Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bun venit YANNISA si MARIA-TEODORA!!!
Felicitari si taticilor! si refacere rapida mamicilor lor!

Foto nashit

Alinus 33s cu Iulius

Mergi la inceput

Si voua va merge greu netul? Eu sunt suparata ca nu merge travianul,netul nu mai zic... Insa zaresc la orizont un PM proaspat... o fi de la Alehiam, nou descoperita travianista?!?

Voi sunteti pe la somnic, sau va confruntati cu aceleasi probleme?

Andreea, tie iti merge travianul?

Ce m-am distrat cu discutia voastra despre fofoloance gogosnite....

Foto nashit

Alinus 33s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Chiar asa, nici o veste de la Sim, parca ea trebuia sa nasca inaintea lui Luy, ma rog la DD sa fie bine si ea si bebe.

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Luy felicitari. Sa va traiasca MARIA TEODORA.

alinush se pare ca au picat cu totul toate serverele m-am uitat pe forum, dar se pare ca nu e rezolvata treaba... offf, ce plictiseala fara joculet.

Noi am facut nani pana acum. Iar acum tati a plecat la bucatarie sa faca cate ceva de mancare

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

A nascut Siiimmmmmmmmm!!!!
4220 g,54 cm,apgar 10!!!!

Sa le traiasca minunea !

Teodora 32 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

FELICITARI SIM! Sa va traiasca "micul" Stefan sa fie sanatos, norocos si cu minte

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Sabina, Piciulika, multumim de sfaturile si poturile cu alaptarea si diversificarea!

Imi pare rau sa aud ca Bee are asa probleme saracuta. Cred cu ceva regim si un glucometru la indemana va trece cu bine.

Roxana, nu vor sta ai tai prin notariat 2 zile, zi-lumina, si nici in maternitate cu tine nu vor putea sta asa de mult. Nu le iau apararea, de fapt nu inteleg de ce se agita asa rau, de parca nu l-ar putea amana pe cumparator cateva zile. Cumparatorul, daca are interes tot cumpara.

Si totusi, mai exista si prietene, asa ca nu ezita sa apelezi la ele. Le expui frumos ca ai tai au nu's ce necazuri, si gata. Cu siguranta se vor bucura sa vada cu bebe proaspat.

Ieri mi s-au intors socrii din statiune, si am papat afine proaspete. Ce buze movalii mi-am facut.....

Aaaa, mie mi-a venit Gravibinonul aseara tarziu, si stateam cu inima la gat sa nu fie expirat, tulbureetc.

Astazi a inceput sotul serviciul, adica cele 24h de serviciu. Deh, e in slujba statului, asa ca in seara asta merg, cu titlu de reprezentare, la o cumetrie. Dar numai pt o ora. Cred ca voi pleca pe la 11-12 ca sa prind in toi friptura... si voi cere si aperitivu'
Ce? e ceva rau in asta? Doar stiu ca suntem 2in1, si in plus, am fost fata simtita si am anuntat sa faca un meniu mai putin, cel al sotului. Si cand ma intorc, e timpul numai bun de dat niste atacuri, bineintles...daca merge travianul, netul...

Foto nashit

Alinus 33s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Felicitari, felicitari si multe pupicuri pentru fetele care au nascut astazi............ Sa fiti sanatoase voi si bebelusii vostrii frumosi.
Alehiam, Mishuta, multumesc pentru raspunsuri, ce dragute ati fost voi cand ati postat una dupa cealalta raspunsurile.
Incerc sa ma linistesc si eu pentru ca doar nu o sa nasc pe strada........si altfel risc sa fac o depresie acum la sfarsitul sarcinii, ceea ce ar fi pacat, pentru ca am avut o sarcina fara probleme.

Madalina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

FELICITARI SIM!
FELICITARI LUY!
Refacere rapida si sanatate multa bebeilor si parintilor!

Emma 35+

Mergi la inceput

Bine ai venit Stefan!!!

Sim & tatic de Stefan, sa va traiasca, sa fie sanatos si papacios, si sa va aduca numai bucurii!

Foto nashit

Alinus 33s cu Iulius

Mergi la inceput