Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dar care e diferenta? Praful se digera mai greu?

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Felicitari Marunzika pentru bebelusa! Inca nici o veste de la Sim si Luy. Nastere usoara, daca nu au nascut deja si sunt fericite cu bebeii lor in brate.
Eu nu mai sunt singurica, mi-a venit sotul si am inceput cu umblatul. Suntem mari plimbareti. In seara asta mergem si la nunta prietenei mele si am reusit sa gasesc si eu o rochita care sa imi vina.
In rest suntem bine. Bebe se impinge cu piciorusele in burtica, isi face loc. Abia astept sa ii pun talpitele lui pretioase. Am mai facut o baie in mare, a fost super. Dar eu nu reusesc sa inot , nu stiu cum reusiti voi, eu am impresia ca mi se contracta burtica.
Vad ca au inceput si nasterile normale. Saptamana care vine o sa ne imbogatim cu o gramada de bebelusi. Nici nu imi vine sa cred ca suntem asa de aproape, unele dintre voi chiar foarte aproape.
Va pup si va doresc un we linistit!

Carmen 33+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Felicitari Marunzika! Sa va traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!Astept sa vii cu vesti noi si sa ne spui cum a decurs nasterea..

Tin pumnii si pentru fetele care nasc azi,multa bafta!

Dana +33s

Mergi la inceput

Sunt in depresie absoluta si am nervi cat casa, imi vine sa plang. Au venit ai mei sa isi pregateasca documentele pentru vanzare, fac copii de jumatate de ora. Si luni si marti ei sunt indisponibili. Imi vine sa urlu, cum naiba ma lasa tocmai acum. Si intreb si eu ce fac daca nasc atunci si cica asta e viata, pierd ei cumparatorul daca nasc si gata, nu mai vand nici un apartament. Nu imi vine sa cred! Tara arde si baba se piaptana. Am ajuns atat de nervoasa incat imi vine sa sper ca nu incheie nici o tranzactie.

Al meu asculta muzica tare ca naiba si urasc rockul asta. Imi vine sa ii bat pe toti.

Rox 39+

Mergi la inceput

Gata, m-am retras la BB in camera, stau incuiata cu AC functional si incerc sa ma linistesc. Cred ca de nervi m-au trecut toate transpiratiile si simt ca ma sufoc de cald. Ma rog, o fi si pentru ca s-a inchis AC mai peste tot cum au venit ai mei. Azi nu am chef sa mai vad si sa mai aud pe nimeni. Vreau linisteeeeeeeee.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Felicitari Marunzika, refacere rapida, sa ai laptic mult, sa va traiasca Yannisa si sa va bucurati de ea !!!
Hai mai Roxana nu te mai stresa ! Uite o de la mine !
Eu transpir in draci, nu mai pot de caldura, abia astept sa vina ploile alea care se tot anunta...
Ce-o face Sim ? Da' ea naste la Elias sau la CF2 pana la urma ?

Tomitza 37+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 3 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Tomitza, Sim naste la CF2. Eu incerc sa ma calmez, dar...Fac eforturi mari sa nu reprosez sau sa nu spun lucruri pe care sa le regret. De aici nervii mei, mie imi e greu sa ma abtin, eu sunt genul care se manifesta.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Roxana incearca sa te linistesti. Nu-ti face nici tie bine si nici lui bb andrei. Ce nu inteleg este de ce au inchis aerul, la cat e de cald azi pe afara...

tomitza Sim a nascut pana la urma la CF2. Se pare ca dr nostru si-a gasit o intrare pe acolo. Sper ca sunt bine si ea si luy... poate pana la urma n-au impartit patul, dar rezerva da

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Felicitari Maruntzika! Bine ai venit pe lume Yannisa!

Cecilia, eu nu mi-am luat trimitere de la medicul de familie, am adeverinta de la servici cum ca se plateste asigurarea de sanatate-just in case.

Eu am fost de dimineata la o cununie la primaria sectorului 2 si diseara mergem la nunta. . M-am intalnit intamplator cu o prietena din liceu pe acolo si am mai trancanit una alta.

Mandarinutza 38+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Apropo de adeverinta de la servici. Trebuie sa fie din luna in care nasti? Adica cat mai recenta?
Eu sunt fiarta de la caldura asta. Am reusit sa fac o supita, dar acum nu mai am putere sa mananc. Nu mai vin odata ploile alea? Vreau racoareee!!!

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput