ce ar putea fi????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
Am si eu nevoie de o parere...caci la dr am fost si mi-a zis ca-s obosita
..insa ma simt cam asa:
- obosita mai mereu
- lipsa de pofta de mancare
- am si slabit vreo 3 kg intr-o luna, poate si din cauza ca nu mananc, poate si din cauza caldurii...cert e ca am slabit
- fac atacuri de panica intr-una si nu reusesc sa ma calmez deloc, ptr ca ma macina starea mea de sanatate
Mi-am facut analizele acum o luna si au iesit ok, cele ptr tiroida le fel, insa problema mea cea mare eate ca atunci cand am fcut acele analize ma simteam bine, abia la o sapt dupa aceea au aparut aceste simptome. E posibil sa fie totusi vb de vreo boala, care putea aparea asa brusc?
Dr de familie mi-a spus ca toate astea se intampla pe fond de stres, din cauza asta nici nu mai mananc, din cauza asta am si slabit, ca analizele au iesit ok si ca daca aveam ceva aparea atunci...nu se poate sa ma imbolnavesc asa brusc si tam-nesam. Insa mie mi-e tare frica in continuare, nu reusesc deloc sa ma montez si sa pun mana sa mananc, ma simt obosita si slabita...voi ce credeti? Pot fi toate astea din cauza stresului? Are vreun rost sa ma mai duc acum sa fac iar analizele, sau sunt paranoica?
MersiMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Crinutz/Crinutz.jpg)
Crinutz spune:
Sa stii ca si eu ma confrunt cu aceleasi stari. La mine au inceput acum 2 ani cu ameteli, apoi stari de greata, dureri de burta inexplicabile aproape zilnic (le am si acum), lipsa poftei de mancare, uneori am, alteori sa nu o vad. Eu sunt si slaba de fel dar in ultimul timp si eu am inceput sa slabesc desi nu am nevoie de asta. Vreau sa mananc mai mult si mai cu pofta dar nu pot se opreste undeva in gat. Dimineata sunt terminata, am o greata....
Si eu mi-am facut analize in general bunicele, doar fierul scazut. Iau fier de vreo 3 luni dar nu vad imbunatatiri remarcabile, iau si ginko biloba dar...Am fost la neurolog, endocrinolog, internist, orlist, med de familie. Concluzia lor atacuri de panica generate de stres, oboseala, necazurile din ultimul timp. Eu nu prea cred dar pana ajung la un RMN ma resemenez.
Eu mai iau acum, pe langa fier cu acid folic, supradyn. Parca imi mai da pofta de mancare.
Probabil si la tine e pe baza de stess si deci trebuie sa ne controlam noi singure desi e f greu. Pe mine ma enerveaza fantastic ca nu pot manca ca lumea si ma stresez si din cauza asta. Si mai vine si cate un dobitoc sa imi zica ca sunt prea slaba si iarasi ma apuca nebunia. Nici eu nu stiu unde sa ma duc sa ma mai caut ca toti imi zic ca sunt toate in capul meu. La psihiatru nu am ajuns, inca...
Iti doresc sanatate si stai linistita ca nu poate fi vorba de nimik serios daca analizele sunt bune. Incearca sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv. Voi incerca si eu.
A, ti-ai facut analiza pt viermi intestinali? Ca si astia dau astfel de stari.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Multumesc ptr sfaturi, se pare ca nu sunt singura in aceasta situatie...si inclin sa cred din ce in ce mai mult ca e din cauza depresiei si a stresului. Am sa merg la un psihoterapeut, sa vedem ce-mi spune, e clar ca singura nu pot face fatza la toate aceste probleme, adevarul e ca si copilul ma solicita destul de mult, normal sa fie asa, sotul alearga si el cat poate...asa ca mai in capul meu cad toate, si casa, si copil, si tot. Of, hai ca om iesi noi la liman...pupici multi si ai grija de tine. Daca am ceva noutati te anuntMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![](images/user_woman.png)
clyo spune:
Madau, ti-am scris si la celalalt subiect dar nu cred ca ai mai intrat pe acolo.
si eu am avut o perioada oribila, de oboseala accentuata, stare de neliniste permanenta, un tremurat usor (cateva zile am luat extraveral
pana si seful meu a remarcat starea nasoala in care eram si mi-a aprobat cateva zile de concediu.
eu sunt convinsa ca fizic sunt sanatoasa, ca toate astea sunt cauzate de stres, incerc sa ma controlez, cateodata imi iese....
e ceva anume ce te nemultumeste?