Dansez pt tine, editia a 3-a
Raspunsuri - Pagina 6
Crashsky spune:
Andreea si Petrisor danseaza primul dans in aceasta seara...cum voi avea imagini le voi posta pe noul meu forum, unde gasiti de asemenea si toate dansurile din acest sezon, la o calitate foarte buna (divx).
adseana spune:
chiar ma gandeam de ce nu mai functioneaza celalalt.... De-abia astept sa-i vad pe cei doi. Le tin pumnii...iar, tie Crashskyun buchet imens de
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Multumesc, Cristina !
....Passo Doble, un dans pasional !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Nina
De-abia astept!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by motanik
Mie imi place de Mihai Petre
E o scumpete fetita Claudiei dar cred ca sunt cazuri mai tragice ca al lor pt ca mamica e sanatoasa, a scapat de cancer si exista o foarte mare posibilitate sa nu mai revina.
Si cand spun asta nu vreau sa fiu rea, Doamne fereste ce o fi in sufletul ei, dar am in familie un exemplu ca boala asta cumplita poate fi invinsa si tinuta la distanta.
Nu e vorba de nici o rautate, insa nici mie nu mi se pare normal ca se voteaza doar cazul, nu si dansul. In felul acesta niciodata nu vor castiga cei mai buni. Si s-a vazut si la editiile anterioare.
Criss si Alex
ghinetz spune:
quote:
dar Andreea si Petrisor cum se descurca oare in Mexic?
Pe mine m-ati pierdut. Ce sa caute in Mexic? Sau era o gluma?
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
motanik spune:
Reprezinta Romania in varianta internationala Dansez pt tine.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
kover spune:
nu stiam ca exista varianta internationala Dansez pt. tine.se difuzeaza undeva?am incercat sa intru pe forumul lui Crashsky dar apare eroare.
motanik spune:
Participa cele 10 tari (sper sa nu grsesc nr) care au prezentat formatul si concursul va dura cam 6 saptamani, dar diferenta fata de ce stim noi este ca nici o pereche nu va parasi concursul pe parcurs ci vor dansa cu totii pana in ziua finalei.
Si se pare ca initial a fost oferita participarea Cristinei Rus dar ea a refuzat pe motiv ca are deja prea multe contracte semnate in tara.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
ghinetz spune:
Daca as fi scris aseara as fi scris exact ce a spus kover. Multumiri pentru informatii si vrem sa vedem.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"