Cand incep gradinitele?

Cand incep gradinitele? | Autor: radu0905

Link direct la acest mesaj

...stie cineva cumva cand incep gradinitele...????...fiecare stie o data...dar nu are nici o legatura una cu cealalta....din surse bune stiti cand incepe gradinita nr. 210 din Drumul Taberei..??????...ms si astept un raspuns

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Din sursa mea buna (directia gradinitei 87), gradinita incepe la 3 septembrie pentru copiii din grupele mai mari, si la 17 septembrie pentru copiii nou-inscrisi. Informatiile acestea le-am primit in iulie, la inscriere.
Eu zic sa dai un telefon la gradinita 210 si afli cel mai precis.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Gradinitele de stat incep intre 3 si 17 septembrie - cand vrea directoarea .
Am fost vineri la gradinita la care merge fiul meu si am vorbit cu o ingrijitoare care mi-a zis ca "se incearca" inceperea pe 3, dar sa vada daca termina curatenia.
Cel mai sigur e sa treceti pe la gradi si sa intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

"Curatenia"... Fiecare ar mai vrea sa-si prelungeasca putin concediul, sau macar zilele de liniste...
Noi ne prezentam la lucru in formatie completa in 3 septembrie. Eu as prefera sa-mi mai vina copii de grupa mica inca de pe atunci, pentru acomodare, decat sa am in 17 sept toti plangaciosii gramada si sa nu mai stiu ce sa ma fac cu ei. Da,pentru cei noi incepe in 17, cei vechi pot merge din 3... insa depinde si de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ela, la ce gradinita lucrezi, in ce localitate?
Si eu as prefera sa-l duc pe baiatul meu cit mai repede la gradinita, ca e si mult mai aproape de casa, si sint deja cu burta la gura. Dar daca ni s-a spus 17, ne conformam, nu avem incotro.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Da ,asa e .Pentru copiii noi , gradinita incepe pe 17 septembrie iar cei cu continuitate pe 3 septembrie ( cel mai bn e sa dai un telefon la gradinita ) .Si mie mi-ar conveni mai mult sa vina copiii de pe 3 septembrie sa se acomodeze pana incep activitatile propriu- zise dar . ...de , seful e sef .

Mergi la inceput

Nu sunt din Bucuresti. Oricum, dupa cum spune si Miruta, din pacate nu noi hotaram de cand ne vin copiii. Or avea si sefii de respectat niste reguli, cine stie... Noua anul trecut ne-a mai venit cate unul de grupa mica doar asa, intr-o plimbare - asta dupa ce si-a cerut voie bunica lui sa-l lase 1-2 ore. I-a prins tare bine copilului, mai ales ca noi eram toate la lucru si nu prea aveam cu cine sa ne jucam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

quote:
Originally posted by ela03

"Curatenia"... Fiecare ar mai vrea sa-si prelungeasca putin concediul, sau macar zilele de liniste...
Noi ne prezentam la lucru in formatie completa in 3 septembrie. Eu as prefera sa-mi mai vina copii de grupa mica inca de pe atunci, pentru acomodare, decat sa am in 17 sept toti plangaciosii gramada si sa nu mai stiu ce sa ma fac cu ei. Da,pentru cei noi incepe in 17, cei vechi pot merge din 3... insa depinde si de gradinita.

asta nu a sunat prea dragut:)

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Azi am aflat de la gradinita ca s-ar putea sa inceapa pe 10... dar sa mai vada.

Mergi la inceput

Cloreta, depinde de starea de spirit a celui care scrie (a mea era de veselie) si de modul de interpretare a celui care citeste... E greu sa imbratisezi deodata 30 de copilasi care plang. Si ti se rupe sufletul pentru ei. Asta era ideea, ca ar fi bine unii sa fie deja obisnuiti dinainte cu gradinita, ca sa planga mai putini. N-am prea folosit nici acum expresii literar-artistice, dar sper ca mesajul meu se intelege si se accepta. Sanatate copilasului tau... :)
Eu am vrut sa le duc colegelor copilul meu, pentru ca am examene, si n-am putut pt ca nu mai vin alti copii in gradi si ele nu stau numai cu unul (mie ca si colega mi-au spus-o de la obraz- nu m-am suparat, bineinteles). Deci depinde si de imprejurari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Multumesc, e sanatoasa, slava cerului. Noi o dam abia la anul la gradinita, suntem in faza de vizionari si cautari
Sunt convinsa ca nu e usor sa vezi 3o de copilasi plangand, eu una as plange cot la cot cu ei:) Mama mea a lucrat in gradinita toata viata si mergeam deseori acolo, e adevarat ca inainde de '89 si imi spunea ca la un moment dat a fost la cresa si ca a cerut sa o mute pentru ca plangea tot timpul.

Succes!

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput