*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 4
bogalina spune:
pup si eu capsunelele!nu am mai intrat de mult pe net asa ca am avut de citit din urma,nu stiu cum se face dar nu reusesc sa tin pasul cu voi!
Sambata am facut si noi 3 luni si ne laudam cu 7,8 kg si 64 cm,papam exclusiv san.Daca la Alex ma rugam sa treaca mai repede timpul ca sa ne putem intelege mai bine iata ca la Teo ma rog sa nu treaca asa repede si sa savurez toate momentele petrecute impreuna.De altfel pe zi ce trece redescoperim bucuria de a avea un bebelus in casa.Poate ca sunt nostalgica pt ca anul trecut pe vremea asta Teo era "plantat" sau in curs de plantare...Barza asta din "Egipt",cum zice un amic de-al nostru, care a venit la noi a tinut neaparat sa vina asa ca nu am avut incotro si am lasat-o sa aterizeze inca o data la noi desi planul initial era de unul nu de doi.Acasa voi sta 2 ani cu bebe ,asa am facut si la primul .
rhoneea,AlexAlice,paky bine ati venit in clubul nostru!
carrie,cu intarziere un La multi ani! din partea mea impreuna cu toate urarile de bine
Motannel,nu te-am uitat nici pe tine,imi pare rau ca te felicit asa tarziu dar am tinut mortis mai ales ca tu ai fost cea care m-a primit in odisee!iti multumesc si pt raspunsul legat de semnele din nastere!
duda35 si DidiAlex va multumesc si voua pt sfaturi,pana la urma am fost la preot si s-a rezolvat
mary_lou,cum a fost la botez?s-a linistit flacaul?daca nu,da-mi de stire si-ti spun cum am procedat si eu cu Teo (ca se speriase sau a fost deocheat si el la botez de nu-l mai recunosteam )
ancamari,sa va fie de bine!eu ma plangeam ca am gatit pt 20 persoane si mi-am revenit abia dupa o saptamana dar cand am citit la tine 80,mi s-a facut parul maciuca.Nu-ti mai face probleme cu greutatea,nici la mine nu se duce sunca dar important e sa fie bb sanatosi!
moberi,frumusica foc ai fost la botez!si eu sunt de acord ca e mai bine sa fie diferenta mai mare de varsta intre copii,la noi e de 5 ani si se cunoaste...
chiquitita,baita neaparat nasa o face,asa e traditia.E un adevarat ritual.Un amanunt important:nasul tine lumanarea aprinsa in timpul baitei si la sfarsit o stinge de tocul usii!Ah,si apa sa se arunce la radacina unui pom sau in orice caz undeva intr-un loc curat unde nu se arunca gunoaie !Noi am facut-o in aceeasi zi .
andradap,sanatate si sa va faceti bine!
Vali5,bine ati venit plimbaretilor,dupa poze se vede ca v-ati incarcat bateriile.Si noua ne place tare mult la verticala dar zic ca Alyna24:"de la varsta asta..."poate reusim sa ne vedem..
ELTEKA,ma alatur cu drag fan-clubului tau,si mie imi plac postarile tale f.mult.Tu parca te uitai intr-o vreme la LOST ,pana la ce sezon ai ajuns?
Ralucami,iti tin pumnii sa-ti reuseasca prezentarea.Si eu ma gandeam la sarmale sau ardei umpluti iar la desert n-ar fi rau sa incerci poale in brau daca zici ca esti din Moldova,o sa-i dai pe spate
ella74,cum te mai simti?parca n-am citit impresii din weekend...sa inteleg ca nu ti-a placut?
piticasigogosica,sa-ti traiasca crestinul si sa va bucurati de el!
Alyna24,ti-a venit mobila?
lilly love,avem si noi tot 2 intepaturi,asta e sigur pt ca au fost 2 vaccinuri diferite.La vaccinul BCG e normala reactia asta urata cu umflatura si puroi dar trece,important e sa nu se umble acolo si in nici un caz sa nu se rupa coaja sau sa storci!
poohy,ce se intampla cu fetita ta?cumva va mosteneste pe tine sau tati?ma refer la bubite?daca colecteaza,incearca si recolteaza din secretie si fa-i un examen bacteriologic
alynta27,te salut cu drag,ti-a mai trecut starea aia tampita?cum a fost in concediu?
am si eu o intrebare pt mamici:as vrea sa-i iau lui Alex o carte gen enciclopedie(are 5 ani),idei ceva?
Of ce limbarnita am avut,sper ca nu v-ati plictisit citind.Sa nu uit,si mie imi cade parul la greu,analizele mi-au iesit bine dar am inteles ca e normal sa cada mai ales dupa sarcina,ce ma enerveaza e ca -l vad peste tot .
EXLUTONUL se poate lua si dupa ce se termina cu alaptatul!
La multi ani si pt Rares de cristinamaria si Florin de ankaa!
cristinamaria spune:
Andrada sanatate multa lui Antonio!!
Am facut si noi azi vaccinul de 4 luni( multumim pt urari!!) si am fost tare cumintei! I-am dat si eu Panadol preventiv si sper sa nu faca reactii ciudate!
Pepsi cel mai apropiat Toys R Us e la Viena
Elteka am incercat sa comand pe Amazon UK si nu livreaza DVD-uri in Rom... asta e... se pare ca nu suntem inca in Europa
Mica poate ne intalnim sapt viitoare! Se gasesc in USA ca o rogi pe sra ta mi le poate lua si mie?? Eu am o prietena acolo dar vine abia vara viitoare in tara!
Week end super linistit la toata lumea!!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
Ninutza spune:
Buna,
Pe cine sa rugam sa ne treaca si pe noi in listuta?
Am nascut pe 5.06.2007, ora 7.53 AM(natural)la 39 de saptamani. Pe fetita o cheama Miruna Maria si avea 3280g si 48 cm.
Eu sunt nascuta pe 23.08.1978.
MULTUMIM anticipat! :)
http://mirunamaria.blogspot.com/
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Iar mi-a dat Andrei trezirea, dar nu de foame - are chef de vorba. Am stat putin cu el de vorba, i-am facut gimnastica si masajul, si acum l-am pus pe burtica si sta de vorba cu jucarelele lui. Simt ca ma topesc dupa el, imi este din ce in ce mai drag!
Ralucami, si noi am facut baita de dupa botez a doua zi. Iar noi am aruncat toata apa de la baita prin toata curtea
mica, si eu am un suport de baita similar. E excelent, am amandoua mainile libere si pot sa ii fac masaj cum trebuie. Si eu il bag pe Andrei la vreo 2-3 dusuri pe zi in cada mare - la noi este foarte cald si este o caldura umeda, tot timpul il gasesc transpirat sau rece si jilav. Si pt ca il racoresc asa des nu a facut nici o bubita de la caldura.
Uff, n-am apucat sa citesc tot, a inceput Andrei sa maraie. Revin mai tarziu.
Valentina, mamica lui Andrei
Botez
Prima excursie
carstea spune:
Prezenti si noi la apel dis-de dimineata!Cu cine o fi semanand frate asa matinal!
Ma intereseaza si pe mine un suport de baie ca ieri am intrat cu el in cada sa-l racoresc un pic ca era ud tot.
Sa va intreb ceva :bebeii vostri transpira asa mult?Rares e permanent jilav pe picioruse iar parul(ca stiti ca suntem parosi) e ud.
Stiti ca rares e un mare puturos si papa lapte muls?(exceptie noaptea)Ieri mi-a venit ideea la masa de la 10 sa-l pun la san.Nu va puteti inchipui cum arata .Era transfigurat.TRANSPIRAT SI ROSU .A supt 10 min dar in 2 ore era iar chiaun de foame.Am revenit la programul initial.
REVENIM !
POZE
Androix spune:
Andrada, multa sanatate pentru Antonio si tie multa putere sa ai grija de el!
In legatura cu pozitia la san, Angela, am incercat si eu sa-i dau tot din partea dreapta dar sa-i dau sanul stang. Merge intr-adevar dar incomod mai este. Si mai am o problema: pana vine laptele calumea ma trage de sfarcuri de am zis ca intr-o zi o sa ramana cu ele in gura. Apuca sanul trage ca de o guma de mestecat care se intinde, eu tip de durere, ea da drumul. Apoi de la capat. Intre timp se mai enerveaza putin, mai plange, si tot asa pana vine laptele. Si cat tine jetul e bine dar cand se domoleste chiar daca mai curge lapte ea tot ca la inceput face.
Din cauza asta m-am cam speriat si tot incerc sa-i dau o completare desi stiu bine ce inseamna asta. Numai ca domnisoara nu serveste biberon nici s-o pici cu ceara. Face niste grimase de zici ca acum sare jetul de voma. Intr-un fel: norocul meu! Ca ma sileste sa ma chinui asa in continuare. I-or trece candva figurile astea.
Sa aveti o zi buna! BTW ma distreaza ca voi contabilizati zilele bune dupa cat plang bebelusii, eu le contabilizez dupa cat plange Filip
Andreea, mama de Filip si Georgia
paky spune:
buna dimineata, si noi suntem treji de pe la 7.
sunt foarte obosita, copilul meu are cateva nopti decand revuza cu incapatanare sa doarma mai mult de 3 ore legate.
acum cred ca stiu de la ce e. am avut dureri de cap si fiindca am tensiunea f mica am baut cate o cola si cred ca de aici e. azi nu mai beau savedem cum e.
valentina tu ii faci lui andrei dus? ma-m gandit si eu la asta dar mi-e cam teama desi nu as vedea ce i s-ar putea intampla. azi o sa-i fac si eu. il ia tati in brate si eu ii baiesc pe amandoi.
carstea identic face si-al meu. m-am gandit ca ar avea reflux ( nu la-m dus la echo), dr. mea de fam a spus ca nu are. il mai urmaresc un pic si cred ca ma duc cu el la un alt medic.
pupam toate capsunelele
diana si matei stefan
paky spune:
PS: androix si eu am patit cu matei la fel, refuza sanul stang. cand il puneam acolo urla de ziceai ca-l taie cineva. sanul ma durea groaznic, era plin si rotund ca o minge si copilul meu nimic. ma storceam eu cu popmpa dar...
si l-am pacalit pana la urma, ma asezam cu fata in jos si ii dadeam sanul ca fiind cel din dr.acum are momente cand il vrea cand se uita la mine de parca-mi zice ca vreau sa-l prostesc si incepe sa urle, stie el care san e cel bun.
si ce ma mira este faptul ca lua sanul stg in gurita si imediat incepea sa planga, il mutam la dreptul si il apuca cu o putere de ziceai ca l rupe. oare de ce? tot timpul m-am intrebat de ce refuza stg-ul? curge la fel ca si celalalt.
diana si matei stefan
ELTEKA spune:
Pai,Ninutza, inseamna ca ieri a fost ziua ta!!
LA MULTI ANI! si multa fericire alaturi de cei dragi tie!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
ELTEKA spune:
Androix, de ce plange Filipu' ??
Bogalina, am terminat cu LOST demult, am vazut 2 sezoane complete. Acu' astept sa mai aduca la noi la colt, ca avem DVD-erie, si e japonezii cum se da un episod la tv in State il si cumpara sa-l dea pe DVD-uri. E batalie, pe casete, sa vezi cum pandim
Intre timp am vazut si tot Prison Break (24 il terminasem primul), eu m-am mai uitat si la Nevestele disperate si inca niste minunele. Ca sa nu zic ca, din cauza ca nu mai pot lucra in ritmul meu de dinainte, ma uit la un film artistic pe zi...
Aoleu, nu mai ziceti de picat parul
Eu toata viata am avut par pana la umeri, nu vrea sa creasca orice i-as face. Pe langa asta, in sarcina mai era si asa pleostit si pica...ma spalam dimineata si seara arata ingrozitor
Eh, si de cand am nascut, s-a pus pe un crescut, nu l-am avut niciodata asa!!! Ce-mi plaaaaaaaaaaace! L-am facut si cu henna neagra saptamana trecuta, are un luciu! (E drept ca eu continui cu vitaminele si Omega 3. Pe cutie scrie ca se recomanda tot alaptatul). Va sa zica sa ma duc sa ma uit in oglinda pana mai am la ce... ca daca incepe sa pice...
Ma apuc imediat si mai fac un copil!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel