*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 9
Motannel spune:
Carrie, multumesc asemenea si tie! Eu am primit bani cash sa-mi iau ce vreau ... ca cica sunt prea pretentioasa si nimeni nu risca sa-mi ia ceva sa nu-mi placa! Aiurea .... din comoditate cred! Am primit in schimb o groaza de trandafiri de toate culorile! Cu banii ... pana acum mi-am schimbat ochelarii si zilele astea imi voi lua si lentile de contact caci cele vechi sunt expirate cred. Mai vreau un ceas ... am vazut unul dragut dar mai caut, si un inel cu o perla alba! Asa ca am de cautat si de cumparat! Doar ca acum am un "defect" ... pe unde merg ii caut Teodorei cate ceva!!! Dar e normal, nu? Chiar ieri i-am mai luat cateva body! Asta e!
Paky, ce bine s-a dezvoltat strumful tau! A mea s-a nascut cu 2,860 si acum la 3 luni jumate are 5,800. E in standard zice dr ei, insa parca mi-e teama ca nu-i mai ajunge doar sanul si trebuie sa-i dau completare. Vad luni asta cand merg la control! Totusi s-a lungit ... de la 48cm la 62!
Alynta, ce falcute are David!
Ali24, ce greu e! Si Teodora mea plange ca vrea doar in brate, insa vrea in bratele oricui dispus sa o tina! Sper sa nu se axeze doar pe bratele mele ca si asa cand sunt doar cu ea acasa ma termina!
Noapte buna!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena
lilly love spune:
fetili dragili,
Ali, de la faza cu sticluta la care am ras cu lacrimi [desi saracuta de tine imi dau seama prin ce chinuri ai trecut] mi-ai devenit tare simpatica. Don't worry! chiar te rog sa te bucuri ca al tau copil iti simte prezenta asa de tare; acum traversez si eu aceeasi perioada, in care doarme doar cu mine in brate! Dimineata, dupa somnul de noapte, ii dau sa manace dar adoarme dus cuibarit langa mine! Pana acum cateva zile, mancatul matinal insemna trezirea si scos afara, de-mi uimeam vecinii pe la 6 dimi in curtea blocului. Azi, uimitor , ne-am trezit pe la 9, ne-am jucat, am vorbit, a adormit la ora 13, la 16.30 s-a trezit, dar mie mi-era somn de data asta, i-am dat sa manance si m-am intins langa el, doar doar il mai pacalesc un pic! Am adormit amandoi pana la 21 seara!!! God!, m-am trezit disperata ca mi-era ca-mi face noaptea alba! As! l-am adormit din nou pe la 23, in brate, dansand pe ritm de radio Deea,si uite ca doarme si acum. Iar eu barzaunesc pe forum ca nu-mi mai e somn!
Sun stari trecatoare, se schimba bioritmul lor de la o zi la alta, dar preferinta pentru mamica ramane! O sa vezi ca in curand te vei confrunta cu alte provocari, asta macar are partea ei de frumusete, chiar daca te copleseste.
Mie mi se intampla ceva, si as vrea sa-mi spuneti daca voi va confruntati cu asa ceva. Ma coplesteste o grija ingrozitoare pentru viitorul puiului meu, adica ma gandesc la toate relele pamantului cand imi imaginez viitorul lui in lumea larga...ce-i drept am acces nelimitat la stirile de la ora 5, oare aasta sa fie explicatia? vad numai copii prapaditi, amarati, loviti,inecati, abuzati, disparuti, rapiti , pe care cad dulapuri, vitrine, arsi, opariti...mi se face asa o frica de ma paralizeaza, parca nu mai pot sa traiesc linistita, visez urat, simt ca nu pot sa-l protejez la infinit si ...n-am pace. Am un sentiment de neputinta si devin paranoica..oare deja sunt?! A inceput insa totul cand l-am avut internat in spital si mi-am dat seama ca l-am creat din dragoste, l-am ajutat sa fie un copil puternic oferindu-i tot ce-am putut sa-i ofer, dar...l-am aruncat in ce lume? oare merita lumea asta copilul meu?va pup
MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
Ninutza spune:
Salutare capsunici,
MICA0307, multumim ca ne-ai trecut in listuta.
RAMONA7, am vazut blogul lui Razvan inca de acum cateva zile si am vazut ca ai trecut-o si pe Miruna. MULTUMIM! Razvan e un dragut si pare un copil tare vesel. Pupici de la noi.
MOTANEL sa-ti traiasca nepotica. ;)
Si eu am facut o comanda la LR si am primit zilele astea mail de la ei ca mi-au trimis CEC. Comanda era pentru sora mea, deci va primi ea cecul. Bine si asa rau pana la urma. :))))
http://mirunamaria.blogspot.com/
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Sunt cam suparata ca lui Andrei i-au iesit niste bubite pe corp - seamana cu niste ciupituri de tantar, dar nu sunt. Prima bubita a aparut acum doua zile - aparitia a coincis cu inceperea sucului de mere. La o singura bubita nu m-am speriat, chiar putea fi ciupitura de tantar, dar astazi are mai multe. Poate fi vreo legatura intre sucul de mere si aceste bubite? Ati mai auzit de ceva asemanator? Uff, si nu reusesc sa dau de dr.
bogalina, tare mult as vrea sa ne intalnim, dar nu stiu cum se face ca in fiecare zi se iveste altceva de facut. Dar nu ma las, tot vin eu intr-o zi pana la tine. Si ai dreptate, e prea mic sa stea in picioare sau in fund, nici nu il tin, dar am remarcat aceasta placere a lui Andrei. Am si citit pe net, mai ales despre statul in fund (stii ca multi pun copilul sprijinit intre perne) - copilul nu se pune in fund pana nu sta singur pt ca se pot tasa vertebrele.
paky, da, il bag pe Andrei in cada mare (in suportul lui de baita) si pun dusul pe el cand este foarte cald. Transpira mult si mi-e mila de el cu caldurile astea. Si ii si place, are o fata incantata... Wow, ce falcute are Matei! E un dulce!
chiqui, mie mi-a zis doctora ca la temperatura luata din fundulet se scad 0.4 gradatii si aia este temp reala. Daca Livia a avut 37,5 in fundulet, inseamna ca avea 37,1 grade. E ok.
Plec sa ii dau de mancare lui Andrei. Poate reusesc sa intru si mai tarziu.
Va pup pe toate!
Valentina, mamica lui Andrei
Botez
Prima excursie
poohy spune:
Bogalina, nici un doctor din cati au vazut-o nici macar nu au mentionat infectie. Eu sper sa nu fie nici DA - cum mi-a zis pediatra ei - daca gandesti negativ mai rau o sa fie ca si atragi raul. Asa ca vreau sa gandesc pozitiv. Numa' sa reusesc
Lily_love, exact asa patesc eu Cred ca s-a declansat intai ca nu am reusit sa alaptez exclusiv si cand sa imi revin din asta au inceput bubulitele si gata. Sa imi zici daca gasesti o reteta, ca nu e sanatos nici pentru mine nici pentru ea
Vali, poate chiar sunt ciupituri de tantar? La mine cand o prind pe Manu o fac praf, nu se opresc la o singura ciupitura, d'asta nu am ce sa fac si pun pastila in fiecare seara. Pediatra ne-a zis - decat ciupiturile astea (Manu se inroseste destul de mult in jurul ciupiturii - si am inteles ca mai toti copiii si mai mari fac asa) mai bine pastile. Facea sotul socoteala ca 4-5 ciupituri pe un bebel sunt echivalente cu peste 100 la adult. Dar ai dreptate si un doctor iti poate spune, ca pe forum aici nu putem decat sa ne dam si noi cu parerea
Acum poate sunt si de la mar, nu stiu daca poate provoca sau nu reactii.
In alta ordine de idei noi avem azi botezul Dar nu fac petrecere - doar o masa la restaurant - ca si asa mie si la nunta mi-ar fi placut cum a avut Pauly, cateva persoane undeva in varf de munte la o manastire
Andrada, ma bucur ca puiul mic e mai bine! Of asa micutzi ti se rupe inima,
EEE ! Ma bucur mult pentru Kay si Sosonica , trebuie sa le facem party de bun venit!
Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
paky spune:
buna dimineata si de la noi.
copilul meu refuza sa doarma mai tarziu d ora 8, dar eiste de inteles tinand cont ca se culca la 21.30
aseara am fost in parc, foarte frumos, multi copilasi, racoare de nu-ti venea sa mai pleci.
azi ne ducem pa faleza Dunarii, ducem copilul la terasa
uram capsunelelor we pacut si racoros
pupici de la noi
diana si matei stefan
http://community.webshots.com/user/diana_stavar
lilly love spune:
Bogalina, eu am cumparat anul trecut din Diverta, parca, "Enciclopedie stiintifica ilustrata cu linkuri pe internet" -799.000 lei edit Aquila -mi s-a parut cea mai interesanta si trateaza exhaustiv toate domeniile vietii, plus ca are linkuri catre usborne-quicklinks.com, unde, cand dai search titlul cartii in engl, ii ceri sa-ti caute link-urile actualizate de la pag respectiva din carte [coperta pe fond albastru- universe, globul pamantesc traversat de circuite si conexiuni]. E pt pusti peste 12 ani; eu o folosesc pt mine, nu vreau sa ma ia pe neprgatite "de ce-urile" !!
te pup
Andreea +baby boy Cristian
MY BABY
kid spune:
Kay ma bucur ca Sonia face progrese, va asteptam acasa cu drag!
ramona7 Multumesc pt link.
carrie Si junorul meu e mai agitat acum, banuiesc ca din cauza caldurii. De dormit, doarme si el cate o ora, maxim doua, daca il las in patutul lui. Daca il iau langa mine in pat si dormim amandoi, doarme si 3-4 ore.
Andrada Sanatate multa lui Antonio!!!
mica Si eu tot asa suport de baie folosesc, doar ca are partea de jos flexibila. E foarte comod, mai ales ca acum ii fac baie si de 3-4 ori pe zi.
Dus i-am facut si eu juniorului la tati in brate cand am fost plecati la mare, nu am mai luat si cadita dupa noi; la inceput se uita junioru cam ciudat, ca nu stia ce se intampla, dar s-a obisnuit repede si a inceput sa-i placa . O sa incerc sa-i mai fac si acasa.
Si mie imi cade rau de tot parul, dar ce ma enerveaza cel mai mult e ca il vad peste tot, mai ales in mainile juniorului, parca are magnet pt el
Inca ne mai chinuim cu laptele praf... L-am zapacit de tot cu laptele asta. Avem cam 2 saptamani de milumil, dar ieri dimineata cand i-am dat, s-a strambat si l-a scuipat, a inclestat gurita de ziceai ca ii dau ceanura. Asa ca i-am luat iar humana, vad ca deocamdata il accepta, bea cam 250-300 ml pe zi, dar macar nu il scuipa. Sunt curioasa pana cand. Si ma enerveaza dr lui, spune ca nu exista copil care sa refuze laptele praf si tot insista cu milumil-ul, ca e foarte bun, sa insist si eu mai mult, dar cat sa insist, ca il scuipa pe tot pe care il dau...
Am o intrebare: a trecut cineva pe lapte praf 2? Mi-a recomandat farmacista sa-i dau humana 2, dar pe cutie scrie ca se da dupa 4 luni, iar noi avem doar 3 luni si 10 zile. Care e diferenta intre 1 si 2? Poate sa-i faca rau daca ii dau de pe acum formula 2?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lilly love spune:
poohy, lamaureste-ma si pe mine, te rog, ca de mult voiam sa va intreb; s-a discutat ff aprins pe aici deespre pastilele de tantari (care din punctul meu de vedere sunt absolut ok) -de ce nu puneti plase de tantari la geamuri? (chiar si o perdea de-aia veche taiata frumos face mai bine fata decat sa va luptati atata cu tantarimea...?!?]
thx
Andreea + baby boy Cristian
MY BABY
lilly love spune:
aaa, poohy, ca uitasem ce era mai imp: Manu e frumoasa foc ! poate o sa-i placa baietii cu ochi albastri..
MY BABY