Intalnirea Zuzelor de ianuarie - februarie 2008
Raspunsuri - Pagina 8
creata2008 spune:
Chiar te rog, mai ales ca raspund la orice telefon, oricand. Voi verifica diseara, maine dimineata, inainte de a pleca spre Baby Expo, pe la 5 maine dupa-amiaza, pe la 10 si apoi duminica din cand in cand pana in ora 1.
quote:
Originally posted by alina023
Si mie mi se pare aiurea sa ne impuna meniul. Ce aberatie!
Pai fetelor, haideti sa ne vedem la intrarea de la Arcul de Triumf sau de la Charles de Gaule si mergem apoi sa gasim impreuna o terasa, ceva. S-ar putea sa fie o problema daca vom fi f multe dar eu cred ca ne vom descurca.
Eu sunt curioasa cate fete vor veni cu copilasii. Eu sigur da.
Pupici si ne vedem duminica, unde stabiliti voi. Eu in weekend nu cred ca voi avea acces la calculator asa ca o voi suna pe Gatta sau pe Creata.
Alina 28+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
nemary spune:
nici eu nu sunt de scord cu meniul impus. Si problema este ca nu cred ca vom gasi la alte terase masa de 20 pers, probabil vom sta la 2-3 mese, dar asta e, important este sa ne intalnim.
Mari 22+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Zuzicile,am aparut si eu pe-aici.
De astazi sunt in Bucuresti pana luni dimineata. Abia astept sa ne vedem Duminica.
Astept inca sa va hotarati,daca ramane Herastrau,sau alegeti o alta locatie.
Oricum, Creata,sa stii ca te sun Duminica dimineata,daca pana atunci nu apare nimic stabilit pe forum.
Va pupic si va doresc o seara faina.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 19+ 70%
zeririlouiza spune:
Cu intalnirea nu promit nimic pentruca sa-r putea sa ma duc maine la expo ca are sotul treaba in buc, si credetima ca e un drum de care sunt satula sincer dar daca poate sotul sa amane venim duminica si vin macar sa va salut, dar sa hotarati un loc exact
si cum aflu si eu macar numarul uneia dintre voi care vine sigur asa dfaca e sa se schimbe ceva sa am pe cine sa sun.
pupici la toate, daca nu vin vreau pozeeeeeeeee
Louiza 23s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
gattasalvaje spune:
Eu zic la fel ca Alina , sa ne vedem la intrarea de la Charles de Gaule la ora 15 , si apoi vedem ce facem...
Deci ramane Charles de Gaule?
Eu voi fi acolo 100% , deci ma puteti suna .
Pupici si abia astept sa ne vedem...
25+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Ahhhh...sunt in ceata,zuze dragi.
Eu nu cunosc Bucurestiul atat de bine.
So...cine stie, sa raspunda. Eu stau in D-na Ghica acum... pe Colentina.Cu ce ajung eu la Charles de Gaule?
Ufff...
Si inca o chestie...vad ca vremea nu-i asa ca zilele trecute. Nu-i mai bine sa avem un punct de intalnire undeva,inauntru... in cazul in care ploua maine, sa nu asteptam asa, afara, pana ne strangem toate?
Ati incercat pe la alte restaurante? La Mama, Burebista...
Zic si eu... nah.
Va tzuc.
Mai intru pe seara sa vad ce hotarati.
bebe de Honey 19+ 70%
alina023 spune:
Uite ca fara sa vad ce a scris Gatta am ramas si eu la aceiasi parere cu Charles de Gaule. In ceea ce priveste ploaia...ne adapostim noi pe undeva pana ne strangem....desi nu cred ca va ploua.
Honey, iubita, eu chiar nu stiu cu ce poti ajunge din Dna Ghica dar poate te ajuta sa stii ca piata Charles de Gaule este langa TVR.
Hai pupici si mai vb.
Alina 28+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
nemary spune:
voi fi si eu maine la ora 15 la intrarea Charles de Gaule.
Honey, pe acolo trec mai multe autobuse(182,301,330,335) si metrou(st.Aviatorilor). Cred ca 182 ti-ar fi cel mai bun.uite traseul lui:182 Gara de Nord, Bd. Duca, Cuza, Titulescu, Dorobanti, Lacul Tei, Teiul Doamnei, Sos. Colentina, Institutul Oncologic
Mari 22+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Buna!
Acum am reusit sa intru pe net. Am fost la Baby Expo.
Da, ramane ora 15, la intrarea de la TVR. E ok pentru mine.
Daca nu stiti care e grupul, cautati o creata cu parul mare si valvoi! :)):))
V-am pupat, ne vedem maine!
honey79 spune:
Ok,zuzici.
Habar n-am ce o sa iau .Poate sar direct in taxi, si apoi sa ma rog sa nu fie trafic prin Bucuresti,ca sa ajung la timp.
Am sa incerc sa aflu si in seara asta,daca exista vreun autobuz ceva ..direct pana acolo.
Pupicei.
Eu o sa fiu aia mare,grasa ,burtoasa si frumoasa.
bebe de Honey 19+ 70%