintre voi?

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput