Intalnirea Zuzelor de ianuarie - februarie 2008
Raspunsuri - Pagina 6
grati.ela spune:
e ok si in Herastrau. Intre 14-16 e bine...ramane sa stabiliti exact. Eu vin si cu Ozi. Mai sunt copilasi mai maricei?
21+
irinouka spune:
si eu sunt de acord cu trattoria din herastrau, ora 15.
de-abia astept. :-)
irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
alina023 spune:
Votez si eu pt Herastrau, Trattoria, ora 15. S-ar putea sa-l iau si eu pe Luca, mai ales daca mai sunt si alti nazdravani prin zona.
Alina 27+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
nemary spune:
cum nu am voie sa merg in Bulgaria voi veni si eu. ora 15 este ok si mi-ar placea in Tineretului.
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mitsu-bishu spune:
Hooooo... Stati asaaaa!!! Vreau si eu sa viiin! Desi nu va cunosc si sunt destul de noua pe aici as sta de vorba cu o ceata de viitoare mamici care sa inteleaga ce simt... Mai ales daca asta implica terasa, papa si copiluti de cativa anisori care sa se zbenguie pe langa noi hhihihi. Le rog pe fetele din Ploiesti... Daca se hotarasc sa vina.. sa ma anunte si pe mine, ca poate se indura cineva sa ne ia si pe mine si pe burticu' meu ca noi n-avem inca vuum-vuum
Pup pe toate!
22+ cu baby neidentificat
Ellenuta spune:
burticilor
ati stabilit marea intalnire? as vrea si eu sa vin daca terminam cu tambalau de prin casa .. sapt asta terminam de renovat apt unde o mutam pe soacra-mea sa aiba grija de bebe si sambata si duminica avem smotru ..
unde va pot lasa numarul meu de telefon si id-ul de messenger? pe de alta parte, eu stau in panduri (pe langa academia militara/monitorul oficial). daca vin si sunt zuze ce stau prin apropiere, le iau cu placere cu masina.
pls postati, va rog, data, ora si locul pentru intalnirea burticilor?
sar-mana. multumesc
25
creata2008 spune:
Eu doar am facut propunerea cu numarul 1, ca sa spargem gheata. Dar clar voi fi de acord cu ce decide majoritatea. Si am vazut ca ultimele mesaje sunt pentru ora 15, Trattoria il Calcio, Herastrau.
Ne vedem acolo!
PS: veniti cat mai multe cu cei mici, sa facem gasca nebuna! :)
creata2008 spune:
Sa ne numaram azi-maxim maine si cineva sa faca rezervarea si sa ne spuna numele pe care a facut rezervarea. Si vreau si eu parola pentru contul comun, ca n-am intrat niciodata si n-am niciun numar de telefon sau alte lucruri. Va rog...
ginnette spune:
Ciao fetelor,
V-am intrat doar sa va spun ca nu pot veni la intalnire, desi mi-am dorit foarte mult.
Imi pare rau si imi cer scuze daca v-am incurcat!
PS. Am postat si la subiectul "zuzelor".
Roxana 25+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png