Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Felicitari, Luy!
Sa va bucure Maria si sa fiti sanantosi si fericiti!

... tot ma gandesc ca si Tati are ceva merite - si va trebui de acum incolo sa aiba si mai multe! - dar pe ei nu-i felicita nimeni!
Asa ca Felicitari 'Tati lui Maria'!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oau, felcitari din suflet, Luy! Sa va traiasca si sa va bucure printesa!

Roxana, iar necajita?

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Felicitari,Luy! Sa fiti sanatoase amandoua si sa ajungeti cu bine acasa cat mai curand! Pupici.

Eu nu stiu ce am dar de fiecare data cand apare mesajul cu datele despre bb care tocmai s-a nascut, ma buseste plansul! Doamne cata bucurie trebuie sa fie atunci cand vine bb pe lume! Offf.
Nu mai am mult si urmez! Abia astept!
Pupici si un weekend linistit!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor nu stiu nimic de Sim. Heeeelp! Stie cineva? O sa ii dau acum un sms, sa vedem.

Ma duc la nani cu Alex, poate ma trezesc mai fresh. Pupici.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabina, imi place cum argumentezi pe topicul cu alaptatul! .. chiar moderat (dar unora le pare gest de slabiciune sa nu te contrezi agresiv...) Ma deprima cum deraiaza discutziile uneori.

Apropos de diversificare la BB, ca scria acolo 4 sau 6 luni:
Mama, medic, l-a diversificat pe frate-meu la 4 luni, "dupa o carte englezeasca - credeam ca aplic ultimele descoperiri, eram moderna!" si si acum isi da cu pumnii in cap si considera ca i-a suprasolicitat ficatul. Bietul le scuipa tot maglavaisul in fatza (stia el!) dar la urma, de foame...
Cu programul alaptarii, la fel, din carte. Si urlaaaaa de foame... dar daca la carte scria 3 ore...!?! Pana a cedat nervos si a renuntzat la program si lucrurile au evoluat normal.

In fine, noroc ca la venirea mea era mai relaxata si nu a mai aplicat cartea, ci instinctul. A trebuit sa-l chinuie pe el stiintzific in prealabil - saracu'!

Aici se diversifica pe la 6 luni.

Eu vreau sa citesc mult, ca sa fiu informata corect, si apoi sa aplic in cadrul acela instinctul matern, sa fiu receptiva la ce vrea sa-mi spuna BB. Sper ca va functziona...

Scuze de pove, dar m-a cam montat discutzia de dincolo...

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicitari Luy si sa-ti traiasca printesa sanatoasa, desteapta si frumoasa!

Rox in privinta laptelui artificial intr-adevar ar trebui dat din 3 in 3 ore, cel de mama e mai apos, deci se digera mai repede...eu am avut lapte , dar nu prea se omora sau era tare puturos, am incercat sa il dau de la bibe si il varsa...insistand reusam macar 2 mese lapte de mama si restul artificiale...binenteles ca in decursul a 2 luni a disparut al meu.Aici dupa ce nasti ti-l aduc imediat in camera ca sa-l ti atacat mereu.Cu primul au procedat gresit, ii dadusera si ceva artificial , deci poate ca cauta acelasi gust(dulce, dens).
In orice caz cine poate si are poate insista, dar asta nu inseamna ca colici nu pot avea si ceilalti copii...prietenele mele toate care au alaptat la san, chiar daca tineau si regim stric tot au avut aceleasi probleme si plus de asta au si copii bolnavicioasi...deci nu se prea potriveste nik.

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Felicitari Luy!!!!

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Am citit si eu topicul acela cu alaptatul. Stiu ca nu sunt indreptatita sa imi dau cu parerea, deocamdata, referitor la alaptat. Am un singur comentariu. Au cam desfintat-o pe saraca mamica asa cum era ea mai comoda sau mai disperata ca sta copilul la san prea mult. Prea sigure unele din ele ca au descoperit piatra filozofala. In rest am citit si am invatat cate ceva util pentru viitor!
eu am sa ma straduiesc sa combin ce scrie cartea cu ce simt vorba ta Piciulika. Sper sa-mi reuseasca!

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Felicitari LUY! Sa va traiasca bebelina,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Chiar,ce-o fi cu Sim,o fi nascut?

Aici sunt niste calduri de mori incet...nu mai am chef de nimic,imi anihileaza orice elan...iar mi s-au umflat picioarele,iar pe sub ochi mi-au iesit niste bubite,care dor...Nici bebe nu e prea activ.

la toate

Dana +33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

in general colicii ii fac copiii de la adaptarea la viata extrauterina.
cat despre bolnavicios nebolnavicios...cred ca depinde de f multi factori.
Cred ca un copil nedus in comunitate de mic, si care totusi face raceli,poate fi considerat mai sensibil.
Cand ii duci insa la cresa/gradi etc....poti sa alaptezi pana la 10 ani, ca tot ia toti virusii. Insa, cei alaptati trec relativ mai repede peste etapa aia neplacuta de convalescenta(cat sunt alaptati tzitzi le da anticorpi, daca au deja 3 ani, cum avea fi-mea la prima si ultima ei viroza cand a trebuit sa ia antibiotic, pneumonie interstitiala.....Dumnezeu cu mila)

isabeluta, intr-adevar, cu incurajarile obtii mai mult, decat cu pusul la zid, nu suport nici eu pusul la zid.
Insa nu suport nici informatiile eronate date pe post de adevaruri absolute.vehementa era mai ales impotriva acestor info, nu indreptata asupra bietei mamici obosite.Mie personal mi-a mila de ea...stiu cum e

a, si nu-mi place sa ma cert, nici in real life, daramite pe internet.i-auzi nene, n-am alta treaba decat sa ma razboiesc virtual??
ceea ce nu inseamna ca nu-mi zic opinia cu precizie de bisturiu

Piciulika, asta e ideea, sa asculti de bebe.Serios!!!Stie el mai bine....in ceea ce priveste nevoile primare.

Danuta, imi pare rau ca suferi asa de caldura .Cica functioneaza sa pui o batista umeda la ceafa, si sa o racesti mereu.

ce-o fi cu Sim??? poate e obosita dupa nastere.

Roxule, esti mai bine?

noi am terminat deja niste saci de jucarii de umplut, sunt pt dat.
ufff, dacat mai avem de facut! Azi n-o las pe mama sa plece nicaieri, e prea cald.O pun sa doarma la mine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput