*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paky spune:

mi-am facut album pe webshots, sa vedem daca merge.

http://community.webshots.com/user/diana_stavar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by Ninutza

Buna,
Pe cine sa rugam sa ne treaca si pe noi in listuta?
Am nascut pe 5.06.2007, ora 7.53 AM(natural)la 39 de saptamani. Pe fetita o cheama Miruna Maria si avea 3280g si 48 cm.
Eu sunt nascuta pe 23.08.1978.

MULTUMIM anticipat! :)

http://mirunamaria.blogspot.com/

Stii ce-i culmea?Daca aveam fetitza si noi tot Miruna voiam s-o botezam...mhh ce coincidentza...si aceasi data de nastere

Fetelor apropos de cazutul parului sa va spun...Citind aici cum ca va cade parul in sinea mea eram tare fericita ca mie nu imi cade parul,ba mai mult s-a indesit de numa'.Aseara stand la sueta cu soacramea,am inceput sa ma joc cu mana in par.Cand am tras mana jos pe lungimea parului m-am speriat smocuri,smocuri...la care soacramea cica,cade parul pentru ca bebe ma recunoaste acum....Voi credeti asa ceva???

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dapai de nervi de ce sa planga Chiar acum are o criza! Nu mananca, ieri mi-a facut febra, e stricat la stomac si nu vrea sa ia medicamentele, imi vine sa plec in lume

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata.
Uffff , in sfarsit am reusit sa citesc din urma. Lipseste omul o zi
si citeste 2 ore.
Acum a adormit si printesa mea dupa o repriza de plans miorlait. A papat un pic si somn.
Paky, bine ai venit. Ai mai fost inscrisa pe undeva cu id asta? Imi pare foarte cunoscut si nu stiu de unde sa-l iau.

Cam tot ce povestiti ma caracterizeaza asa ca sunt si eu in club, sa nu cumva sa pierd ceva din minunetele simptome de dupa nastere. Parul imi cade, uneori dorm in picioare, casa fuge cu totul, mancam ce apucam, (noroc ca e vara si mai megem la cate un restaurant cu terasa si mai papam, deci..........(da de forum tot nu ma las) Ceea ce ma ocoleste este ciclul, si sper sa ma ocoleasca inca ceva timp. S-a deschis o piscina misto in zona si nu vreau sa-mi stric balaceala. E chiar super faina pentru ca nu e aglomerat. Dupa ce se ocupa cele 90 de sezlonguri nu mai intra nimeni, deci are loc micuta sa respire iar in apa e loc sa arat si eu cat de bine inot, fara sa imi sara vreun copil in cap.
Am o intrebare, printesa mea uneori transpira foarte tare cand papa. Oare se chinuie prea tare sa suga? Dar sanii sunt foarte plini nu prea cred sa se agite asa de mult.
va las ma duc totusi sa fac un pic de ordine , vine o tipa de la ING, la care o sa -i spun ca ma retrag de la asigurare, si asa nu am chef sa-i ascult iar insistentele de a continua.....
pupici multi.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vas, esti din bucuresti? unde e piscina asta?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ELTEKA, multumesc pentru urari.
Cu ce zici ca te-ai dat pe par de straluceste? As vrea si eu sa mai schimb ceva pana la botez :)))))
RHONEEA. chiar ca e interesanta faza.;)
Pupici la capsunici!

http://mirunamaria.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Andrada, multa sanatate pentru Antonio cel frumos !

Bogalina, nu, nu avem nici bubite nici alergii in familie... Fratimiu' a facut alergie la 1 an de la o capsuna (nu cu bubite) - dar nu se dau capsuni la bebei de 1 an si pe la 4 ani manca fara nici o problema... Sotulache mai face bubite de la caldura dar acum mare
Cum adica sa colectez? Daca doctorii zic ori 1) asa fac unii copii pana la 1 an sau 2) e dermatita atopica + nu ai ce sa faci

Pepsi, , nu mai am resturi in uter, o trece o data si o data. Doctorul zice ca am scapat foarte ieftin la ce am patit eu la nastere

Cristinamaria, eu am comandat dvd-uri de pe amazon.co.uk, ultima oara de Craciun...

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Androix, nu sunt din Bucurest sunt din Petrosani. Piscina e pe undeva pe langa Hateg, la vreo 30 km de noi.
Paky, apropo am nascut in aceeasi zi dar ai fost mai rapida cu o ora fata DE MINE.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alexalice sa iti traiasca sotul.

cristinamaria vb saptamana viitoare sa ne intalnim. O sa vb cu sora mea sa le cumpere.

ninutza bine ai venit printre noi. O sa te trec in listuta. Si LA MULTI ANI pentru ieri

paky si a mea are momente cand refuza sanul stang. Ce grasunel e Matei.

LA MULTI ANI pentru azi: Andrei, David Andrei, Aurora Demetra

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetelor.as vrea sa va zic ce am mancat eu intr o zi:am mancat de 2 ori lapte cu fulgi,2 pere,struguri,oua cu kaiser prajite,pizza si inghetata.o sa ziceti probabil ca nu sunt normala ce combinatie am stiut sa fac ca tot asa zic si eu.dar v am povestit asta nu ca sa va fac pofta ci ca sa va spun ca nu a avut copilul nici o reactie9nu l a durut burtica),sau cel putin nu s a manifestat.oricum am fost inconstienta si cred ca daca il durea burtica de la combinatiile mele ma bateam singura.acum concluzia la care am ajuns este ca ori nu ii afecteaza ce mancam noi,ori ca a trecut perioada colicilor(peste 2 zile avem 3 luni)
si nu stiu acum daca stau bine si ma gandesc cred ca a meu nici nu a prea avut colici,cred ca agitatia si plansul lui se datorau oboselii.il vad acum ca daca e obosit nimic nu ii bine.lui ii se inchid ochii de somn dar nu vrea sa manance ,nu vrea ceai nu vrea biberon nu vrea nimic,plange pana reusesc cu greu sa il adorm.si asta se intampla de fiecare data cand mergeam cu el undeva cu masina dupa ce ajungeam acasa era foarte obosit ca deja a zis sotu ca nu il mai ducem nici unde.eu tot l am prostit i am zis lasa daca si acuma face asa nu mai mergem.
ieri am fost cu el la un strand cu apa termala si chiar vroiam sa va intreb pe cele care au mai iesit asa cu copiii voi i ati bagat in apa?eu l am bagat vreo 5 10 mindar nu stiu daca e prea bine.oricum lui i a placut tare mult.

poze rafi si poze botez

=http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert

Mergi la inceput