*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 7
vas spune:
moko, nici printesa mea nu accepta cafeluta.
E beam doar din aia 3 in 1 dar se pare ca nu mai am voie nici de aia.E atat de agitata daca beau ca nu sta 5 minute legate linistita. Asta e , dar primisem o cutie intreaga de pliculete Ice coffe si nu le pot bea.l
Carstea, da ai dreptate cred ca de la efort transpira. Uite acum a papt dintr-un san care dadea pe afara de plin ce era si nu a transpirat deloc.
Sunt mamica
poze
bogalina spune:
daca vreti sa vedeti ceva frumos,dati click aici
http://community.webshots.com/user/bogalina76?vhost=community
pup si eu pe David de ella74 si Andrei de Vali5!sa cresteti mari si frumosi!
FlorentinaRoman,ei nu chiar elefantel,desi are falcute si sunculite .Cred ca mai mult atarna oasele!In ce priveste enciclopedia tocmai de asta v-am cerut sfatul pt ca sunt mai multe pe piata si nu stiu care isi merita banii...
poohy,pt. ca te aud mereu ca bb tau face chestii de astea pe piele,mi-a trecut prin minte sa nu cumva sa va fi procopsit de la spital cu ceva si de asta ti-am spus sa colectezi adica cu un betisor steril cu care se recolteaza exudatul faringian ,iei secretie dintr-o bubita de asta si o duci la analiza.Daca iese ceva,ceri sa-ti faca si antibiograma si urmezi tratamentul strict cu antibioticul sau cefalosporina la care iese sensibil .Daca zici ca e totusi dermatita atopica,asta e mai pacatoasa,trece mai greu.Pana la urma tu ai fost la un medic sa le vada?
petit_ange spune:
Eimotto, Motannel, Ralucami, Vali5
Motannel steluta Tomy o gasesti si la librariile Diverta. Eu am vazut-o si la miniblu dar era mai scumpa acolo.
de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Mica, eu am ratat reportajul de la ProTv cu La Redoute. Au luat si interviu la cineva de la LaRedoute? ca eram curioasa care ar fi punctul lor de vedere.
de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
mica0307 spune:
florentina suportul l-am cumparat de www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1041" target="_blank">aici de pe site.
Str. Hambarului e pe langa stadionul national, Uite www.bucuresti.com.ro/www/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=-783&yMap=200&streetID=2012" target="_blank">aici o harta.
petit_ange nu am vazut reportajul de la pro tv.
Am primit mesaj de la kay. Maine sosesc acasa. Avionul ajunge la 20.45
DIn pacate noi nu vom fi in Bucuresti in week-end da am promis ca ne intalnim prin parc saptamana viitoare.
chiqui mie dr mi-a spus ca temperatura este peste 37.5-37.8. Si Maya a avut intr-o zi 37.4 si era foarte calda. Cred insa ca s-a agitat foarte tare in patut si cum era si foarte cald in casa... Ce mare s-a facut Livia. Maya avea la 3 luni 6.200 si 65 cm.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
chiquitita spune:
eimotto, da, e termometru clasic.
Mica, i-am pus un supozitor cu paracetamol oricum ca asa mi-a zis ieri la vaccin. Oricum e agitata rau. Despre greutate e maricica dar ...scundaca...dar si tati si mami sunt mititei! Eu am 1,60 si sotil 1,74.
Chiqui + Livia (08.06.2007)
lilly love spune:
fetili dragili,
Ice coffe zici, Vas? hmmhmm, miam, miam..si eu ma uit la pliculete cu jind.ce le-as mai bea ?!
Sa stii Carstea ca si al meu prichindel transpira la greu pe la tample cand suge si are talpitele [si uneori manutele] reci si transpirate.
Multumim fetelor pentru sfaturile ref. vaccin -mi-ati fost de mare ajutor - dar acum ma intreb tot mai mult de ce pediatrul [care e un neonantolog! renumit in bucuresti ca fiind foarte bun si priceput] a pus la 2 pers diferite[mie si prietenei mele] aceeasi intrebare: "i-o fi scapat acul asisitentei?!"; oare de ce nu stie ca sunt 2 intepaturi distincte ? oricum , il voi intreba la prima vizita
prichindelul a fkt azi fara supozitor si fara prea mare chin de 3 ori! ura!-cateva icneli, foiala, si privirea intensa oki-in-oki cu mama...
va pup
revenim
MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
Motannel spune:
KAY si SOSONICA
Andrada, pupici si imbratisari pentru Antonio!
Carstea, multumesc! O voi comanda si eu!
AlexAlice, multumesc!
Bogalina, multumesc, esti o draguta! Aaa ... m-ai dat gata cu tricotajele si gentutele!
Ninutza, bine ai venit! Sa-ti traiasca Miruna Maria! Am o nepotica pe care o cheama la fel! La multi ani pentru ieri!
Paky, si eu ii fac dus Teodorei! E un fel a spune insa ... am obisnuit-o ca dupa fiecare kk sa o spal la fundet in chiuveta si atunci o ud peste tot asa ... de racorire! Am vazut si fotografiile ...Matei e tare dulce si rotofei! Papa doar san??? Cat a avut la nastere?
Timur, ce simpatica esti .... auzi ....bulioane!!!
Petit_Ange, multumesc, insa in Suceava nu avem nici Diverta nici MiniBlue! O voi comanda pe net!
Maaaiii! Da' copilasii vostri cresc nu gluma ... ceea ce ma face sa cred ca a mea e o slabatura! Are 5,8kg si 62cm la 3luni si jumatate! Din cauza caldurilor mi-a refuzat cateva zile sanul ... voia doar ceai ... eram disperata.... luni mergem din nou la cantar si daca nu a mai luat in greutate ne da tanti dr recomandare de completare! Sunt cam trista!
Andrei de Vali5
David Andrei de Ella
Aurora Demetra de Bebeta
O zi buna tuturor!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena
mica0307 spune:
bogalina ce faci cu modelele de gentute? Sunt foarte misto.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
carrie spune:
buna fetelor
am aparut si eu, am avut doua zile f pline timp nici sa suflu!
va multumesc din suflet de felicitari si urari si de complimentele la adresa minunilor mele!
va doresc si eu numai bine si bebei sanatosi
am serbat ziua mea la restaurant cu Mihai si Thea ,maine facem un gratar in familie,din pacate anul asta nu facem chef cu prietenii, nu avem timp sa ne organizam si nici suficienta energie.de obicei ne serbam impreuna ca ziua lui Mihai e pe 3 septembrie!
sunt destul de obosita, am dormit cam rau ultimele nopti din cauza caldurii, fetele la fel, si nu pot dormi cu aer conditionat.in rest suntem bine!
Intrebare:cat mai dorm copilasii vostrii ziua?
Ca noi din somnuri de 2-3 ore avem acuma felii de 40’-o ora, poate din cauza caldurii.
Paflo si noi avem scandal la masa.Sofiutele astea sunt intelese nu pricep de ce de cateva zile o doare mai rau burtica decat de obicei.
In rest e atat de cuminte si vesela de iti vine s-o papi!
Kid si noi ne chinuim cu completarea, ii fac crezand ca nu s-a saturat si-l arunc, cand nu-I fac nu se satura.azi am lapte garla de mulg , maine aproape deloc, tare ciudat mai e! cred ca o ora nu e problema sa-l tii daca nu e in plin soare
Apropos de luat in greutate:Sofia are 6,3 kile la 3 luni jumate, Theodora le avea la 5.si e un copil de pus in rama, bine dezvoltata si plina de energie-zise closca din mine#61514;
AngelaBV sper sa va treaca iute ochiul!
Si mie imi mai plange la mese dar de obicei cand are gaze multe!
Alyna 24, Sofi mananca cam 150 la o masa nu stiu exact ca e uneori doar san, alteori si completare.
Cu dormitul noaptea sunt consolata, Thea la 3 ani manca inca noaptea-nu aruncati cu rosii dar a fost cumplit avea cand se trezea de n ori, asta mica se soala o data sau de doua si ma rog sa ramana doar cu atata!
Si parka noaptea suge cel mai bine si temeinic asa ca nu vad cum as putea scoate aceasta masa!
Pepsi de unde se pot lua aceste DVD-uri Baby Einstein?
Si mie imi cade rau parul si in sarcina nu s-a clintit un fir#61516;
Eimotto, Sofi e campioana in salivat,saliveaza de la 2 luni da nici urma de dinte!
Timur mi-e nu mi-a venit ciclul, am avut doar o alarma falsa.termometru si noi avem de ureche Braun
In alta ordine de idei iaca un articol interesant:
http://www.newz.ro/stiri/chipsurile-pot-provoca-aparitia-maladiei-alzheimer_n44511.html
Motannel La multi ani colega mea de zodie!eu am primit ceva f romantic si frumos un colier si cercei cu cristale Swarovski, de mi s-a taiat rasuflarea, acuma imi trebe si rochie la ei!
Andrada, sanatate multa lui Antonio!
De ce zici ca trebuie sa bea1,5 l de lichide pe zi??
Alex Alice, multumim frumos!
Trebe sa ma grija sa nu mai lipsesc doua zile ca imi trebe 2 h sa recuperez!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia