Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pentru ca sunt in mare intarziere cu cititul...

Sim
Luy
Ana.clau
Loredana
Si
tuturor viitorilor tatici nascuti azi

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

BB se misca bine, zic io. Adica ritmic, aproape la program dimineata si seara. Eu n-am simtit ca ar fi ceva in neregula cu ea. La eco de trim II era cam cu 4 zile in urma, dar nimeni nu s-a alarmat. Acu 6 sapt, adica la 28 de sapt., Radoi a zis ca arecam 900g si acu 2 sapt cand am fost la control a zis ca totul e OK. Si io ma mir ca dintr-o data trebuie sa scoatem copilul mai devreme, ca e in suferinta fetala cronica, cu retard de 3 saptamani in dezvoltare.

Multumesc mult tuturor!

Sabina si io m-am gandit sa repet eco asta, dar daca Radoi zice sa ma internez de azi si Bobo insista... Nici nu stiu ce e mai bine sa fac, mai ales ca urmeaza week-end si nu cred sa se intample mare lucru in spital.

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bernix, draga de tine, imi pare rau de vesti, dar sint de aceeasi parere cu Sabina, sa repeti totusi eco. Doamen ajuta sa fie bine~!

Mirela, chiar esti de admirat cu kg! Bravo! Asteptam poze cu printesa!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Acum am citit!
Maruntzika

Mai fetelor voi vreti sa nasteti toate in august?
Eu cu cine mai raman in septembrie?

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, nu o poate suna nimeni pe Marunzika, sa vedem ce se intampla cu ea? Daca la 7 dimineata avea dilatatie 1, probabil ca pana acum a scapat...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Isabeluta ramai cu mine, ca eu trebuie sa nasc in octombrie. Nu ca as fi de mare ajutor, ca sunt la prima sarcina, dar macar sa-ti tin companie.
Bernix imi pare tare rau sa aud vesti asa neplacute. Chiar daca te internezi, poate ca ar fi bine sa mai faci o eco...daca te duci la alt spital si spui o mica minciunica si faci o eco la urgenta?
Hai ca o sa fie totul bine. Suntem alaturi de tine!

Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu as repeta ecografia!!

deci, din ce vad eu acolo, bebe se hraneste.rezistente cam mari la arterele uterine, ina restul vad eu ca sunt ok! .Placenta e bine, lichidul e bine.unde e suferinta aia?????????????
dacabb se misca?? ca batai de inima avea?
ufff.E f greu.Eu nu pot decide in locul tau, noi nu suntem medici sa ne dam cu parerea. dar uite ca la mine au fost aprox 500 de grame diferenta intre 2 ecografii, facute la interval de 2 zile.
hmmm.in 6 saptamani copilul tau poate lua cel putin un kilogram in conditiile in care are placenta si lichid.

Suna acum la numerele alea de telefon, poate acolo pe Dacia sa te vada Adela Dinu....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

bernix, imi pare nespus de rau ca aveti probleme! O sa fie bine, doamne ajuta! Poate dr. tau vrea sa te interneze sa-ti mai faca in spital investigati, poate inca o ecografie.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Bernixtin pumnii sa fie bine. Imi pare rau ca ai primit asa vesti. Pastreaza-ti optimismul poate nu e chiar asa cum zice Iosup. Nu am auzit prea multe vorbe de lauda despre el. Poate se inseala!

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aah, da, fetelor, sunati una pe marunzika. Nu de alta, dar deja i-a fost cumparat ziarul Il Giorno!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput