Salariu in invatamant

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Din ce citesc pe la subiectele legate de salariile unei bone imi dau seama k e mai rentabil sa fii bona decat prof in ziua de azi...
10-11 mil pt o bona!!!....

Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

De maine se maresc salariile .Inca nu-l depasesc pe cel al unei bone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
De maine se maresc salariile .Inca nu-l depasesc pe cel al unei bone

serios??cu cat?
eu sunt in CIC si nu mai stiu nimic despre astea..

Madalina 10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

Fetelor am si eu o intrebare ,cu toate ca nu cred ca se poate dar totusi va intreb
Eu am terminat studii superioare de scurta durata(am gasit aceasta exprimare pe aici),adica colegiul de farmacie veterinara
As putea preda in invatamint ,ma gindeam la anatomie sau zoologie sau nu am nici o sansa in invatamint ?
Acum m-am inscris si la facultatea de psihologie (sa pot lucra in invatamint)dar mai dureaza 3 ani pina o termin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Asa dupa cum banuiai, nu se poate . Poate doar sa te incadreze ca suplinitor... necalificat intr-un liceu de profil, unde sa beneficieze de faptul ca tu ai cunostinte in domeniu.Practic, cei care au facut colegiu si au trecut la continuare de studii de lunga durata au intrat in anul II sau in cel mai fericit caz in anul III....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Buna! Acum, dupa ce am citit ce ati scris, stau si ma intreb:oare merita sa mai lucrezi in invatamint? Ma refer la cei care sunt titulari.
EU, fiind suplinitoare, zic ca nu merita.Mai ales ca acum sunt in Cic si de ma voi intoarce voi avea salariul mai mic decit acum.Iar la preturile astea...........
Si, chiar daca am doua fete care imi umplu timpul,imi dau satisfactiile sufletesti, tare mult imi lipsesc elevii.Ba chiar mi-a placut tare mult sa predau, sa interactionez cu ei, sa le vad chipurile multzumite cind intelegeau ce le explicam..........Si asta chiar daca era ptr un salariu mizerabil.
Si totusi de ce merita sa lucrezi in invatamint? Poate veniti voi cu argumente, caci eu de 3 ani inca nu ma gasit nici unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

Buna! Acum, dupa ce am citit ce ati scris, stau si ma intreb:oare merita sa mai lucrezi in invatamint? Ma refer la cei care sunt titulari.
EU, fiind suplinitoare, zic ca nu merita.Mai ales ca acum sunt in Cic si de ma voi intoarce voi avea salariul mai mic decit acum.Iar la preturile astea...........
Si, chiar daca am doua fete care imi umplu timpul,imi dau satisfactiile sufletesti, tare mult imi lipsesc elevii.Ba chiar mi-a placut tare mult sa predau, sa interactionez cu ei, sa le vad chipurile multzumite cind intelegeau ce le explicam..........Si asta chiar daca era ptr un salariu mizerabil.
Si totusi de ce merita sa lucrezi in invatamint? Poate veniti voi cu argumente, caci eu de 3 ani inca nu ma gasit nici unul.

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

Nu merita! De aceea am si plecat din invatamant.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

Pentru 3 luni de vacanta platita pe an? sau pentru programul de maxim 4 ore pe zi?
Nu stiu, zic si eu ca un om ce nu lucreaza in sistem si privind din afara, astea mi se par avantaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Ce te faci cind trebuie sa faci naveta la 40 km, pe frig sau caldura excesiva?Oricit de frumos ar fi sa predai si placut(cu toate ca in ziua de azi greu ii stapinesti pe elevi), mai faci o ora pe drum, sau 2 la plecare si 2 la intoarcere. In final ies tot 8 ore! Macar sa fie platite cit de cit orele alea, nu in bataie de joc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by irinai
Pentru 3 luni de vacanta platita pe an? sau pentru programul de maxim 4 ore pe zi?
Nu stiu, zic si eu ca un om ce nu lucreaza in sistem si privind din afara, astea mi se par avantaje.

Da, dar din afara nu se vad celelalte peste 4 ore zilnice de documentare, studiu si pregatire care sustin cele 4 ore pe zi la catedra. Iar documentarea costa si ea.

Mergi la inceput