Amenda pentru mizerie in parc

Amenda pentru mizerie in parc | Autor: eimotto

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Deoarece sunt mama x2 preocuparile mele sunt legate de acest "domeniu" si cum in ultima vreme sunt si foarte irascibila as tot vrea sa ma cert si ... uitati ce prilej am gasit.

Avem in spatele blocului un partulet amarat. Acum o saptamana si ceva au venit si au scost leaganele (2 la numar), topoganul si balansoarul. Au lasat niste cratere in loc pe care le-am trecut cu vederea intrucat eram entuzasmati ca se misca ceva si se va amenaja acest parc. Au inceput sa monteze diverse jucarii, nu prea multe in fiecare zi (ca stim cum muncesc unii), au venit si au luat cosurile de gunoi si cateva banci. De luni insa nu a mai trecut nimeni pe acolo, noi am ramas cu vreo 4 mormane de pamant, cu cateva gropi, cu bucati mari de ciment (de la fostele jucarii), cu inca un morman de nisip chiar in mijlocul aleei principale, fara cosuri de gunoi... Dupa ce ca si inainte era destul de mizer acest parc acum el este sub orice critica.

Intrebarea mea este daca cineva ar putea plati pentru asta, adica ma gandesc eu sa le tranteasca o amenda poate s-or invata minte sa termine ce incep. Unde sa fac sesizarile? La primarie o sa scriu dar se mai poate si in alta parte?

Imi pare rau ca nu am facut poze chiar de la inceput ca sa vada si altii cam cum au mers lucrurile.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Buna Eimotto!

Ne regasim si aici :) Hai sa-ti spun cum e cu sesizarile la Primarie :)
Sotul meu a facut o astfel de sesizare on-line vara trecuta, intrucat in drum spre gradinita fiul nostru (cu bunicii,la intoarcere) traverseaza o strada ...fara trecere de pietoni! Culmea e ca un parc destul de frumos (Romniceanu) este peste drum de o scoala si o gradinita respectabile, insa copii traverseaza care pe unde apuca iar masinile chiar trec cu viteza pe-aici... zis si facut, a scris intr-o dimineata la nervi sesizarea si am fost uimiti de reactie.
A doua zi sesizarea lui era stire pe hotnews si ne-au raspuns (in scris) de la primarie ca au primit sesizarea si au inregistrat-o sub nr...Peste o luna si ceva, alta scrisoare, ca s-a discutat propunerea noastra si au gasit "solutia": montarea unor dispozitive de reducere a vitezei!!!!
LOL
Ma gandesc serios sa schimb gradinita pentru ca trebuie sa ocolesc jumatate de cartier daca vreau sa respect regulile de circulatie. Si chiar vreau sa-mi cresc copiii in spiritul lor si al respectarii oricarei reguli.

Fa acele fotografii si trimite-le celor de la hotnews, trimite-le on-line la primarie (petitiile on-line au "greutatea" celor facute la sediul lor, deci merita sa incerci)...
Poate se aproba, cine stie, o trecere de pietoni prin parculetul vostru :)

Relax. "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul", din pacate.

Cu bine,

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput