*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 6
vas spune:
uuuaauuuu Ali24, imi dai idei.Tocmai ce am zis ca ma duc duminica la piscina si chiar nu ma gandeam dar oare sa o bag pe Eliza in apa? E apa calda incalzita de solar. Sa vedem ce zice sotul, dar cum s-or uita oamenii la noi? dar chiar as baga-o. vad ca in vana sta linistita. S-ar putea sa-i placa ca mami e innebunita dupa apa.
Sunt mamica
poze
timur spune:
Buna fetele!
Raportam ca alaltaieri am facut vaccinul de 2 luni! I-a bagat asistenta tot acum il picior de s-a inrosit copilul si a inceput sa urle de-mi venea sa-i crap capul (asistentei). I-a curs copilului si sange
Febra n-a facut atunci dar a facut aseara. I-am dat 1/2 supozitor paracetamol si si-a revenit.
Am fost cu el si de 2 ori la shopping (o data auchan si o data selgros) si a fost f incantat ca erau toate foarte colorate. Saracutul era asa de mirat si statea numai cu gura deschhisa si-si rotea capul tot timpul.A adormit in portbebeu dupa circa 20 min.
I-am cumparat un portbebeu din auchan si am dat pe el cam 350.000, dar mi se parea ca sta cupilu cu manile suspendate asa ca... ce m-am gandit io???? Hai sa-i iau cupilului un alt portbebeu de data asta Chicco. Ma gandeam eu ca o sa fie super. Vazusem in selgros la oferta cu 1.5 bulioane in loc de 1.9 cat era initial. L-am cumparat dar nu-i place pustiului ca nu poate sa-si roteasca capul in el ca sirena. Asa ca... Si in plus de asta ma doare si spatele de la chicco asta.
Va pupacesc si mai vb!
PS: vroiam sa mai intreb ceva dar am uitat... de! batranetilii taica
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
CHOWPERSA spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
numai_eu - si eu am hiperprolactimie , cu brocriptina am ramas insarcinata cu el am tinut sarcina si nu l-am intrerupt decat 1 saptamana atunci cand am nascut(cu 3 zile inainte).
Am tinut mortis sa alaptez dar medicul nu m-a lasat(asa ca ALEX NU A FOST ALAPTAT NICI O SECUNDA), am plans si am incercat n. variante de convingere dar mi sa spus ca viata mea e importanta si cuvintele lui au fost:"vrei ca bebelusul sa creasca fara tine?si laptele praf este f. bun , asa ca nu te prosti si reia tratamentul"
Sincer nu l-am reluat imediat, eu tot vroiam sa alaptez dar pana la urma sotul meu ma convins ca e mai bine sa nu alaptez asa ca AI MARE GRIJA si daca ai putut sa alaptezi macar 3 luni fii fericita, reia tratamentul pentru ca imediat dupa nastere prolactina(prolactinomul) se dezvolta excesiv asa ca risti mult.SUCCES!
BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL
POZE ALEX
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Florentina Roman spune:
Mica:de unde ai cumparat suportul?
Imi spui si mie unde e str Hambarului? Au pierdut CNP-ul baiatului mai mare si acum pe fiecare fluturas de alocatie imi scriu sa le transmit CNP la aceasta adresa.
Pepsi, eu sunt pe invers: mi-a cazut parul la greu in timpul sarcinii, dar acum am o claie...
Carstea, si noi tot infanrix am facut la 2 luni, dar n-am avut restrictii la mancat. Chiar am intrebat atunci la dispensar si mi s-a spus ca asta se intampla la cel gratuit.
Poohy, pe Tudor l-am alaptat mixt pana la 2 luni si apoi numai cu lapte praf si am inceput diversificarea la 5 luni. Imi amintesc ca a papat prima supica pe 1 decembrie...
Bogalina, wau, aproape 8 kg la 3 luni...ai un elefantel!
In legatura cu enciclopedia...sunt mai multe, pe teme, vezi ce-i place puiului mai mult. La noi, cand a inceput sa intrebe despre stele si luna, i-am luat una despre Univers. Numai sa te uiti prin ele, ca unele sunt cam scumputze si colcaie de greseli!
Ninutza, bine-ai venit!
Ali24, eu mananc aiurea de cand am nascut si bb-le meu nu a avut colici.
Ma chinui de azi dimineata sa scriu mesajul asta, timp in care bb a dormit o ora si l-am trimis si pe cel mare in parc, cu bona(maaama, ce relaxata sunt de cand s-a intors!), iar acum doarme iar.
Mie nu mi-au venit pana acum "musafirii" lunari, sper sa vina cat mai tarziu ca taare ma mai chinuiam cu ei. Sper sa se schimbe ceva acum, dupa bb 2...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
carstea spune:
VAS, si eu ma plangeam de acelasi lucru :de transpiratia abundenta din timpul mesei.La noi cred ca e din cauza efortului ca nu prea ne vede lumea la san ziua.
POZE
carstea spune:
Florentina R, str. Hambarului e in sector 2 langa stadionul LIA MANOLIU,dinspre Vatra LUMINOASA.Asta e explicatia sotului meu.Sper sa intelegi.
In legatura cu vaccinul recunosc ca doctorita nu prea auzise de el.Avea un prospect si se tot mira ca nu-i trebuie sa-i dea nimic pe gurita.Probabil habar nu avea ce si cum.Am tinut copilul nemancat degeaba!!!!
POZE
chiquitita spune:
Mama cat ati scris! Iar uit ce vroiam sa spun...
Ieri am facut vaccinul gratuit de la circa. Fata a fost relativ ok pana azi dimineata cand mi s-a parut ca are febra si putina diaree, ea care era constipata pana acum. Oricum de o spatamana face caca ca la carte. Cat trebuie sa tin termometrul in fundulet? L-am tinut 2 minute si arata 37,5. E rau, e bine? Cand puneam mana pe ea mi se parea foarte calda...Acum doarme, si azi noapte a dormit de la 10 la 5 dupa 2 ore de urlat, si ea nu plangea atat de obicei...
Pepsi, parca tu intrebasei, Livia mananca exclusiv NAN 1.
Am cam uitat tot ce am citit ca sunt foarte stresata cu temperatura asta...revin mai tarziu.
Chiqui + Livia (08.06.2007)
chiquitita spune:
Am uita sa spun ca la 2 luni jumate avem 6,400kg, 59 de cm.
Chiqui + Livia (08.06.2007)
moko spune:
ziua buna mamici cu bebici!!
mica0307, si eu tot cu ajutorul suportului aceluia ii fac baita lui bebe, in ca din primele zile ale lui.
numai_eu putem face clubul bebelusilor care prefera statul pe burtica! al meu nu rezista sa doarma mai mult de 5 minute pe spate!!
pepsi pana in vara lui 2008 nu putem pleca, pentru ca vreau sa-mi termin facultatea( desi putin probabil sa pot face ceva cu ea acolo).Am zis 2009 in ideea ca pana atunci creste si bebe atat cat sa am curaj sa plec cu el in alta tara si poate se mai rezolva din probleme si in tara noastra...oricum, cu siguranta nu se vor rezolva asa incat sa putem realiza aici ce ati facut voi acolo...Sa vedem...
paki al meu nu regurgiteaza decat foarte rar, dar pe mine ma prevenise pediatrul ca s-ar putea intampla, asa ca ma gandesc ca e ok...
andrada- ma rog la Doamne-Doamne ca Antonio cel drag sa scape cat mai repede de toate problemele!Iti admir optimismul!!
alexalice la multi ani!!pentru sotul tau! aveti o minune de fetita!!!
Ma inscriu si eu in randul mamicilor care mananca destul de haotic, inclusiv lapte , pere, pizza- fara sa dea reactii adverse lui bebe!!!
singurul lucru pe care nu mi l-a permis bebe a fost cafeaua, dar oricum, nici eu nu eram mare consumatoare, asa ca am renuntat cu usurinta la ea.
trimit jumatate de mesaj...fug sa alaptez...
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby/funfacts" target="_blank">pagina de Stefanut
eimotto spune:
Chiqui - cand iei temperatura din poponetz se scad 0.4 grade - adica mica ta are 37.1 si care le bb nu e considerata febra. Daca e termometru clasic eu stiu ca trebe tinut mai mult, parca 5 minute.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei