Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
prisi spune:
Annisia cred ca ar treb sa mergi la spital, mie mi-a zis clar dr ultima data daca se rupe apa, sangerez sau am contractii regulate de urgenta la spital , curaj si la fata
poze
39+ Miruna
Roxana_G spune:
Gata, revenita de la film, tot cu BB Andrei la purtator. Cred ca s-a distrat baiatul, e tare activ la iesirile in oras. Sa vedem...La Alex am fost duminica la film si am nascut marti, deci luni ar fi cazul sa apara si Andrei. E 27 august pana la urma, termenul ecografic. Si a fost film de actiune...Die hard 4.
A fost oarecum placut, initial aveam impresia ca imi spala creierii, dar am fost tot nervoasa, imi enervez sotul constant si apreciez ca se abtine la greu. M-am umflat crunt, adica piciorul stang mai mult. Este ceva sinistru. Culmea, exact in sala noastra nu mergea AC, a fost crunt. Am facut sauna.
Cam asta. Sa vad ce faceti voi.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
andrruzza spune:
Annisia, mergi la spital! Fuguta
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
S-a trezit Alex si plange dupa mine. Asa ca nu mai scriu nimic. Pupici, noapte buna.
Rox 39+
Roxana_G spune:
La mine nu merge chestia cu luna plina. Dar Annisia, da o fuga la spital sa vezi ce e cu cheagurile. Poate fi doar dopul ala pe care il pandeai, insa mai bine sa te asiguri. Tin pumnii sa fie bine.
Rox 39+
andrruzza spune:
Somn ushor!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
prisi spune:
Rox sa inteleg ca incepem sa ne revennim, eu am fost azi toata ziua prin oras, iar acum de jumatate de ora au plecat niste prieteni de la noi, cred ca am gasit solutia antidepresie plimbari si vizite sa ma binedispuna
in seara asta bebelina a dat spectacol, a miscat in continuu vreo ora si acum ma mai capaceste da nu asa tare, somn nu prea mai am dar daca dorm cateva ore ma simt odihnita
azi era in discutie adeverinta de la serv pt spital eu am luat una fara sa pun data pe ea si o sa pun o data convenabila eu singura
pup fetele, ma bag in pat ca ma cam doare spatele si poate adorm
noapte buna
poze
39+ Miruna
Annisia spune:
Off, am contractii la 20 de minute... Mai bag un no-spa si un dush sa vad ce se intampla. Nu imi e ca nasc, imi e sa nu aiba bebe probleme de la cheagurile alea de sange....
Care e faza cu luna plina?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Hai ca vad ca sunt mai bine... Bebe e miscaret si pare ok. E ca dracu, fiind sambata noaptea... Nayel in conced...
Si neuronul meu e tare obosit. Acum am vazut ca am scris „chiag”... e o forma acceptata, dar nu cea corecta... Scuze... Nu m-am tampit de tot, dar nici mult nu mai am...
Incerc sa ma odihnesc nitelus, sa vad ce iese... Cu siguranta ca nu e decat o alta alrma falsa...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Yaia spune:
Felicitari SIM si LUY pentru bebelusi! Refacere rapida si sa va traiasca odoarele!
Annisia, ai grija. Nu suna bine chestia asta. Poate un drum scurt la urgenta sa vezi despre ce e vorba nu ar strica. Doar sa poti sta tu linistita.
Noapte buna.
Irina 33+