:)
a inceput gradinita si la 197 :) azi a fost prima zi
suntem grupa mica B
-------------------------
Cristiana, Andreea si Maria
Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.
M-am trezit si eu cam tarziu. Nu mai deschid alt topic va intreb pe voi daca stiti poate imi raspundeti si mie. Se mai primesc copii la cresa/gradinita daca nu am facut inscriere in iulie sau cand s-o fi facut? Asta vara nici gand sa dau copilul dar acum s-au complicat lucrurile si mi-ar fi de mare ajutor macar cateva ore sa fie la gradinita. Are 2 ani si 5 luni, de-aia zic ca de fapt cred ca la cresa il dau nu la gradinita. Intentionez sa intreb la cresa de pe sinaia din colentina ca e chiar langa blocul meu desi aici pe forum nu am auzit lucruri foarte bune. Mi-as incerca norocul, dar mai intai va cer voua parerea. Deci ce credeti e vreo sansa sa-l mai primeasca acum?
Andreea
Eu zic sa incerci la cresa. Sunt multi copii care dupa 1-2 saptamani nu se adapteaza si sunt retrasi. Asa a facut cumnata-mea anul trecut, dupa 2 saptamani de cosmar/cresa in care copilul urla noaptea, manca intr-una si plangea la fel a retras copilul. Daca nu reusesti la cresa de stat, in mod sigur gasesti o gradinita particulara la care sa dai copilul.
quote:
Originally posted by monaraus
Cristiana, si noi tot la grupa mica B suntem ;)