Tratamente balneo

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vai de mine, treaba asta cu rezervarea e o veste tare proasta.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

De multe ori sa fii fata directorului vine cu cateva avantaje, de tipul acces la internet pentru suficient timp cat sa va scriu si sa va tin la curent cu ce mi se intampla. Ma simt atat de bine ... ca nu imi vine sa cred! Am un tonus nemaipomenit!
Apa de la irigatii este incalzita la temperatura corpului, deci procedura este chiar placuta as putea spune! Am dat pretul pentru sfarsitul lunii august pentru ca Crinuta, daca nu ma insel a intrebat cam cat costa in perioada aceea. Daca vreti tratamentul fiind internate chiar la sectia de gineco., am inteles ca sunt numai cinci locuri, dintre care 3 sunt intr-un salon si celelalte doua intr-o rezerva. O sa o intreb pe dna asistenta de ginecologie mai exact ce si cum. Ce sa va mai spun??!! Am stat de vorba cu diferite persoane care stiu de alte persoane care au facut genul asta de tratament si au avut rezultate nemaipomenite. Dintre aceste persoane, asistenta tatalui meu de la cabinetul din sanatoriu este cel mai bun exemplu. La ora actuala are trei copii si cateva avorturi la activ!!!!
Eu una sunt de parere ca acolo unde ati incercat n-mii de tratamente care de care mai chimice si care de care mai scumpe, merita sa incercati si un tratament vechi de cand lumea care da rezultate tot de cand lumea. Sunt convinsa ca pentru voi cea mai clara dovada de reyultate care va va convinge in mod sigur va fi momentul in care va voi anunta eu ca sunt gravida. Sper sa se intample in scurt timp.
Va pup pe toate si aveti grija de voi!!!!

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, sa ne spui tot, tot, tot, ok? Si sa speram ca rezultatele nu se vor lasa asteptate.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Revin maine cu noutati sau ca sa raspund la alte intrebari.
Va pup pe toate, sa aveti o zi fffffff bune!

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Bine Oana,
sa iti mearga f bine si sa fii deschizatoare de drumuri
Mai am nelamuriri
Daca nu esti internat(cazat) la ginecologie? ci in alta parte tot in sanatoriu, nu se poate? Sau cum faci sa te cazezi in alta parte???

Eu am sunat, am pus intrebarile in fel si chip, sa nu o supar pe dna de la celalalt capat al firului si nu mi s-a spus decit ca primul loc liber e pe 28Iulie(perioada cam pe muchie de cutit pentru mine) si asta ar fi loc la ginecologie. Dar ca sa-l iau si pe sotul meu? sa stam impreuna
Am cautat si pe net! acel sanatoriu e destul de mare, nu putem gasi o camera in alta ramura a lui? e chiar asa ocupat?
Am un singur nr de tf, unde sa ma mai interesez?

Aaa! si cum e cu in timpul tratmentului?
banuiesc ca nu ai nici o sansa....chiar daca nu ar fi contraindicate

Mergi la inceput

Se pare ca azi te-am "pierdut"
Acel namol e cumva "sterilizat"? Nu stiu daca exista un termen care sa redea ce vreau eu sa spun, dar cred ca m-am facut inteleasa.
La fel apa din ghiol!

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Oana azi ce ne povestesti!
Hai, spune, cum a fost si daca mai ai noutati despre ctiile de cazare

Mergi la inceput

Va puteti caza oriunde in sanatoriu, nu numai pe locurile de gineco.. Trebuie sa tineti minte ca trebuie sa fiti dupa menstruatie pentru ca pe eprioada menstruatiei nu se fac tratamente balneare si deci, este pacat sa stati de pomana in sanatoriu. Am vorbit cu dna asistenta de ginecologie si am rugat-o sa imi dea cat mai multe detalii despre internari. Iata ce am primit: In cazul in care aveti nevoie de o internare pentru perioada de vara - care este foarte aglomerata - trimiteti fie prin posta fie prin fax o scrisoare catre Directia Sanatoriului, cu aproximativ 2 luni inainte. La aceasta scrisoare se va primi raspuns scris - posta, fax - cu planificarea. Pentru sectia de Recuperare - cele cinci locuri - sunati la 0241/735453/4/5, interior 152, Cabinetul de Ginecologie. La rezerva costul este de 200.000 lei, la salonul de 3 paturi - 85.000 lei. Tratamentul in sectia de Recuperare este gratuit!!!!! Tineti minte ca atat salonul, cat si rezerva sunt cate doua la un grup sanitar.
|Pentru cazarea pe sectorul sanatorial, masa la cantina este 40.000 lei ;i patul este 340.000 lei incepand cu data de 16.07.2003 la care se adauga, daca doriti, 47.000 lei pe zi frigider si TV.
Cam asta este despre cazare. Incerc sa va mai ajut cu informatii, pe masura ce ma intrebati.
A se diferentia namolul de turba de la Sovata de namolul sapropelic - de natura organica - din Techirghiol.

Va pup, Oana

OMM

Mergi la inceput

Oana,
multumesc.

Dar care e tf-ul sau/si fax-ul Directiei Sanatoriului?
Spune tu care e diferenta intre cele 2 tipuri de namol.
Unul, cel de la T-ghiol are o conc mai mare de sare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

Oana, eu as putea sa merg doar pe la sf. lui septembrie.In extrasezon se fac tratamente?Si preturile sunt tot cam asa? Si chiar, care-i diferenta intre namolul de la Sovata si cel de la Techirghiol? In august am sa merg 1 sapt. pana la Sovata si chiar as vrea sa stiu...Fetelor, daca pur si simplu faci baie in lacul ursu(Sovata) nu are nici un efect? Am inteles ca acest lac are tot felul de calitati terapeutice.As incepe cu o relaxare, fara impachetari si tampoane.Doar relaxare, apa, soare, baie.Cine stie...Mai ales ca eu am prolactina ridicata si probabil...zice dr. endo ca de la stresul acumulat...Asta voi stii mai sigur peste 2 sapt. cand am sa-mi fac celelalte analize...mai de specialitate endo.
Va pup,Doly

Mergi la inceput