Sezatoarea canadiana (66)
Raspunsuri - Pagina 27
laurajr spune:
Selena ai niste copii superbi, sa-ti traiasca, cu cine seamana asa reusiti ?
Lorelaim, sanatate lui Gabi , sa se faca repede bine sa mai explorati!
Noi anul asta ii facem Ioanei ziua la
http://www.onceuponafairytale.ca/onceuponafairytale/myweb.php?hls=10083
va fi cu printese si cavaleri, make-up si coafuri, va dati seama. ...
Denisam spune:
Lorelaim-sanatate multa lui gabisor.
Emilly-spor la impachetat.
LA MULTZI ANI MARIILOR SI MARIANILOR pt MAINE!
La restul va doresc un weekend placut ca eu voi fi ocupata cu ultimele pregatiri pt ai mei si pt noi, ca duminica dau de baut pt onomastica mea de maine si avem invitatzi nasii copiilor.Venitzi si voi?
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
valen spune:
quote:ai dreptate intr-un fel, dar pt. mine, petrecere acasa inseamna sa muncesc de nebuna vreo 2, 3 zile, sa gatesc, sa pun masa, sa strang masa...fuuu, vreau si eu sa stau pe scaun si sa fiu cea servita ca niciodata n-am priceput mare lucru din petrecerile date acasa; plus ca Ines are 3 luni, mananca tzatza si sta agatata mult de mine.La mc, mancarea este cah pt copii (doar eu infulec de acolo ) insa ma apuc de studiat si oi vedea ce aleg. Cand vom sta la curte, alta va fi treaba, acu insa...
Originally posted by Iraquote:N'ai de ce, la multi ani printesei,eu dupa ce am rasfoit toate ofertele am ajuns la concluzia ca pentru copiii f mii si mici nu prea se merita un party in afara casei, e si foarte scump si copiii nii nu inteleg nimic decat de la 5-6 ani incolo. Poti incerca si la McDonalds, copiilor mai mici le place acolo. Sau daca e cald, sa faci un gratar in parc, aduci baloane, mici jocuri pt. copii si ei se distreaza mult mai bine.Va pup, à+
Originally posted by valen
multumesc frumos Ira.
bebitzu spune:
quote:
Originally posted by valenquote:
Originally posted by Iraquote:
Originally posted by valen
multumesc frumos Ira.
N'ai de ce, la multi ani printesei,
eu dupa ce am rasfoit toate ofertele am ajuns la concluzia ca pentru copiii f mii si mici nu prea se merita un party in afara casei, e si foarte scump si copiii nii nu inteleg nimic decat de la 5-6 ani incolo. Poti incerca si la McDonalds, copiilor mai mici le place acolo. Sau daca e cald, sa faci un gratar in parc, aduci baloane, mici jocuri pt. copii si ei se distreaza mult mai bine.
Va pup, à+
ai dreptate intr-un fel, dar pt. mine, petrecere acasa inseamna sa muncesc de nebuna vreo 2, 3 zile, sa gatesc, sa pun masa, sa strang masa...fuuu, vreau si eu sa stau pe scaun si sa fiu cea servita ca niciodata n-am priceput mare lucru din petrecerile date acasa; plus ca Ines are 3 luni, mananca tzatza si sta agatata mult de mine.La mc, mancarea este cah pt copii (doar eu infulec de acolo ) insa ma apuc de studiat si oi vedea ce aleg. Cand vom sta la curte, alta va fi treaba, acu insa...
Valen, noi am inchiriat pentru Mihnea anul acesta la Jungle Adventure in Laval.Daca vrei, poti cauta pe google sa-ti faci o idee.
Noi am facut o vizita acolo, ne-a placut tare mult, sper ca si copii sa se distreze, o sa revenim cu detalii dupa.
Donia spune:
Simonna si Khristin, mii de multumiri pentru idei. Nu stiti ce bine mi-ati facut. Unu la mana ca acum o sa pot sa-i dau si ceva mancare calda, doi la mana ca nu mai sunt atat de incrancenata sa ii dau ceva tipic pranzului, o sa ma relaxez si o sa-i dau si chestii pe care in mod normal le-as fi considerat gustari. Asa ca azi i-am dat cascaval cu castravete pe post de lunch, iar luni o sa-i dau macaroane cu branza, calde, preferatele ei.
Laura, sa pui deoparte un print si pentru printesa mea si un loc in fata, daca e posibil. Ati hotarat la ce ora e petrecerea?
Emilly, am la activ nenumarate mutari, asa ca te rog, ia in seama si sfatul meu. Baga in cutii cat de mult poti, cat de repede! Ca oricum o sa ai o gramada de lucru si o sa fii inghesuita pe final, poate daca incepi mai devreme o sa ai o soarta mai buna.
Magdone "cand oi ajunge in romania tot ma duc sa-i scot ochii putin doctoritei care mi-a facut lucrarile." - dupa modelul asta ar trebui sa fie cam multi stomatologi nevazatori
Selena, sunt minunati copilasii, sa-ti traiasca! Iar ma minunez cum de te descurci cu ei la varste atat de apropiate. Dar presupun ca trebuie sa te descurci, nu? Bravo!
Lorelaim, sanatate lui Gabisor, astea-s bolile copilariei, trece prin ele vrand-nevrand...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Selena2002 spune:
Multumesc mult tuturor fetelor si nu pot sa pun decat "sa ne traiasca copilasii, sa ne bucuram de ei si sa fie sanatosi ca asta este cel mai important.
Ira rochita am cumparat-o anul trecut de la Children's Place (aveau o gramada frumoase si nu stiam pe care sa o aleg), imi place tare mult magazinul asta, are haine mult mai frumoase decat la Gap iar cand au si reduceri e super. A mai primit inca una tot de acolo , de la nasa ei , tare frumoasa si aia.
Cristina, darguta ca-ntotdeauna
Valen la multi ani pentru fetita si toate cele bune, distractie placuta.
Lorelaim multa sanatate lui Gabisor si acomodare rapida la gradinita.
Emilly mult noroc in continuare. Isabela are 2 ani jumate dar este foarte inalta pentru varsta ei.
Donia, ma descurc ca nu cred ca sunt nici prima nici ultima care are copiii asa mici si nici un ajutor. Sunt si zile mai grele dar trecem si peste astea, ma mai ajuta si sotu seara si uite asa ne trezim cu ei mari. Sanatosi sa fim ca restul le facem noi.
Va pup pe toate si un weekend frumos.
LA MULTI ANI DE SFANTA MARIA!
Lemoni spune:
Numai petreceri aici la sezatoare vad.La multi ani la toate fetele de sf Maria.
Si noi sarbatorim maine ziua printului face 18 ani wow ce babaciune sunt.
laurajr spune:
Lemoni, jr are 18 ani? Da l-ai facut cand erai in gradinita ???
Ce ca lumea e sa ai mama asa tanara...cand o avea Davdi 18 ani eu voi avea...53...mama, aia babaciune, nu tu!
Lemoni spune:
Laura m-a "scarpinat" de mica!!!!!! asta e vorba lui fiumiu si acum o folosim si noi , intr-o zi ne tot povestea el de gagica lui la care consoarta zice " ok am inteles dar trebuie sa te vezi non stop cu ea" la care fimiu raspunde pei ce vrei mai tati tu cand erai de varsta mea pe tine nu te "scarpina"?( a vrut sa zica "te manca " dar na romana asta bat-o vina , am ras cu lacrimi .
CriPOD spune:
Am avut si eu timp de vizionat poze... vaiiii ce copilasi frumosi! Puteti sa va laudati ca aveti cu ce!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Hai mai Lamaitza, ca nu suntem noi babe... Am fost doar precoce, c-asa erau vremurile, pressure from society : maritat pe la 20, daca nu venea barza in 2, 3 ani deja vuia tzara ca ceva-i putred...
Ira, cand te faci citizana, sigur te cauta baietii, doar nu crezi ca-si pierd timpul cu usa ta daca nu votezi...
Lorelai, macar tu poti sa razi de motivele pt care l-ai stantzat pe Ernie. Io chiar am muscat la promisiunea "small class size" din anularea creditului pt scoli private. Iaca, la terminarea mandatului lor, fata termina a 6-a tot cu 26 in clasa, iar acu' bibi si creditul la taxe, ca-i anulat, nu?... Da' m-avertiza prietena mea ca n-a fi mai bine... Acum cica vor sa extinda gradinita "full-day". Hah! Sa mai spun ca-mi veni la usa ministra educatiei (ca e candidatul local nou si vechi)? Am ales intre a o lua la 11 metrii sau a spune ca nu doresc sa o vad. Am ales ultima, spre binele tuturor.
Gata cu politica!
Sa aveti un weekend frumos!
Common sense is not so common... [Voltaire]