*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 8
paky spune:
Motannel azi i-am facut dus copilului meu. la luat tati in btrate si gata. cred ca ia placut dar se uita cam ciudat pt ca nu intelegea de ce nu poate sa dea din picioare si apa sa sara in toate directiile.
matei a avut la nastere 4.300 kg. si acum are la 3 luni si 11 zile aproape 8 kg. mi-era frica ca o sa devina obez dar am aflat ca, copii alimentati numai la san nu au aceata tendinta si o sa-si revina cand va incepe sa mearga.
pupici de la noi
diana si matei stefan
http://community.webshots.com/user/diana_stavar
alynta27 spune:
Salutare! Inca nu v-am citit!
Am poze noi cu David!
Sunt mai bine acum! David e mai linistit!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
Pepsi spune:
andrada, sanatate multa la pitic, imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva!
kay, sa va intoarceti cu bine, pup pe aia mica
poohy, sanatate multa si la mine credeam ca trece si hopa iar venea pina am scapat de tot dar a durat mai mult de 6s
carrie, nu mai tin minte daca ti-am zis la multi ani, dar uite ca-ti zic asa cu intirziere, mai bine mai tirziu decit deloc multa sanatate sa aveti si fericire, restul vine pe linga. cu dvd-urile se pot da jos de pe torente din cite m-am interesat eu nu am reusit sa aflu de la fete de unde sa se cumpere in Ro, poate pe amazoon, sau sa le aduca cineva care e dincolo.
si eu foloseam hena in franta, chiar ce idee buna elteka, merci voi folosi din nou,dinaia roscata desi la mine nu se vede ca am par negru, dar cum au aparut tot mai multe fire albe si eu nu m-am vopsit inca niicodata e buna hena, e naturala si tin minte ca mi-a facut bine
gata, m-am interesat si vom merge la aquafitness, sint cursuri ptr mamici cu bebei(dar trebuie sa-si tina capul si eu prefer sa aibe si vaccinul de 4 luni asa mi-a spus doctorul ca e mai bine sa fie vaccinat cind il bag in colectivitate sa nu ia ceva) si mai sint cursuri de reconditionare tot in apa(dupa prima nastere mi-au facut super bine) si-l voi inscrie si pe dominic la cursuri, iar de saptamina viitoare luni si vineri cind merge piticul la gradi, ma apuc de facut cu balonul, uraaaaa ma simt mai bine de decizia luata.
chiar daca voi fi stresata putin cu temperaturile de aici, ca piscina e acoperita dar cind ies afara.....dar voi da drumul la motor cit sunt inauntru si se va incalzi, am mai facut asa
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
ella_74 spune:
da...fetelor, care ati comandat la LR , pravalia s-a inchis.
reportajul s-a facut ieri, am fost vreo 6 fete cu dovezi la noi; madau si adina au vorbit; io am cerut sa nu apar in reportaj din motive personale.
reportajul poate fi vazut pe site-ul protv.
ramane sa primim cec-urile; eu o sa le returnez fiindca am contestat deja tranzactiile la banca si astept solutionarea pe calea asta.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
ramona7 spune:
Buna mamici de capsunici
Oana si Sonia, va asteptam cu drag!
Elteka, e super dolofanel, ce "what???" expresiv!
Ninutza, bine ai venit, am trecut-o pe Miruna in blogroll-ul lui Razvan
alynta27, ce mare s-a facut David, si scumpel, normal.
Ca veni vorba de exercitii am reusit sa-mi trag de pe torrent Leisa Hart's FitMama & Me Workout si e super! Faci exercitii cu bebe la purtator. Abia astept. De maine incepepem programul de fitness impreuna. Mi se pare super fain ca in timp ce fac exercitii sa faca si bebe si in felul asta suntem apropiati si ne distram.
Daca va intereseaza va pot da linkul de torrent. Oricum o sa fac filmulete cu miscarile in timp ce le fac si o sa le postez undeva.
Ramona si Razvan
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
carrie spune:
Ella dar care a fost pina la urma motivul La Redoute??
iti dai seama ca la mine a fost prima comanda?neseriosii...
Pepsi.
noapte buna si usoara fetelor
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
kid spune:
quote:
Originally posted by ramona7
Ca veni vorba de exercitii am reusit sa-mi trag de pe torrent Leisa Hart's FitMama & Me Workout si e super! Faci exercitii cu bebe la purtator. Abia astept. De maine incepepem programul de fitness impreuna. Mi se pare super fain ca in timp ce fac exercitii sa faca si bebe si in felul asta suntem apropiati si ne distram.
Daca va intereseaza va pot da linkul de torrent. Oricum o sa fac filmulete cu miscarile in timp ce le fac si o sa le postez undeva.
Ramona si Razvan
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
Vreau si eu linkul, te rog!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
andradap spune:
Buna seara fetelor!!!
RAPORTAM a doua zi fara febra... Azi iar am dat proba de urina pt. urocultura... Si era CLAAARA! URAAAA!!! Rezultatul il avem duminica... Ar trebui sa fie sterila... Sa speram ca asa este!!! Oricum cert este ca vom continua perfuziile cat timp continuam si antibioticul (minim 10 zile)... dar NU-I NIMIC ca m-am obisnuit deja... Mai greu e cand se sparge vena si trebuie pusa alta branula. Durerea si tipetele lui ANTONIO ma intristeaza mereu, desi repede imi revin gandindu-ma ca e un rau necesar...
Miercuri avem programata CISTOGRAFIA, alt chin pe capul lui... Sa speram ca va fi singurul si ca rezultatul va fi favorabil!
Carstea, suntem internati de prof. Iordachescu, pe etaj ne urmareste doctorita Balgradean. Eu nu stau in sectia unde sunt internata... Ziua stau in cabinetul mamei mele, cu ANTONIO in brate sau in port-bebe cu perfuzia fixata. Iar noaptea mergem acasa... Multumesc pentru INTENTIE
Mica, AlexAlice, Poohy, Motannel
Bogalina bine-ai revenit!!!
Androix, multumesc mult! Acum stiu ca Dumnezeu iti da si putere sa-ti duci greutatile... Deja mi se pare o rutina!!! COLICILE??? MICI COPII!!! Le preferam de-o mie de ori si fizic si psihic, mai ales. Sanatate si voua!
Moko ... parca tu ziceai ca m-ai vazut in parc? Pai, poate spre sfarsitul saptamanii viitoare nu mai eziti sa ma opresti... ca eu nu stiu daca te-as recunoaste!
Carrie , avand pielonefrita, NECESARUL de lichide este crescut, altfel la 3 luni 800 ml ajung
Pepsi ... important e ca VOM TRECE!!! Sunt convinsa!!!
KAY si OANA va asteptam cu drag acasa!
Gata, am fugit!!! NOAPTE BUNA!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
ali24 spune:
ma bucur ca sosonica e mai bine si vine acasa.o asteptam cu bratele deschise.
nu stiu daca va mai amintiti povestea mea cu soacra,cu laptele si cu faptul ca ziceam ca nici nu o sa o mai las pe soacra cu copilul.acum situatia s a intors impotriva mea.nu mai vrea copilul sa stea cu nimeni numai cu mine,defapt numai atarnat de sanul meu.inaintea puteam sa merg oriunde ca desi m am certat cu soacra stiu ca ea ii vrea numai binele la copil si eram chiar linistita daca lasam copilul cu ea ca stiam ca sta cu ea si nu plange.dar asta pana acum vreo 2 zile,ca dea atunci nu mai accepta nici cum sticluta.se crizeaza de fiecare data cand incerc sa i o dat.vrea numai san dar asta nu ar fi o problema daca as avea cat ar vrea el.si asa nu prea se satura si atunci imi cere si la 15 min.dar de unde atata....l am lasat sa se si infometeze ca m am gandit ca asa o sa accepte sticluta dar degeaba.rezultatul a fost doar un plans zdravan de nervi.si aseara nici nu prea s a odihnitrobabil tot ptr ca nu s a saturat.m i s a trezit si dupa o ora.deci azi am fost un zombi cu un copil atarnat de sanul meu.acuma seara am zis ca ma duc pana la un billa sa imi i au de mancare ce imi place mie si sa ma relaxez putin si zicea soacra mea ca poate daca nu ma simte pe mine o sa accepte sticluta dar tot degeaba ca m a sunat dupa jumate de ora ca nu reusea sa il linisteasca.a ramas si ea uimita ca nu prea cred ca ii venea sa ma creada ca nu accepta sticluta.ce sa fac?????????ca in ritmul asta nu cred ca o sa rezist prea mult sa ii dau sa manace asa des.azi m am idopat iar cu galactogil si ceaiuri poate reusesc sa maresc productia si atunci daca se satura poate imi cere mai rar.azi am incercat si peste zi sa mai dorm dar credeti ca am reusit mai mult de jumate de ora???
va pup.noapte buna
poze rafi si poze botez
=http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert