Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
Sabina spune:
Carmen, de pe ce nr ti-a dat Marunzika sms? cel din adresa comuna de mail?? ca eu acoloi-am dat, si nu raspunde. Si acum am aflat ca 2 fete i-au cumparat ziar.Fete pe care le stiu doar de pe net, si intreaba ce sa faca cu el
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Bernix, renumitul doctor Iosup nu i-a vazut Soniei, fetita lui Kay, faptul ca avea inima pe partea dreapta si multiple malformatii... Asa ca nu dispera si cere parerea altui echografist. Astuia i s-au suit banutii la cap si il doare-n cot...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
Annisia, nu cred ca e chiar asa, la mine a parut ca se uita foarte atent la copil. In afara de greutate, toiate valorile celelalte au fost cam exacte la ambele ecografii(IR-urile alea in special).
numai ca din ce-mi citeste Bernix de pe eco, dr meu n-ar fi zis ca e asa ceva ingrozitor.
dar, repet, noi nu suntem medici.
Bernix, nu uita caacuma copilul tau e perfect sanatos. Greutatea asta mica e tare relativa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
bernix spune:
Multumesc tare mult, Sabina. Inima lui bb bate cu 138 batai pe minut. Sun chiar acu la nr. alea. Sper sa mai fie cineva la ora asta.
Bernix 34+
Sabina spune:
e f bine 138. la eco de 34 sapt lui gheorghe ii batea cu 129 la un moment dat.Din cauza ca le cam dormea.
georgi_ana25 spune:
Bernix ai incredere ca totul va fi bine, ecograful poate da si date eronate, bine ca te duci la spital pentru investigatii amanuntite si pentru monitorizare, suntem alaturi de tine, te rugam sa ne ti la curent pe cat posibil cu ceea ce ti se intampla.
georgiana36+ Andreea Cristina
bernix spune:
Sabina, am sunat la nr. alea de telefon. Nu crd ca mai e cineva acolo la ora asta.
Mata mea s-a agitat tot timpul cat a examinat-o Iosup. Afost activa va o maica actrita. Aproape imi pare rau ca am fost la Radoi in seara asta, ca acu Bobo ma bate la cap sa mergem la spital. Instinctele mele spun ca trebuie repatate eco si sa mai astept macar pana maine cu internarea. Tare greu de luat o decizie!
Bernix 34+
Sabina spune:
atunci da telefon la dr si spune-i ca tu ai mai vrea o a doua parere de la alt ecografist si ca nu stii dacasa te internezi in seara asta, ca nu vrei sa petreci ultimele 2 zile de canicula in spital.Trebuie sa-i spui cinstit toate indoielile tale, dar diplomat, sa nu cumva sa=l pui la indoiala pe el. Spune=i ca TIE iti e groaza de internare si ca doresti sa o amani cat de mult se poate fara sa fie fetita periclitata.accentueaza frica ta, nu ii pune lui la indoiala competenta.
dr tau la ce a reactionat asa negativ, la greutatea bebelusului? sau la alti parametri?
la CMU ar trebui sa mai fie cineva, sa stii!!!
ancadragoman spune:
Ma bag si eu ca musca ,dar eu zic Bernix ca poti merge si la urgenta la MUnicipal si iti faci o eco ...iti tin pumnii sa fie bine
anca 29+
Maria
poze
irina.c. spune:
quote:eu pentru naturala am pregatit 100 euro,la asistente o sa le dau intre 3 si 5 lei, depinde, mai vad pe moment.Pentru neonatolog n-am pregatit nimic, nici data trecuta n-am dat.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by mrl_dumitriu
Roxana,le-am dat 100mii asistentelor care imi faceau injectiile pt.ca am facut continuu inj:antibiotice,calmante+inj.cu clexane pe care o fac si acum iar la asistentele pt.bb am dat pt.ca nu ma prea puteam da jos din pat la salon si bb era cu mine iar ele il schimbau si mi-l dadeau la san.
Nasterea naturala am auzit in jur de 200euro,dar nu stiu sigur .In salon toate nascusem prin cezariana si nu ma puteam deplasa sa aflu si alte amanunte.Am mai dat si cate 50mii la cele care imi umezeau o compresa cu apa sa-mi und buzele sau imi schimbau vata (fara tampoane)
DACA VA MAI POT AJUTA CU CEVA ,CU MARE PLACERE.
Mirela si bb Iarina Andreea
si bb din burtica blogul meu