Sezatoarea canadiana (66)
Raspunsuri - Pagina 22
Ira spune:
O sa va pun ...maine, ca azi ii fac poza. Da' sa stiti ca nu m-a reusit f bine, n-aveam parul intins si m-au facut cam grasa.
Selena2002 spune:
Ira eu cred ca tot draguta esti. Am vazut ca parca ai vrea sa mai faci un bebe sau am gresit? Daca da, ce te opreste? Casa ai, fetita mare care o sa te ajute ai (acu sa nu crezi ca o sa te ajute chiar la tot), cariera e si ea si banuiesc ca iti place ceea ce faci iar rezultatele se si vad (surpriza pe care ai primit-o).
Parerea mea proprie si personala este sa-l faci acum cand vrei ca daca stai sa te gandesti prea mult s-ar putea sa fie prea tarziu. Asta zic eu ca e valabil pentru toate fetele care mai vor un bebe.
Nu este usor sa cresti un copil , doi sau trei (mai ales daca nu ai nici un ajutor, o mama sau soacra) dar nici greu nu este iar satisfactiile apar si ele.
O zi buna si poate mai revin daca ma lasa puii.
Selena
Selena2002 spune:
Am uitat sa va spun ca tare frumosi sunt copiii mai ales copiii romani, traiasca mamicile.
Ira spune:
Da, Selena, sunt f frumosi copiii romani, a trebuit sa ajung in Canada ca sa realizez asta, efectiv te topesti dupa ei.
Nu-mi permit acum sa fac copil ca sotul meu e student si lucreaza f putin in timpul scolii, 3 ore pe zi, si eu trebuie sa muncesc 40-50 de ore pe saptamana (cu formatie cu tot) ca sa sustin toata casa. a' las, ca-n 6-7 ani se termina ea si facultatea aia. Am intrat pe drumul asta, nu mai avem ce sa facem, ca facultatea lui e extrem de grea si trebuie sa participe toata familia ca sa fie terminata. Eu pe sotul meu il vad 30 minute seara pe zi, ca in rest se inchide in camera si invata. Dac-as face acum un copil el ar trebui sa renunte la tot ce-a investit pana acum in studii (bani, timp si mai ales nervi si stress) si nu vrem sa facem asta.
Simonna spune:
Ina, esti in Mtl? Daca da, cum spuneam si alta data, o ai pe Roxana, Pitilache a noastra, nu-ti trebuie sa umbli mai mult! (Rox, sa nu ma certi, ok?! Cine vrei sa-ti face reclama daca nu cineva care a vazut ce poti sa faci?)
Fug la munci, Ana, sa traiesti!
S.
laurajr spune:
Ina, daca vrei un decorator, e Pitilache ...si a mai dat Ira o sugestie, un decorator platit parca cu 50 cad de la Benjamin Moore...succes la decoratiuni!
Ira, pur si simplu te invidiez pt colegii pe care ii ai...inseamna ca te-ai integrat tare bine intre quebecosii tai, sa-ti traiasca si fii fericita ca ii ai! Ce chestie, sa-ti faca portetul...neaparat vrem o foto, sa te credem !
Voi ati gasit pe undeva panpuci de piele pt fetite, de stat in clasa la scoala, dar cu piele pe dinauntru? Si sa nu coste 70-80 cad???
Emilly spune:
...din pacate nu e sarcina, dar ceva tot a fost.Toate simptomele avute, apoi niste contractii si dureri urite de spate ma duce cu gindul ca o sarcina tot a fost.Inainte sa o am pe fiica-mea am pierdut 2 sarcini asa ca sunt predispusa, daca ma pot exprima asa.
Acum caut un medic ginecolog bun, care sa ma asculte si care sa-mi afle "secretul".Ehee, bine spus," mai tirziu, e prea tirziu".
Nelia am inteles ca si "super mamica de 2 baieti" are ceva probleme
Denisam spune:
AnaS-La multzi ani si multa sanatate si sa ai parte de tot ce itzi doresti!
Cristina-sper sa ne auzim.
Ina-tzi-am raspuns sper si legat de camera Emmei si cu decoratul!
Laura- cum esti cu piticii?Sandale si pantofi si ghete de piele 100% gasesti la Shoe Company, am dat pe adidasi 14 cad si ghete 28cad, si is si f.usoare.
Nelia-sarcina cat mai usoara.
V-am pupat si o seara buna,merg la acte-ultimele sper si sa o ajut pe mami ca pe 10 sept pleaca!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
oanagabriela spune:
Citeva link-uri utile:
Santé/Health Canada cu jucarii restrase de pe piata (mai sint si pentru alte produse: scaun de masina, alimente etc). Puteti sa va inscrieti si primiti un mesaj pe email de cite ori se adauga un nou caz. De cind cu jucariile facute in China, s-au cam inmultit anunturile.
http://www.hc-sc.gc.ca/cps-spc/advisories-avis/child-enfant/index_f.html
Teatrul de marionete din Montreal
http://www.illusiontheatre.com/index.htm
Teatrul de copii din Montreal
http://www.maisontheatre.qc.ca/fr/saison07-08.html