pudra cu minerale

pudra cu minerale | Autor: laurici71

Link direct la acest mesaj

fetelor spuneti-mi si mie ce stiti despre acest produs,am cautat cel de la l'oreal si nu am gasit decat o nuanta deschisa a aparut si in noul catalog de la avon si mi s-a pus pata sa-mi cumpar,oare asta de la avon este buna? nu mai trebuie folosit fond de ten?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

eu am incercat-o intr-un magazin pe cea de la l'oreal.S-a intins super bine, apropape ca un fond de ten , are factor de protectie 15 si nu astupa porii.Plus peste tot am citit ca mineralele sunt bune pt ten.Partea proasta ar fi ca mi se pare messy ,eu ma machiez dupa ce ma imbrac si parca vad ca o sa am urme de pudra peste tot, pe haine, peste ruj, etc.De fapt eu orice pudra folosesc o aplic cu un burete si nu cu pamatuful, altfel imi umplu hainele, covorul si noptiera de urme de pudra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Mi-am cumparat si eu de pe e-bay si farduri pentru ochi si fond de ten si nu le-am gasit prea stralucite:
- fondul de ten matifiaza.. prea mult. Daca nu gasesti nuanta perfecta pentru tenul tau ai toate sansele sa arati ca un clovn
- fardul e rezistent insa e nevoie de ceva practica pentru un rezultat acceptabil (asa cum a spus si laurici, sunt "messy")

Eu acum nu mi-as mai cumpara...

Mergi la inceput

nu mai foloseste nimeni pudra cu minerale de la l'oreal?Poate aflam si pareri bune care sa me convinga sa o cumpar ca sunt tare curioasa si mereu dau raita in jurul ei cand intru in in raionul de cosmetice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu o folosesc de la inceputul verii si mi-a placut mult (pe cea de la L'Oreal) ; am consumat cam 1/5 din ea si ma dau cu ea 5 zile pe sapt.

eu zic ca nu e o suma (costa vreo 15 euro), poti s-o-ncerci, ca sa nu ramii cu gindul la ea ;

da' de ce nu o testezi in magazin ? da-te pe 1/2 de fata si vezi comparativ cum se vede si daca-ti place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

e super buna ptr. cat costa!nici nu ma asteptam sa acopere asa de bine si in acelasi timp sa nu fie foarte vizibila in lumina zilei..este disponibila in 7 nuante...eu mi-am luat-o pe D6-honey ptr. ca fiind deja bronzata sa nu mi se vada diferenta in urma aplicarii..nu stiu la noi cat costa..aici in italia este 15e..ti-o recomand cu incredere..

Mergi la inceput

Gata, m-ati convins , mi-o iau.Nu stiu ce nuanta mi s-ar potrivi, eu intotdeauna mi-am ales nuantele gresite la fond de ten si pudra.Cred ca o sa-mi incerc testerele direct pe fata ca sa-mi dau seama.Abia sambata ajung la cumparaturi asa ca dupa weekend va anuntz cum mi se pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Eu mi-a cumparat pudra fond de ten din asta L'oreal L'Accord Parafait Mineral si nu sunt deloc incantata de ea asa ca m-am intors la Maybelline Wonder Finish acum sa iti spun si de ce: pai in primul rand desi am incercat impreuna cu vanzatoarea pudra pe fata si am ales N3 Beige ca asa a reiesit ca nuanta asta mi se potrivea desi insistasem ca eu port Ivory de obicei am luat-o (Ivory nu exista ca si culoare in gama asta)si acasa aratam cum zicea cineva ca la circ ca era prea inchisa ptr. mine si asa am ramas eu cu 570.000 lei dati pe ceva care nu mi se potriveste si nu imi foloseste.
Plus ca e si greu de dat cu ea ca se intinde peste tot ca dee e pudra si oricum chiar daca dai cu pamatuful ala tot trebuie sa o intinzi cu mana ca arati ca data cu varu' strat gros si te murdaresti pe maini haine, ca pamatuful trebuie scuturat ca se ia prea multa pudra pe el.
Oricum pe mine m-a dezamagit fondul asta pudra dar oricum eu folosesc in continuare de la ei Super Liner-ul si Mascara VolumissimeX4 care sunt foarte bune.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Mi-am luat pudra, nr 3 ''creamy beige'' parca se cheama.In fine , este evident prea inchisa pt tenul meu, mor de nervi pt ca din zecile de pudre si fonduri de ten pe care le am nici una nu e culoarea potrivita.Nici nu stiu ce sa fac, sa iau alta culoare mai deschisa si sa le amestec sau ce?In rest e buna, acopera bine si nu pare prafoasa pe fatza ca o pudra, daca iei putin pe pamatuf nu trebuie deloc sa o intinzi cu mana si risipesti destul de putin .Oare se poate aplica si peste fon de ten ca as folosi unul mai deschis si pudra pe deasupra (in felul asta bine-nteles ca pierd din efectul non-comedogenic al pudrei :()
Apropo Emilia, la magazinul la care am fost eu aveau si ivory.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by aniela23

Mi-am luat pudra, nr 3 ''creamy beige'' parca se cheama.In fine , este evident prea inchisa pt tenul meu, mor de nervi pt ca din zecile de pudre si fonduri de ten pe care le am nici una nu e culoarea potrivita.Nici nu stiu ce sa fac, sa iau alta culoare mai deschisa si sa le amestec sau ce?In rest e buna, acopera bine si nu pare prafoasa pe fatza ca o pudra, daca iei putin pe pamatuf nu trebuie deloc sa o intinzi cu mana si risipesti destul de putin .Oare se poate aplica si peste fon de ten ca as folosi unul mai deschis si pudra pe deasupra (in felul asta bine-nteles ca pierd din efectul non-comedogenic al pudrei :()
Apropo Emilia, la magazinul la care am fost eu aveau si ivory.

Inseamna ca tampita aia de vanzatoare m-a pacalit cand a zis ca nu exista Ivory in gama ca mai toate gamele de pudre si fonduri de ten au nuanta asta. Chiar m-am mirat ca erau doar vreo 4 tipuri de nuante pe care mi le-a aratat si a zis ca astea-s toate si eu am crezut-o !
Ce sa mai fac acum ca nu imi vine sa ma duc sa ma iau cu ea de par !?!

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput