Intalnirea Zuzelor de ianuarie - februarie 2008

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Creata ,
Activeaza-ti PM-ul ca sa-ti pot trimite parola de la contul comun unde poti gasi datele noastre de contact si unde le poti lasa si tu pe ale tale.

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creata2008

Sa ne numaram azi-maxim maine si cineva sa faca rezervarea si sa ne spuna numele pe care a facut rezervarea. Si vreau si eu parola pentru contul comun, ca n-am intrat niciodata si n-am niciun numar de telefon sau alte lucruri. Va rog...

Cred ca ne vom strange vreo 15-20 , sper sa vrea aia de la Trattoria sa ne rezerve o masa pt atatea persoane.
Ma gandeam sa sun eu vineri , poate pana atunci vom sti mai sigur cate suntem.

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am primit mesaje private, deci e activat.

Cat despre intalnire... hmmm.... de refuzat, nu au cum sa ne refuze, ma gandesc eu. Dar sa nu fie prea tarziu vineri, la asta ma gandesc.

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Creata ,
Activeaza-ti PM-ul ca sa-ti pot trimite parola de la contul comun unde poti gasi datele noastre de contact si unde le poti lasa si tu pe ale tale.

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creata2008

Am primit mesaje private, deci e activat.

Cat despre intalnire... hmmm.... de refuzat, nu au cum sa ne refuze, ma gandesc eu. Dar sa nu fie prea tarziu vineri, la asta ma gandesc.

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Creata ,

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Poate nu ma pricep eu , dar , daca ar fi activat , ar trebui sa-ti apara iconul "PM" pe bara de deasupra mesajelor , langa cel de "edit " , "reply in quote"...la tine nu apare !

Trimite un mail la adresa " zuzele2008@yahoo.com" , cu subiectul "creata2008" si-ti voi da un reply cu parola, OK ?

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuze...acum am reusit sa ajung la un calculator si,normal am intrat sa vad ce ati hotarat.
Deci....Parcul Herastrau,ora 15,Duminica?

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%

Mergi la inceput

Maine sun sa fac rezervare la Trattoria in Herastrau , duminica la ora 15.15 . O sa cer o masa de 20 persoane , sper sa nu-mi dea cu flit cand or auzi ...
Va scriu dupa ce vorbesc....

Pupici

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Zuzici ,

Am sunat acum la Trattoria si am cerut o masa de 20 persoane pt duminica la 15.15 si mi-au spus ca nu se poate decat daca luam un meniu impus , nu se poate ca fiecare sa comande ce vrea.
Cam nasol...ca la nunta .
Meniul costa destul de mult , in jur de 100 Ron / persoana.
Dupa mine , oferta nu este deloc convenabila , asa ca , ce facem ?

Ne intalnim , ne plimbam si mai vedem ...sau aveti alte propuneri?

Va scriu aici meniul :
1. ANTIPASTI SPECIALE ( legume la gratar , salam , prosciuto , bresaola , parmezan , ulei de masline ) + CROSTINI AL SALMONE+BRUSCHETE CON POMODORO + FOCACCIA ) - servite la platou

2. Varianta 1 :MIX GRILL ( piept de pui , file de porc , muschi de vita , cotlet de berbecut ) + SALATA ASORTATA - servite la farfurie
Varianta 2 : GRILLIATA ALLA TRATORIA ( file de porc , muschi de vita , 2 feluri de sos - ciuperci cu vin alb , mustar cu praz ) + SALATA ASORTATA - servite la farfurie

3. Desert - TIRAMISU , TORTUL CASEI , KRANTZ
4. Racoritoare - ( COCA - COLA , FANTA , SPRITE )+ cafea

Ar mai fi o varianta , sa incercam sa facem 4 rezervari pt mese de 5 persoane , sau 5 rezervari pt mese de 4 persoane , sau...combinatii, sa dea in jur de 20 persoane . In varianta asta , s-ar putea sa reusim , insa sa nu stam toate intr-un singur loc .

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu nu agreez varianta meniu impus...doar ne intalnim sa ne cunoastem, sa discutam, sa stam la aer (dak tine vremea cu noi)...ok, mai si ciugulim...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

E aberant sa ne ceara meniu, pe bune!!!!! Dar daca ne ducem 5 fete, apoi mai vin 5 si tot asa? Ce o sa ne faca? O sa ne dea afara? Zicem de la inceput ca vrem o masa mare, de 8-10 persoane si apoi cate mai vin in plus, aia e!

Trebuie sa ne hotaram repejor, ca numai maine nu-i poimaine. Daca nu ne intalnim la Trattoria, atunci unde va fi punctul X?

Dar eu zic sa nu faci nicio rezervare, sa ne vedem intr-un loc ales de catre fetele care cunosc foarte bine Herastraul, si atunci sa ne decidem. Putem sa mergem in explorare, sa vedem daca e libera terasa la Trattoria sau sa nu mergem deloc. Oricum, eu una, la ora aia deja voi fi mancat. E mult prea tarziu pentru mine. Dar ma gandeam ca e frumos sa stai la masa, cu o cafea-suc-apa in fata, vorbesti mai relaxat, stai pe scaun etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si mie mi se pare aiurea sa ne impuna meniul. Ce aberatie!

Pai fetelor, haideti sa ne vedem la intrarea de la Arcul de Triumf sau de la Charles de Gaule si mergem apoi sa gasim impreuna o terasa, ceva. S-ar putea sa fie o problema daca vom fi f multe dar eu cred ca ne vom descurca.

Eu sunt curioasa cate fete vor veni cu copilasii. Eu sigur da.

Pupici si ne vedem duminica, unde stabiliti voi. Eu in weekend nu cred ca voi avea acces la calculator asa ca o voi suna pe Gatta sau pe Creata.

Alina 28+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput