Cand incep gradinitele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna,

acum am sunat la gradi 87 si mi-au zis ca inca sunt lucrari, dar spera sa termine sa inceapa pe 3! Oricum m-au invitat sa merg la doamna directoare sa descopar adevarul gol, golut!!!!

Abia astept sa inceapa gradi si suntem tare curiosi cum se va descurca...
Bafta tutror piticilor!!!

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Gaby, asa e, sint in toiul renovarilor. Am fost azi dimineata pe acolo, constiincioasa sa iau fisa medicala (e un anunt pe usa, unde scrie ca se poate ridica de pe 27 august). Ei bine, am vazut gramezi de moloz, chiuvete, vase de wc vechi, gunoi. Ar trebui sa se miste f. rapid, ca sa termine intr-o saptamina.
Despre fisa, nu am luat-o, ca in tot balamucul ala nu le puteau gasi, mi-au zis sa vin peste o saptamina.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Si eu am fost, acum am venit si am vb cu directoarea care mi-a lasat d einteles ca ar putea incepe pe 10, sau asa spera. Nici noi nu am luat fisa...despre analize, am vb cu asistenta si mi-a spus ca nu facem nici una decat completam fisa cu vacinurile si luam avizul epidemiologic, cu o zi inainte de inceperea gradinitei....Tu ce sti?

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vorbit cu directoarea gradinitei.......anul se va deschide pe 17 septembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vorbit cu femeia de serviciu, cred... Activitatea incepe pe 3, gradinita pe 17.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Gaby

Si eu am fost, acum am venit si am vb cu directoarea care mi-a lasat d einteles ca ar putea incepe pe 10, sau asa spera. Nici noi nu am luat fisa...despre analize, am vb cu asistenta si mi-a spus ca nu facem nici una decat completam fisa cu vacinurile si luam avizul epidemiologic, cu o zi inainte de inceperea gradinitei....Tu ce sti?

Exact asta stiu si eu. Oo, ce bine ar fi sa ne primeasca de pe 10 septembrie.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am fost si eu la gradinita 280 unde e inscrisa fetita mea pt a plati contravaloarea hranei pt luna septembrie si gradi va incepe pe 3 septembrie, adica de luni. Am avut de ales intre data de 3 si 17 septembrie dar am preferat mai devreme pt a se acomoda cu gradinita cat vor fi mai putin copii.

Am dus si fisa medicala, analizele noastre ale parintilor si mai trebuie sa duc luni avizul epidemiologic.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

eu stiu ca incepe pe 17 septembrie (gradi de stat). Oricum noi plecam saptamana viitoare la mare (urraaa) si ne intoarcem abia atunci

Ingrid si Cristi 4 ani si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Dar gradinita 111 din drumul taberei stiti cand incepe? Stiam ca pe 17, dar daca tot se vehiculeaza si data de 3 ... Noi suntem continuatori, asa ca nu m-as supara daca ar incepe mai devreme de 17

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty,
la majoritatea gradinitelor la care aveti copiii inscrisi, exista afise care anunta exact cand se incepe activitatea. asadar, plimare placuta in we asta!

Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003 si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput