Salariu in invatamant
Raspunsuri - Pagina 4
georgi75 spune:
N-am mai trecut de multa vreme pe-aici ....
Madaluta parca tu intrebai cu cat s-au marit salatiile?De la 1 oct s-au marit cu 10 % daca nu ma insel.S-au dat maririle in 3 transe si nu mai stiu sigur...10 sau 12% a fost ultima marire de-acum.Eu am ajuns la 8.470 net la o vecime de 6 ani fara grade.Multumitor ar zice unii din afara.Dar Capcaunul a zis bine.Doar cele 4 ore la catedra se vad.Lucrul suplimentar de-acasa si la scoala (daca mai ai si dirigentie e groaznic ) nu se mai pun la socoteala.
Lavinia salariul nu difera daca esti suplinitor sau titular.Pana anul trecut am fost suplinitor.Aveam acelasi salariu cu o alta colega ce era titulara.Ea avea si spor de dirigentie 10% dar vechime mai mica.Daca faceam socoteala, daca n-ar fi avut dirigetie, chiar ar fi avut salariul mai mic decat al meu.De anul asta sunt titulara.Si nu mi-a crescut salariul din cauza asta.Si m-am titularizat la 30 km de casa, fac naveta (e adevarat cu masina personala) si n-as renuntza .Pentru ca-mi place prea mult ceea ce fac, imi plac copiii si-mi place sa vad ca le transmit ceva.Eu predau engleza si chiar pot spune ca le transmit ceva (nu la toti ca nu se poate...)
Imi place si nu ma vad facan altceva.Am momente cand imi vine sa-mi iau catrafusele si sa plec dintre atatea hartzoage dar imi revin.
M-am intins cat o placinta.Sa nu mi-o iei in nume de rau.Mi-am spus doar parerea
TOMALAVINIA spune:
georgi75, iti multzumesc ca ai fost sincera.Stiu ca nu difera salariul daca esti titular sau nu.Problema e ca nu imi mai permit sa invat si sa ma prezint la examen, ptr a primi catedra undeva, intr-un loc uitat de lume.....4 ani am dat examen de titularizare, nereusind sa iau nota 7, asa ca ma resemnez........'
daca eram titulara, poate vb altfel, gindeam altfel...:((
Si de 2 ori in cei 4 ani ramasesem fara ore la inceoutul scolii, pe 15 sept.Si chiar nu e placut sa cersesti ore dupa ce ai susutinut un examen, si sa fii bataia lor de joc.....:(
Asa ca prefer sa imi iau gindul de la invatamint!
Va doresc multa sanatate si rabdare!
cosmi1975 spune:
eu lucrez de 12 ani in invatamantul special si ma pregatesc de sustinerea lucrarii de gradul 1 si am luat luna aceasta 945 de ron din care 40 prima ...nu mi se pare mult , dar fac cu drag si imi place sa ma ocup de copiii cu probleme ptr ca la cel mai mic progresul satisfactia e nemasurabila
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by TOMALAVINIA
georgi75, iti multzumesc ca ai fost sincera.Stiu ca nu difera salariul daca esti titular sau nu.Problema e ca nu imi mai permit sa invat si sa ma prezint la examen, ptr a primi catedra undeva, intr-un loc uitat de lume.....4 ani am dat examen de titularizare, nereusind sa iau nota 7, asa ca ma resemnez........'
daca eram titulara, poate vb altfel, gindeam altfel...:((
Si de 2 ori in cei 4 ani ramasesem fara ore la inceoutul scolii, pe 15 sept.Si chiar nu e placut sa cersesti ore dupa ce ai susutinut un examen, si sa fii bataia lor de joc.....:(
Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)
Lavinia si eu am dat concursul de 4 ori.
Daaaaa....ai mare dreptate cand povestesti de sedintele publice.Si la noi in Olt se intampla la fel.E groaznic intr-adevar.
si sa ai bafta in ceea ce ti-ai propus.
Cosmi felicitari.N-ai prerdut timpul deloc.12 ani si deja gradul I.Eu abia la anul imi dau definitivatul
Sa ai bafta multa
madaluta spune:
quote:
Felicitari pt hotararea si alegerea facuta!
Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )