Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
la 38 de sapt si 4 zile am facut operatia.
Poate ti-a venit mai tarziu din cauza ca bb nu a stat agatata de san:)
calma, se va rezolva, persevereaza cu ceaiul, galactogilul si mancare hranitoare. Plus tine Mirunica Gogopshica acolo lipita de tzitzi!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tomasa spune:
Luy, Sim, FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!!!!!!!!!!
Sa va traisca si sa va aduca multe bucurii! Sa fie cumintei si mancaciosi!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
tomasa spune:
Fetelor, apropo de subiectul cu alaptatul (pe care btw nu am apucat sa-l parcurg, fiindca de-abia am deschis si ma grabeam sa vad vesti de la fete) vreau sa spun si eu ceva si de fapt ma refer la mai multe subiecte fierbinti: nastere naturala vs cezariana, alaptat, diversificare. Toate sunt probleme delicate, iar noi vom fi foarte sensibile in perioada ce urmeaza, asa ca tare mi-as dori sa reusim sa ne acceptam una alteia optiunile personale si sa ne acordam doar sprijin atunci cand este cerut. Altfel e posibil sa se strice atmosfera aici si nu as vrea sa se intample asa, fiindca suntem un grup foarte misto.
De acum incolo ne asteapta etape dificile, nu ne va fi usor, iar eu una sunt sigura ca fiecare dintre noi este de buna credinta si cauta sa se informeze cat mai bine, iar apoi sa hotarasca asa cum crede ea ca este in interesul copilului.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Sabina spune:
Sunt perfect de acord, Tomasa.
Totusi, mi-ar placea ca atunci cand una dintre noi face vreo gogonata in cresterea copilului, sa nu se supere cand i se atrage atentia.
Bineinteles, atentionarea trebuie facuta cu prietenie, nu cu hartag.
Eu una, va anunt ca n-am sa ma retin in a-mi spune opinia, bineinteles daca este argumentata stiintific.
Din pacate, la noi nu toti pediatrii sunt bine informati :(.Multi recomanda intreruperea alaptatului dacacopilul nu creste un kilogram...., diversificare la 2, 3 luni cu suc de fructe..., gris cu lapte, biscuiti inainte de 7,8 luni(pana la aceasta varsta exista intoleranta la gluten, f f periculoasa)
Nu numai in provincie, chiar si in bucursti se intampla asta.
Insa, un forum public si opiniile mamicilor iarasi nu sunt lege.Nu tin loc de medic.
eu sfatuiesc toate mamicile sa citeasca recomandarile Organizatiei Mondiale a sanatatii.
Si sa gaseasca un pediatru luminat, deschis, amabil si foarte bine informat.
Eu una, cand am nelamuriri, mai intai intreb medicul. Forumul l-am folosit dopar ca suprt emotional, sau pt sfaturi din astea "logistice".
In nici un caz pt sfaturi strict medicale, acolo am mers pe mana pediatrei.
eh, m-am intins cat o zi de post:)
Noapte buna!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cecilia L spune:
Sabina, vad ca tu ai baut ceai de chimen si anason, cum se bea? rece, dulce cu lamaie???
Am spus si mai devreme, am o pb cu bautul ceaiului
Nu pot sa-l beau decat cu putina miere si lamaie.
cecilia,38+ Cristian Matei
cecilia L spune:
Anisia tu unde ai disparut azi, ai ramas la oglinda sa privesti...... sau te-ai hotarat sa ne faci surprize? Fara surprize!!!!!!!!!!!lasa-l pe bebe sa mai creasca.
cecilia L spune:
Tomasa, parca tu ziceai la un moment dat de o dr pediatra la Pol Titan, poti sa-mi zici cum o cheama si unde o gasesc? te rog.
Eu nu ma gasit pediatra, sau mai bine zis nu am vb cu nimeni, am diverse recomandari, fie la Pol Titan fie la Baba Novac, sper sa ajung si eu luni sa vb cu cineva, ca vine bebe Cristian si sunt nepregatita.
Eu nu am somn, transpir si iar transpir, incepe sa ma enerveze situatia asta, voi va confruntati cu aceasta problema:TRANSPIRATIA.
noapte buna, sper sa reusesc sa adorm.
Sabina spune:
eu l-am baut cald, sau rece, fara nimic in el.
dupa un timp, te obisnuiesti...dar poti sa pui nitica miere.
La cezariana, imediat dupa., se bea natural.
off, cu transpiratia...las ca de maine trece canicula.Nu caldurile...dar canicula da.
Annisia spune:
Bai, care mai sunteti pe aci? Stie cineva de la ce as putea sa pierd chiaguri de sange? Fusai la buda si pe chilot secretie cu chiaguri negre de sange... Ce sa fac????
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare