Dansez pt tine, editia a 3-a

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

quote:
Originally posted by elyanneEram sigura ca vor alege dansul tiganesc... a fost cel mai spectaculos dans al lor... Pacat ca nu l-am vazut din nou aseara...Si azi nu mai e in reluare... o mai fi in alta zi???

in program scrie ca luni inainte de masa e reluarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

La inceputul emisiunii, inainte sa inceapa dansul Alex si Cristina, Banica le-a zis ca in seara asta, adica ieri seara, au noroc si vor vedea ei de ce.
Oricum cazul era de viata si de moarte asa ca meritau sa castige.Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by elyanne

In sfarsit au castigat cei mai buni!!!
Si eu sunt de parere ca ptana acum n-a fost asa... si a castigat cazul cel mai cel...
Eram sigura ca vor alege dansul tiganesc... a fost cel mai spectaculos dans al lor... Pacat ca nu l-am vazut din nou aseara...
Si azi nu mai e in reluare... o mai fi in alta zi???

Click pe video:
http://www.protv.ro/stiri/divertisment/alex-si-cristina-explozie-de-energie-intr-un-dans-tiganesc-de.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

noroc ca s-a nimerit de data asta sa si danseze bine si sa aiba un caz impresionant.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

n-am vazut emisiunea, ce premii s-au dat? la ceilalti care-au iesit le-au mai dat ceva?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

50.000 de euro locul 1, 25.000 locul 2 si 15.000 locul 3 - in rest nu-mi amintesc daca au luat si ceilalti ceva.

Uite un articol frumos:http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A//www.libertatea.ro/index.php%3Fsection%3Darticole%26screen%3Darhiva%26sid%3D192730

Lupta mea cu viata ar fi fost pierduta fara Cristina'

Inca un sezon al emisiunii 'Dansez pentru tine' (PRO TV) s-a incheiat. Dupa ce luminile s-au stins, in studioul parasit au ramas imbratisati doi oameni fericiti: George si Cristina Stoicescu. Barbatul a primit o noua sansa vineri seara, cand sotia lui a castigat, impreuna cu interpretul Alex Velea, marea finala. Cu 50.000 de euro, George se va putea opera in Germania, de acromegalie.

Libertatea: George, ce inseamna gestul sotiei tale pentru tine, faptul ca ea a dorit sa participe la acest concurs pentru a-ti da sansa unei noi vieti?
George: Inseamna enorm pentru mine ceea ce a facut Cristina la 'Dansez pentru tine' alaturi de Alex si Victoria, coregrafa lor. Nu pot sa exprim in cuvinte ceea ce simt pentru ea si cat de mult inseamna pentru mine gestul ei. Sunt foarte fericit ca-i simt iubirea si dorinta de a ma vedea sanatos. Ma gandesc ca Dumnezeu a facut ca alaturi de sotia mea sa fie in aceasta lupta doi oameni atat de buni si sensibili cum sunt Alex si Victoria. Parca ni i-a scos Dumnezeu in cale, dupa sufletul Cristinei, pentru a ne da sansa sa ne traim iubirea mai departe.

Te asteptai sa castige Cristina, sa primiti premiul cel mare de 50.000 de euro?
Nu stiu ce sa zic, am avut foarte mari emotii? O iubesc foarte mult pe Cristina, ea e viata mea! Ii multumesc ca a fost alaturi de mine.

Ce veti face de acum incolo?
Noi speram sa plecam in Germania pana la sfarsitul anului, pentru operatie. E prioritatea noastra. Jumatate din vis e indeplinit, acum trebuie sa mergem mai departe, sa ma operez.

Care este costul operatiei pentru acromegalie, boala de care suferi?
Din cate stiu, operatia costa in jur de 25.000 de euro, dar pretul ei variaza, depinde de complicatii... Nu stiu ce va fi!

Cum vezi viata ta dupa operatie? Care este primul lucru la care te gandesti?
In primul rand, imi doresc sa reuseasca operatia. Dupa interventie sper ca va fi ca inainte sa aflu ca sunt bolnav. Sper sa facem nunta si sa avem primul nostru copil. Vreau sa fim o familie fericita. Nu vad cum ar fi altfel.

Daca nu ar fi fost Cristina in viata ta, cum crezi ca ar fi decurs lucrurile?
Eu cred ca lupta mea cu viata ar fi fost de mult pierduta fara Cristina, fara sufletul ei bun si fara dragostea ei.

Parintii lui Alex Velea s-au oferit sa le fie nasi la cununia religioasa

Tu si Cristina vreti sa va casatoriti religios, iar parintii lui Alex, partenerul ei din concurs, s-au oferit sa va fie nasi. Ce parere ai despre acest lucru?
Suntem foarte fericiti ca parintii lui Alex vor fi parintii nostri spirituali. Sunt oameni cu un suflet atat de mare, cum rar intalnesti si le multumim ca ne sunt alaturi in povestea de iubire pe care o traim.

Cand ai descoperit ca esti bolnav? Cum ati reactionat la aflarea vestii?
Anul trecut in august. La inceput am fost socati de aceasta veste, nu puteam sa credem ca este adevarat acest diagnostic dur. Dupa ce am trecut de perioada de soc si negare, a urmat lupta pentru viata, pe care o ducem si astazi.

Ai probleme cu gasirea unui serviciu din cauza bolii?
Sunt oameni care se uita ciudat pe strada sau poate mi se pare mie ca ma priveste toata lumea, insa am reusit sa ma angajez dinainte de a afla de boala si mi-am pastrat serviciul pana in ziua de azi. Sunt angajat de aproape trei ani la o firma de transport, ca sofer.

Au luat 50.000 euro

Marele premiu de la 'Dansez pentru tine' a fost de 50.000 de euro si s-a dus la Cristina Stoicescu, partenera de dans a lui Alex. Locul doi a fost ocupat de Marieta, care a dansat alaturi de CRBL si care a plecat acasa cu 25.000 de euro, 15.000 de euro din partea organizatorilor si 10.000 de euro din partea unui sponsor al emisiunii. Locul 3 a fost ocupat de perechea formata din Mirela Tiron si Dan Bordeianu. Mirela a incasat 15.000 de euro, 10.000 din partea organizatorilor si 5.000 veniti din partea fotbalistului Ciprian Marica.

"O sa plang toata noaptea"

Nespus de emotionata si cu ochii in lacrimi dupa aflarea vestii ca ea si Alex sunt marii castigatori ai acestei editii 'Dansez pentru tine', Cristina Stoicescu a exclamat: 'Ma asteptam sa castigam, dar mi-a fost frica de dezamagire. Am avut incredere ca o sa fie bine pana la capat. Cred ca o sa plang toata noaptea, nu pot sa ma stapanesc'.

Nu se opreste din crestere

Afectiunea de care sufera George se numeste acromegalie. El are o tumoare pe creier care secreta hormoni de crestere si in urma acestei boli extremitatile - maini, picioare sau cap - se maresc. Acromegalia poate afecta vederea, poate provoca diabetul, pierderea mirosului, dereglari psihice, dar si marirea organelor interne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

http://www2.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=196705

Adriana

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Vineri, 14 martie, orele 20:30, incepe editia cu nr. 5 a concursului "Dansez pentru tine", o editie speciala cu cei mai buni dintre participanti. Mai multe, www.protvintl.ro/emisiuni/dansez-pentru-tine/noutati/" target="_blank">aici.
Abia astept sa vad aceasta editie !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Abia astept sa vad aceasta editie ! [/navy][/font=Comic Sans MS]

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

si eu, si eu!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput