Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

SIM, FELICITARI, sa fie sanatos, papacios si norocos.
A meritat asteptarea la asa baiat mare, uuaauuuuuuuuuuu.
Felicitari si proaspatului tatic.

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

gema nu te stresa. Ai vazut si tu ca dr ne-a zis ca nenascute nu ne lasa . La tine e socul mai mare ca de abia l-ai descoperit... noi am digerat deja un pic informatia si vrand nevrand asta e situatia. Si poate atunci cand nastem noi nici sa nu mai fie problema asta.

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, SIMMMMMMMMMMM!!!! Sa va bucurati de bb Stefan! Refacere rapida iti doresc!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Yupiii!!!
Felicitari Sim sa-ti traiasca grasunelul!!! Sa fiti fericiti toti trei!
Asa da sambata calduroasa!

Nu vine ea si vremea mea!!!

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bravo Sim!!! Tu ai venit si ai modificat prima pagina?
Sa ai parte de multa fericire din partea lui BB Stefan, sa-ti aduca multe bucurii.

Andreea 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna, m-am strans si eu pe acasa, am fost la cumparaturi si m-am plimbat cu masina ca iar intram in depresie daca mai stateam prin casa, Roxana cred ca e ceva in aer , ca eu dau din ras in plans si invers , i-am disperat pe toti , am vb si cu mama la tel si am inceput sa plang de a intrat in panica , la sunat pe sot sa vada daca chiar sunt bine cred ca vin si eu la nebuni da pana atunci somn usor

Sim sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos, da nu te-ai incurcat il dai direct la gradinita
Luy sa-ti traiasca printesa

Sabina spor la treaba, da nu te surmena prea tare, lasa mai mult pe seama mamei, ca oricum ele se simt bine cand se vad utile astea sunt pt mame

pup la fete

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu dat refresh...tocmai sa vad ca....a nascut Sim!!!

Simule, felicitari, sa-ti traiasca voinicul si lunganul, sa fiti fericiti, si sa va mearga toata viata din plin!!
felicitari si taticului!!

acu ma intind 15 minute, si dupa aia ma cocot in varful patului la sofia in camera sa dau directive in privinta ordinii:)) Ai dreptate Prisi;)

PS si mie mi-a zois mama ca prea-s depresiva si ca vb aiurea despre mine (tot ziceam ca-s fraiera, proasta etc, si nu suprta sa ma auda vorbind asa.Pe buna dreptate!¬)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

de Bernix mai stie cineva ceva ?

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Alinus, nici mie nu-mi merge Travianul si ma enerveaza rau. Tocmai aveam de facut niste upgrade-uri in satele noi...

La Triburile am renuntat, m-am lasat cucerita. Nu mi se parea atat de palpitant ca Travianul care e iubire veche ...

Edit: Daca tot nu ma mai joc, ma duc sa-mi fac si eu bagajul de spital sa fie pregatit...ca tot naste lumea in jurul nostru.

Andreea 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

poate ca Bernix s-a internat.
nu avea PM setat, ca am vrut sa-i las nr meu de telefon.Cum de nu m-am gandit de ieri sa-i scriu asta??

ufff.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput