Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

A primit Agata loc la école Saint Léon de Westmount!!!! Miine mergem sa o vizitam si daca totul e in regula, de marti va merge acolo. Nu stiu daca va mai amintiti, ca in toamna si in iarna am tot umblat sa ne mutam linga o scoala publica mai buna, dar tot discutind cu parintii prin parcurile de pe linga ele, am ajuns la concluzia ca, de fapt, toate sint o apa si-un pamint si ca nu prea merita sa dai caruta de bani pe o chirie intr-un cartier unde exista o presupus scoala publica mai buna, ca de fapt situatia invatamintului de stat e cam aceeasi in toate scolile. Totusi exista si scoli unde se depun eforturi un pic mai mari... Ei, si am hotarit sa raminem aici deocamdata si sa o inscriem pe la scolile din apropiere, cele mai bune fiind Internationala si Saint Léon. La prima nu a intrat nici macar pe lista de asteptare, iar de la a doua (care e linga gradinita Dawson unde merge Tudora) imi luasem gindul pentru nu primisem nici un raspuns, desi de cind am venit din vacanta am sunat sa intreb. Si vineri am gasit mesajul ca are un loc pentru Agata si apoi am vorbit cu directoarea! Sper sa fie o alegere buna, adica sa se simta copilul in regula, ca aici, la cea mica de linga noi se simtea, dar... erau alte chestii care nu-mi conveneau.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Felicitari Nelia, si bafta scolaritei!

Ana

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ana, la multi ani pt ieri (Sf Ana). scuza-ma ca am intarziat cu urarea. Sa traiesti cu numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Am revennit si eu printre voi, nu stiu daca de pe aratura cum spunea la un moment dat Ktrinel. Apopos, de ce aratura? Sau era doar o figura de stil? Ma bucur ca Juliei ii merge asa de bine la gradi! Si Isabellei ii este bine. Noi o tinem pana la 15:30 si este ok, manaca bine (borcanele si lapte dus de noi). Acum incepe sa se ridice in picioare, deocamdata pe marginea canapelei, si este o mare guraliva, cand incepe sa "vorbeasca" nu se mai opreste, frate!

Ira am vazut si eu pictura murala. Este super, chiar ca i-ai impresionat pe colegii tai daca ti-au facut asa surpriza!

Selena am vazut si eu pozele cu copii tai. Foarte frumosi! Sa=ti traiasca si sa fie sanatosi! De fapt, cum spuneati si voi, toti copii sunt niste frumosi si de abia astept sa-i cunosc!

Nelia succes Agatei la noua scoala. Odata intrata ea, si ceilalti doi fratiori o sa aibe protile deschise acolo!

Donia am vazut ca deja ti s-a largit meniul pentru Roxana. Seba are meniu la scoala o supa, felul doi (spaghete, pilaf, etc), un mic desert/fruct si apa.

Valen la multi ani pentru fetita! Ines ce mai face?

Lorelaim sanatate mult lui Gabisor! Cum mai merge cu gradi?

Denisa cum te descurci cu cei doi strumpfi?

Ana la multi ani de Sf. Ana! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

Eu tot incerc sa ma organizez cat mai bine cu firma si sper sa fie bine pana la urma. Vroiam sa va intreb daca v-ati tiparit carti de vizita in alta parte decat Bureau en gros si daca da, unde? Merci mult.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor, multumesc frumos; si voua toate cele bune,

Ana

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Rox, eu lucrez la o imprimerie, as putea sa-ti dau ceva idei de locuri bune si eftinutze. Oricum am de vorbit cu tine le telefon pe teme de tablouri/, si inca repegior... mai ai nr. meu de tel? POti sa ma suni pe seara? (ca sa nu deranjez eu vorbareata in caz ca doarme).
Pusi,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simona s-a facut! Te sun diseara!

Pupi,
Rx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Am achizitionat si eu in we un termos de la Walmart si l-am tinut azi dimi 10 min cu apa fierbinte inauntru, sper sa fi tinut pana la pauza de masa...lingurita am pus... de data asta sper ca n-am uitat nika.

Voi ati vazut pe undeva fuste care au atasat ciorapel de ala pana deasupra genunchiului ? Ioana mea e tare zbantuita si-i i-ar prinde bine, dar nu reusesc sa gasesc in magazine asa ceva...stiti pe unde ar fi ?

Nelia, felicitari Agatei!

( a fost sf. Ana?...eu stiam de sf. Maria !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gata, am rezolvat, de miine Agata merge la noua scoala. Am vizitat-o astazi si i-a placut mult de tot. Sint atit de dragut colorate clasele! Si ii voi lua acitivitati doua zile pe saptamina - pian si spaniola, iar la ora de muzica de la scoala cica face obligatoriu flaut (sau fluier?, acum imi dau seama ca nu stiu ce a spus directoarea).

Simbata si ieri am fost in Ikea si am luat tot ce voiam sa ne luam in casa, ma rog, aproape tot, ca de accesorii nu ne-am atins. Duminica viitoare ne aduc tot acasa, pina atunci speram sa terminam de vopsit si aruncat tot ce vrem sa aruncam. Si dupa ce le vad aranjate pe toate, ma duc sa iau perdele si alte acesorii. Si aflam si cit de bine am masurat...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Wow Nelia, ati venit cu forte proaspete din vacanta. sa faci poze sa vedem si noi cum ai aranjat. Ar trebui sa zugravesc si eu si sa-mi aranjez si eu putin casa ca nu are nici cap nici coada, dar nu prea am energie suficienta. Bafta cu noua scoala! Sa fie intr-un ceas bun!(parca asa se zice)

si

Mergi la inceput