Dansez pt tine, editia a 3-a
Raspunsuri - Pagina 7
FlorentinaE spune:
Se stie o adresa de mail a castigatoarei de la editia trecuta a concursului?E vorba de mamica cu fetita autista.
FlorentinaE
Edessa spune:
Mie mi-a placut mai mult cum a dansat Andreea Balan decat Cristina Rus. Asa ca zic ca e meritul ei sa fie acolo...Cat despre parteneri...Petrisor al Andreei este inzestrat cu un talent adevarat nativ!
Crashsky spune:
Se pare ca s-a rezolvat problema cu vechiul forum Crashsky's Place, asa ca, am pus deja pe forum dansurile Andreei si ale lui petrisor din prima editie a concursului "Bailando por el mundo".
Anina_n spune:
Crashsky, am intrat pe forum, dar nu am dat niciunde peste dansurile celor doi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Crashsky spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Crashsky, am intrat pe forum, dar nu am dat niciunde peste dansurile celor doi.
Nu stiu daca ai citit anuntul de pe forum: doar utilizatorii inregistrati pot vedea subforumul TELEVIZIUNE acolo unde sunt postate toate dansurile tarilor particinate, 9 la numar, la Primer Campeonato Internacional de Baile (Bailando por un sueno)-Mexic 2007
-asta e si numele threadului unde este prezentat acest concurs.
Anina_n spune:
Crashsky, multumesc, am inteles !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Anina_n spune:
A inceput show-ul, fetelor !
Abia astept sa vad Paso Doble !
puppe spune:
quote:
Originally posted by Edessa
Ce parere aveti despre aparitia la emisiune a fostului sot al Claudiei? Sincer.
Mie, sincer, nu mi s-a parut o idee inspirata. Stiam ca sunt divortati (gresesc?), asa ca nu am inteles cu ce a ajutat-o ca a fost acolo. Mi s-a parut foarte "Surprize-surpize" style, si eu nu sunt o fana a genului.Dar poate sunt eu prea rea in seara asta.