Cand incep gradinitele?
Raspunsuri - Pagina 3
Balbina spune:
quote:
Originally posted by madalinaSC
saluty,
la majoritatea gradinitelor la care aveti copiii inscrisi, exista afise care anunta exact cand se incepe activitatea. asadar, plimare placuta in we asta!
Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003 si a lui Cristian (20.07.2006)
Sau si mai bine, exista un numar de telefon la care se pot obtine informatii. Nu se poate sa nu-l cunoasca parintii copiii carora au vechime la gradinita respectiva.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
ela03 spune:
La noi astazi au venit copii, chiar si de grupa mica. Daca ar fi fost mai putini de 10 nu s-ar fi gatit,ar fi mancat din pachetele de-acasa.
LoraG76 spune:
Noi am trecut azi pe la gradi, se pare ca pe 17 e prima zi. Pana atunci, niciun fel de activitate cu copiii.
Lora, mami de IUSTINA
Balbina spune:
Si eu am trecut azi pe la gradinita noastra. Se face curatenie intr-un ritm f. alert. Abia astept ziua X, sint asa curioasa cum va reactiona Vlad. Sper sa ii placa la gradinita.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
albinutza spune:
Am fost si eu la gradi a noastra astazi, nu era afisat nimic dar o doamna de acolo, care facea curat, a zis ca pe 10 sept. e prima zi.
normal trebuie sa sim in timp util pentru a lua avizul de la medic.
suces tuturor.
Gaby spune:
A fost la gradi azi. Cei mai "batrani" incep pe 10, boboceii pe 17 septembrie, la 86...Avizul epidemiologic sa fie cu data de vineri, pt cei care incep pe 17
Speram sa ne mearga bine tuturor...
Succes la gradi!@
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
katik spune:
eu pe fii-mea am dus-o din 28 august, copiii nu fac lectii dar sunt supravegheati, se joaca afara sau in clasa, se maninca mincare calda, se doarme. activitatea propriu-zisa incepe pe 17 septembrie.
edit: am uitat sa spun ca este grupa mijlocie.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
monaraus spune:
Este cineva la gradinita 197 (Lujerului)? Stiti daca trebuie dusa doar fisa pentru colectivitate completata sau si rezultatul fiecarei analize in parte? Despre avizul epidemiologic al copilului stiu ca trebuie luat vineri 14 de la medic si dus la gradinita luni 17, cand incep copiii. Anybody?
ela03 spune:
Katik, sunteti cumva la Codruta si la Jeni? Sunt grozave... la ele am avut lectia de diploma acum 9 ani. Imi placea stilul lor - "manca-l-ar mama de buburuza mica..."
.
katik spune:
da, ela, la ele suntem. asa e cum spui, sunt grozave!!!!!!!adevarate "mamici" pt. copiii nostri! tare ma bucur ca avem parte de ele.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi