Am nevoie de o parere pana maine la ora 9:00 .
Raspunsuri - Pagina 4
Annie80 spune:
a alegere buna!
..poti sai atasezi si o tastatura,
in schimb cu mousul ai dreptate,eu am pus unul tot din prima zi.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
women13 spune:
Ce parere aveti despre programul de operare Vista ??? Majoritatea imi spun. ca nu e prea bun acest Vista, ca e mai bun XP-ul. Voi ce parere aveti ????
RamonaD spune:
Eu n-as opta pentru un laptop.In primul rand nu poti tine pasul cu tehnologia,cum il cumperi,asa ramane!Pe cand pe un pc adevarat....In privinta programului Vista-depinde ce memorie ai la pc,pentru ca ocupa mult spatiu,si iti incetineste calculatorul.Iti trebuie minim 2 GB.Sper sa iei o decizie buna.Eu as opta pentru XP.
louisea spune:
Ai eu votez pt XP (ca si eu am )
Cat despre discutia laptop vs. pc e o alegere in functie de nevoi si de preferinte personale. Eu il car peste tot: facultate, job, in pat in sofa.. A trebuit sa ma lipsesc de el cat a fost la reparat (ca mi se bulise ecranul la o toarta) si a trebuit sa folosesc pc.. A fost o perioada naspa
Sa te bucuri de el
Annie80 spune:
vista e bun, dar o a fie si mai bun cand o sa se mai invechesca putin , cred ca de pe la SP 2 ar fi perfect, pana atunci Xp care nu este prea stralucit, dar din lipsa de altceva, merge
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
women13 spune:
Cititi si va minunati : "Disperarea, disperarii: laptop,vista si creier ars " Dati-mi o solutie si voi , care poate ati patit asa ceva. O sa va rog frumos sa o postati la subiectul de mai sus, tot la acest forum. O sa va citim maine. Va pup.
Nici nu ma pot bucura de acest laptop
women13 spune:
Rezolvandu-se problemele astui subiect, multumind in prealabil si celor de aici, ce mi-au fost de un real sprijin, rog moderatorii sa inchida subiectul.
Mii de multumiri !